PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Appaloosanın gerçekleri !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ademm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ademm35

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 1 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar appaloossa loncası herkezin hakkını emegini yemiş oluyor bu tür hile ve buglarla şimdi yayınlıcam resimlerde görüceksiniz.

Alttaki resimdeki Scearpion appaloossa loncasnını önemli bi üyesi V3 dedi şurup hilesini loncasındaki herkezin kullandını itiraf ediyor .!!!!

Evet arkadaşlar bu haksızlık bitmiyor appaloossa üyesinden bir kişi clors adlı okcunun binekle 5k hp bugu yptını itiraf ediyor ve arenada ve köy savaşlarında neden ölmedikleri kesinleşmiş oluyor.

Bunlarla bitse iyi ne yazıkki yan çarlarından Efsun botu kullandınıda itiraf ediyor appaloossa loncası.

Ve arkadaşlar 2-3 resim daha paylaşıcam ve bitircem APPALOOSSA loncası gördünüz gibi herşey mevcuttur artık hakkımızı yenildini düşünüyorum ve en kısa zamanda oyunuda bırakıcaz HissiyaT aielesi olarak:l04:

Evet görüdünüz gibi APPOOLASANIN böle turnuva savaşlarını kazancak emeksiz bi şekilde oyun oynuyolar arena svşların ve köy savaşlarında oyunun açını kullanan adamlar bize laf yapıyor!!!!

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Güzel kareler,son resme güldüm foruma atmıyacağım yazıpta burda konu açılması hhhhh

Bilgisayarımda 1kb yer tutcak ederin olmadığı için sana değil video toplama loncana fotoğraf bile almam x)

1.Oto tuş diye bahsi geçen oto tuş basan program Ely1 #2 #3 sv kullanıcıları tarafından bir çok kez ticket atıp
bildirildi zaten ama gelen güncellemelerle sadece masaüstünü engelleyebildiler dizüstü kullanıcıları aktif kullanıyor
sizin loncadanda kullanan elemanlar var biliyorsun nick yazmıyım x)

2.Aslan bugunu bildirdik zaten,

3.Efsun bot ile kısa vakitte char dizen üye çok loncanda söyle dosyayı yönetime
bildirip engellenmesini sağlasınlar x)

Yenilmenizin kaynağını şurup olarak lanse etmenize hacet yok şurupsuzda attığımız vslerda kesmesini biliyoruz x)
kendinizin 'kullanmıyormuş' gibi gösterme gayretinizide alkışlamam şart
:005:Kimin hakkı yeniyor gayet açık 1 yıllık charlarımız biologsuz sizin üyeler kaç aylıkta? biologlu hhh
Kaç günlük loncasınız bilmiyorum ama iyi bir ailesiniz demek ki 'AİLECEK' bırakıyoruz yazmışsın :)
sen harici başka kim bırakacak göreceğiz yakında selametle
Bazen düşünmuyo degilim bunların klavyeside oto sanırm devamlı aynı şeyleri yazıyolar:Ddd

bu appalossanın gerkeclerı degıl bu ademın gerçeklerı bu senın ne kadar ''Aciz bir insan olduğunu gösterır. ! boyle dostunu sata guvenmeyeceksın bir kalemde silebiliyorsan eğer kusurunu sil dostunun dostluğunu değil senın Acizliğinin bir göstergesıdır Scarpion Kaan hala bızım arkadasımız ne yazıkkı değerını bılememıssın dost ayağı başka ayaklara benzemez.Vurdumu çıkaramassın valla bunları paylaştıgın ıyı oldu senın nasıl bı arkadas oldugunu sayende gorduk bazen öyle kişiler tanıdımki düşmanımın daha mert olduğunu bile düşündüm evet adem bundan sonrakı arkadasların nasıl açıdan bakacak bılmıyoruz ama bende senın gıbı aciz ınsanlar senınle kalır.
gelen ne getirdi ki giden ne götürsün? dimi adem. !
Oncelıkle Ben Bu Yorumu Tamamen Tarafsızca Atıyorum. Bu konuda 'Adem' Haklı neden dıe sorucak olursanız. Adem Buraya Kanıtlarla Gelmıs sızde Bunlara İtiraz edıyorsunuz. Bunlar olabılecek Şeyler. Tartısmasız Bir konu Olmaz Böyle Bır sayfada. Fakat Adem Buraya Kanıtlarla Geldı sız sadece Yorumu uzatıyorsunuz. Burda benım Gorus Acım. Agzı olan Konusuyor. Vede HissiyaT loncasına bırlestı Dedınız. Sankı APPALOOSA Loncası Bırlesmedi gibi Konusuyorsunuz.. Baskada Dıcek Biseyım Yok ıyı Oyunlar..
Tarafsızım yazdıktan hemen sonra ademi sıvazlaman hangi tarafta olduğunu gösteriyor eyez
onu da geçtim kanıt dediğin bizim yazdıklarımızın foto olarak yayınlanmış hali :D

eğer bir kanıt varsa ki bu ihlal'e giriyorsa bildirisini yaparsınız banı atarlar boş konularla gündeme
gelmeye çalışmayın,O bu kullanıyor diye ağlayacağınıza bizim gibi ticket atın şu oyun buglarını
Mübarek ramazan ayında kalp kırmayın. Zaten server gidişatıda kapanmak üzere gibi , efsun botları şurup botları damage bozuklukları biyolog olmayışı potların bozukluğu bunun en bariz örneği. Yönetimden Oyuncu arz'ı olmalıki oyuncularında çoğalıp bu talebe cevap vermeli. E yönetim server ile ilgilenmiyorsa birbiriniz ile ne kadar kavga etsenizde bir sonuca varamazsınız.
Eline sağlık ademim elbet bir gün çıkacaktı bunların gerçekleri .

Bir an ölümsüzlük hilesi mi yazmış sandım :O

İman gücüylemi basıyorsun şuruba yoksa oto tuş mu o ?

Damage denemesi degil kimse yanlış anlamasın :m26:

Son düzenleme:
Bazen düşünmuyo degilim bunların klavyeside oto sanırm devamlı aynı şeyleri yazıyolar:Ddd

Forum üzerinden ve fotoğraflara işlem yapılmıyor oyuncunun hile kullandığına dair videolu kanıtınız var ise sistemine ticket atın.

Son düzenleme:
Güzel kareler,son resme güldüm foruma atmıyacağım yazıpta burda konu açılması hhhhh

Bilgisayarımda 1kb yer tutcak ederin olmadığı için sana değil video toplama loncana fotoğraf bile almam x)

1.Oto tuş diye bahsi geçen oto tuş basan program Ely1 #2 #3 sv kullanıcıları tarafından bir çok kez ticket atıp
bildirildi zaten ama gelen güncellemelerle sadece masaüstünü engelleyebildiler dizüstü kullanıcıları aktif kullanıyor
sizin loncadanda kullanan elemanlar var biliyorsun nick yazmıyım x)

2.Aslan bugunu bildirdik zaten,

3.Efsun bot ile kısa vakitte char dizen üye çok loncanda söyle dosyayı yönetime
bildirip engellenmesini sağlasınlar x)

Yenilmenizin kaynağını şurup olarak lanse etmenize hacet yok şurupsuzda attığımız vslerda kesmesini biliyoruz x)
kendinizin 'kullanmıyormuş' gibi gösterme gayretinizide alkışlamam şart
:005:Kimin hakkı yeniyor gayet açık 1 yıllık charlarımız biologsuz sizin üyeler kaç aylıkta? biologlu hhh
Kaç günlük loncasınız bilmiyorum ama iyi bir ailesiniz demek ki 'AİLECEK' bırakıyoruz yazmışsın :)
sen harici başka kim bırakacak göreceğiz yakında selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri