Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[C++] GM Komut Engeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SinqHania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Tartışma içerikli mesajlar düzenledi ve silindi eğer daha fazla tartışma olacaksa bölüm yöneticisi devreye girecek.

böyle mesajlar siliniyorsa forumda daha mesaj kalmaz bildiriyorum
Her mesaj silinmiyor, silnen mesajlar konuyla alakasızsa veya tartışmanında ötesine gidip sözlü hakaretler geçiyorsa bazı mesajların silinmesi normaldir. Söylenmiş ama yinede yazmakta yarar var, eğer karşı tarafın sözleri kırıcı/hakaret vs. gibi kelimeler içeriyorsa bunu bölüm editörlerine bildirebilir veya bildirim butonunu kullanarak bildirebilirsiniz.

admin'in açtığı konudan alıntı;
Bizim için Turkmmo.com`da paylaşılıp paylaşılmadığı önemlidir,
Konuları değerlendirirken lütfen sadece bu forumda olup olmadığına bakarak değerlendirin,
Konu eski yada yeni olsun bir şey değiştirmez forumda paylaşılmadı ise neden konusu açılmasın ki. :)

Forumda neden tartışmak ve hakaret etmek için neden özellikle bu bölümdeki konuları seçiyorsunuz? Bu konular sizin gelip birbirinize rahat rahat hakaret edip küçük düşürücü cümleler kurun diye açılmıyor.Birisi gelip sizin açtığınız bir konuda başka birisine hakaret etse konunuzu amacı dışından çıkarsa hoşunuza gider mi? Konu Altına Yapılan Yorumlar Hakkında Uyarı başlıklı konuyu okumadınız mı? Burda tartışmanız gereken olay sizin neler yaptığınız ya da neler yapabildiğiniz olmamalı ya da konuda tartışıyorsanız da hakaret etmeden tartışın,birbirinize karşı kullandığınız kelimeler size karşı söylendiğin de hoşunuza gitmiyorsa sizde başkasına karşı söylemeyin.Neden güzelce hakaret etmeden tartışmak varken birbirinize hakaret ederek tartışıyorsunuz? Biriniz tartışma başlatıyorsa diğeriniz niye uzatıyor ya da? Tartışmayı uzatmak yerine ''Şikayet et'' butonunu kullanın ya da bölüm editörlerinden birine mesaj atıp konuyla ilgilenmesini rica edin ve sorunu siz çözmek yerine editör'ün çözmesini bekleyin.Çünkü aranızdaki sorunları siz çözmeye kalkıştığınızda hem konu amacı dışına çıkıyor hemde birbirinize hakaret ediyorsunuz.Bu forumda sizden küçük insanlarında olabileceğini unutmayın.Her üye yazdıklarından kendisi sorumludur.Konular altından yaptığınız tartışmaları bundan sonra birbirinize hakaret etmeden iki medeni insan gibi seviyeli bir biçimde yaparsanız daha iyi olur
Allah sabır versin kardeşim :D

bildirdim
+konunun ilk başında biz atladık başka paylaş dedim bunda kötü niyet arayıp konunun uzamasına sen neden oldun milletden duyduklarınla geldin bana cevap veriyorsun
kendinimi bildiriyorsun hem suçlu hem güçlü ilk yorumun öyle değildi yalan konuşma
anladık yenisinde biz bunları geçeli çok oldu demiştin

konuyu uzatmandan sıkıldım artık ilk mesajımda ben kötü birşey demedim artık oraları geçtik dedim milletten duyduklarınla gelip bana cevap veriyorsun cevapla ibrahimin hadi item kilitleme ibrahimin sistemi de onun dışında hangi sistem paylaştım ?
sanada soruyorum ibrahimin sistemlerini paylaşmışım sende söyle hangilerini paylaştım ? gidin kendiniz cevap yazmayı öğrenin @SunRisee;
o sabit konudaki tüm config kodları ibrahim srcsinde ekliydi ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri