Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Appaloosanın gerçekleri !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ademm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben oyunda degildim kuzenim oyundaydı gel buyur atalım m1 deyim

Oncelıkle Ben Bu Yorumu Tamamen Tarafsızca Atıyorum. Bu konuda 'Adem' Haklı neden dıe sorucak olursanız. Adem Buraya Kanıtlarla Gelmıs sızde Bunlara İtiraz edıyorsunuz. Bunlar olabılecek Şeyler. Tartısmasız Bir konu Olmaz Böyle Bır sayfada. Fakat Adem Buraya Kanıtlarla Geldı sız sadece Yorumu uzatıyorsunuz. Burda benım Gorus Acım. Agzı olan Konusuyor. Vede HissiyaT loncasına bırlestı Dedınız. Sankı APPALOOSA Loncası Bırlesmedi gibi Konusuyorsunuz.. Baskada Dıcek Biseyım Yok ıyı Oyunlar..

Oncelıkle Ben Bu Yorumu Tamamen Tarafsızca Atıyorum. Bu konuda 'Adem' Haklı neden dıe sorucak olursanız. Adem Buraya Kanıtlarla Gelmıs sızde Bunlara İtiraz edıyorsunuz. Bunlar olabılecek Şeyler. Tartısmasız Bir konu Olmaz Böyle Bır sayfada. Fakat Adem Buraya Kanıtlarla Geldı sız sadece Yorumu uzatıyorsunuz. Burda benım Gorus Acım. Agzı olan Konusuyor. Vede HissiyaT loncasına bırlestı Dedınız. Sankı APPALOOSA Loncası Bırlesmedi gibi Konusuyorsunuz.. Baskada Dıcek Biseyım Yok ıyı Oyunlar..

Ayaz madem o cok sevdiğin arkadasını savunuyorsun , oyunun buglarından faydalanmayı geçtim ;

Ben senin öyle böyle bir konusmanı ss alıp aramız bozulunca kalkıp foruma atsam hakkımda ne düşünürsün ?

Anası ağlatılmıs bir oyunun eksiklerinen faydalansann nolur , faydalanmasan nolur.Lonca halkının hile veya bug kullanımını kanıtlayan video atın veya ss alın

Bunlardan sonra yok kanıtmıs yok yorummus vs.vs. bahaneleri arz etmeye ne gerek var.

sana da iyi oyunlar yavrum eksik olma.

Tarafsızım yazdıktan hemen sonra ademi sıvazlaman hangi tarafta olduğunu gösteriyor eyez
onu da geçtim kanıt dediğin bizim yazdıklarımızın foto olarak yayınlanmış hali :D

eğer bir kanıt varsa ki bu ihlal'e giriyorsa bildirisini yaparsınız banı atarlar boş konularla gündeme
gelmeye çalışmayın,O bu kullanıyor diye ağlayacağınıza bizim gibi ticket atın şu oyun buglarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri