romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Appaloosanın gerçekleri !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ademm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yüzünüz hic mi kizarmicak sizin hem kullandığınız ortada hemde bir kıvırmaya çalışmalar bizim loncadan kim kullanıyorsa varsa kanıtın sun iste forum iste ticket he ilk önce sen aslan bugunü yapmayı bırakta ekipmanını acık unutma bir daha ...

yahu eleman hayallerini aktarma birimi değil burası :) ekipmanımı asla açmam ben itemlerimi görecek seviye'ye gelmediniz henüz onu geçtim,Bizim yazdıklarımızın ss'i alıpta buraya bize göstermeniz nasıl bir ruhsal çöküntü'de olduğunuzu gayet gösteriyor %40 arkadaşlıktan ötürü video alıp banlatmıyor? %60 sinirden ötürü rezil etme çabaları işte ademciğin
psikolojisi bayağ yıpranmış oyunu bırakmasını derhal tavsiye ediyorum bizim veya benim hile veya bug kullandığımı iddia edenler RC 10947926 SKYP obirharika@hot ekran paylaşıyım hemen x)

Evet arkadaşlar appaloossa loncası herkezin hakkını emegini yemiş oluyor bu tür hile ve buglarla şimdi yayınlıcam resimlerde görüceksiniz.

Alttaki resimdeki Scearpion appaloossa loncasnını önemli bi üyesi V3 dedi şurup hilesini loncasındaki herkezin kullandını itiraf ediyor .!!!!

Evet arkadaşlar bu haksızlık bitmiyor appaloossa üyesinden bir kişi clors adlı okcunun binekle 5k hp bugu yptını itiraf ediyor ve arenada ve köy savaşlarında neden ölmedikleri kesinleşmiş oluyor.

Bunlarla bitse iyi ne yazıkki yan çarlarından Efsun botu kullandınıda itiraf ediyor appaloossa loncası.

Ve arkadaşlar 2-3 resim daha paylaşıcam ve bitircem APPALOOSSA loncası gördünüz gibi herşey mevcuttur artık hakkımızı yenildini düşünüyorum ve en kısa zamanda oyunuda bırakıcaz HissiyaT aielesi olarak:l04:

Evet görüdünüz gibi APPOOLASANIN böle turnuva savaşlarını kazancak emeksiz bi şekilde oyun oynuyolar arena svşların ve köy savaşlarında oyunun açını kullanan adamlar bize laf yapıyor!!!!
V3 oyun açığı değil istediğin yöneticiye ticket atabilirsin efsun botuna gelince eğer bizden birinin kullandığına dair videon varsa atabilirsin.Birazcıkta adam olsan sana güvenip sırrını veren adamları arkasından vurmazsın hadi lafı güzaf yapmada oyununa bak.

Hahahah'sesli güldüm arkadaş bune acizliktir attığın fotoğraflarla 1 gram gözemi girdiğini sanıyorsun keşke video alsaymıssında işlem yapsalarmıs valla bukadar kişiyi karşına alıcağını nefes dahi alamicağini oyunda bile bile böyle şeyler yapman garippp'Gercekleri aticam herkez öğrencek dediğin bu muydu? Yoksa v3 ü istediğin icin vermediğim icin mi bu ağlamalar. V3'zaten kullanan tüm sv. ya kökten sözüm gelicek yada ağlamaya devam ediceksin ki loncandaki 3 5 üyede bunlari kullanıyor isim yazmaya gerek yok. Hissikök loncası olarak demişssinde loncandaki adamlarla 3 5 gündemi can ciğer oldun bunada güldüm. Cakma üyelerinizle bırakmanızı bekliyoruuuuz. Ve nekaadar uğraşırsanız uğraşın APPALOOSA'NIN gölgesi altına saklanıp prim yapamıcaksınız. Cakal sürüleri sizi attığı capslere bak hesap makinesi şekli. Bide pm lerde kendini rezil etmiş kanka cektiği adamlara ss almış hahahhah

Not'Kral tahtına oturmak icin önce kral'ların kucağına oturmanız gerekiyor iyi günler cakma aile. Birde toynağı yiyen herkezle itemine vs atilir Konu JR7 'Se 4 avans verilir :m08:

Son düzenleme:
Hahahah'sesli güldüm arkadaş bune acizliktir attığın fotoğraflarla 1 gram gözemi girdiğini sanıyorsun keşke video alsaymıssında işlem yapsalarmıs valla bukadar kişiyi karşına alıcağını nefes dahi alamicağini oyunda bile bile böyle şeyler yapman garippp'Gercekleri aticam herkez öğrencek dediğin bu muydu? Yoksa v3 ü istediğin icin vermediğim icin mi bu ağlamalar. V3'zaten kullanan tüm sv. ya kökten sözüm gelicek yada ağlamaya devam ediceksin ki loncandaki 3 5 üyede bunlari kullanıyor isim yazmaya gerek yok. Hissikök loncası olarak demişssinde loncandaki adamlarla 3 5 gündemi can ciğer oldun bunada güldüm. Cakma üyelerinizle bırakmanızı bekliyoruuuuz. Ve nekaadar uğraşırsanız uğraşın APPALOOSA'NIN gölgesi altına saklanıp prim yapamıcaksınız. Cakal sürüleri sizi attığı capslere bak hesap makinesi şekli. Bide pm lerde kendini rezil etmiş kanka cektiği adamlara ss almış hahahhah

Not'Kral tahtına oturmak icin önce kral'ların kucağına oturmanız gerekiyor iyi günler cakma aile. Birde toynağı yiyen herkezle itemine vs atilir Konu JR7 'Se 4 avans verilir :m08:
:m08::m08:

İmzam da kıssas a kıssas. :l02:

Varsa sıkıntınız , 10947926 .

Burada getirin sıkıntınızı dile.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri