mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

[C++] GM Komut Engeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SinqHania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

VOL 2

cmd.cpp

Engellemek İstediğiniz Komutu X Bölümüne Yazarsınız.
Ve Hangi Yetkide Engellenmesini İstiyorsanız
GM_IMPLEMENTOR Değiştirirsiniz.

{ "x", do_shutdown, 0, POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR },

ÖRNEK
shutdown komutunu engelliyorum ben

{ "shutdown", do_shutdown, 0, POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR },​

tamam yenisin konu paylaşıyorsunda biz oraları atlayalı baya oldu
lütfen gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın siz biliosunuz başkası bilmiyordur geçeli çok olmuş diyorsunuz paylaşaydınız bi katkı sağlasaydınız böyle konu karalama çabalarınızı anlamıyorum yeni olmam veya olmamam senide alakadar etmez sanki siz c++ da ustasınız ibrahimin src sindeki sistemleri paylaşarak kendinizi deweloper sanıyorsunuz.

+bildiriyorum
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3301391-konu-altina-yapilan-yorumlar-hakkinda-uyari.html
@ZacqooLeaven; @Pelin Melek Aslan;

Gereksiz yorumlar silinmiştir.

Konu altında yazdığınız mesajlara dikkat edin.

Kimin ne türden basit veya gelişmiş bir sistem paylaştığı mühim değil sonuçta bu forumda insanlara bir şeyler kazandırma iyi

niyetiyle bir yaklaşımda bulunan üyelerimiz mevcut.

onlara sen basit birşey paylaştın şunu yaptın bunu yaptın gibi küçük düşürme , laf ebeliği yapma kimsenin yargılama haddine düşmez.

Paylaşım için teşekkürler iyi forumlar.

Son düzenleme:
Gereksiz yorumlar silinmiştir.

Konu altında yazdığınız mesajlara dikkat edin.

Kimin ne türden basit veya gelişmiş bir sistem paylaştığı mühim değil sonuçta bu forumda insanlara bir şeyler kazandırma iyi

niyetiyle bir yaklaşımda bulunan üyelerimiz mevcut.

onlara sen basit birşey paylaştın şunu yaptın bunu yaptın gibi küçük düşürme , laf ebeliği yapma kimsenin yargılama haddine düşmez.

Paylaşım için teşekkürler iyi forumlar.
ben teşekkür ederim <3

ulan ne srcymiş hangi sistemi paylaştım söyle bana developer çocuk hangisi evet senden daha iyi olduğumu düşünüyorum sen daha komutlardan gel vanilla srcye gir config kodlarını almış zaten ibrahim kendinizi birşey sanmaya devam et developer çocuk
ben deweloperim dedimmi ? ne yüzsüz çıktın sen yorum sildiler uyardılar hala konuşuyorsun senden çektiğimiz nedir kardeşim ? her gün ban yiyorsun zaten hala konuları baltalama çabaların tükenmedi
@ZacqooLeaven; @Pelin Melek Aslan; yorum sildiniz olmadı adminin açtığı konuya değinerek gerekeni yapın lütfen

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri