Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Appaloosanın gerçekleri !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ademm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu yazılanlarn hic birini okumadm sade dedim gbi bunlarn yüzsüz oldu ve klavyelerinde oto oldu belli hadi aglamayı brakn artk.

Cirkin sana gelince sen Kendini nimettenmi sayıyon? Yok nefes aldrmayz yok yapmayız önce kendinize bakın oyunu gercek hayat gibi gören vazfsz elaman ahmet. Sagdan soldan aldn itemlerde adam oldunu herkez bilmiyomu sanıyon. 1 ay önce oyuna basladmda bana sordun soru intikam nerden düsürüyon ulan bu kadar eskisin madem intikamın nerden düstünü bile bilmiyon seni takan yok agır abi rolleri oynuyon vazgeç pişmanlk nedir duygusunu yaşatrm sana.

Yanlış insanları, Kayıptan saymam !!

Cirkin sana gelince sen Kendini nimettenmi sayıyon? Yok nefes aldrmayz yok yapmayız önce kendinize bakın oyunu gercek hayat gibi gören vazfsz elaman ahmet. Sagdan soldan aldn itemlerde adam oldunu herkez bilmiyomu sanıyon. 1 ay önce oyuna basladmda bana sordun soru intikam nerden düsürüyon ulan bu kadar eskisin madem intikamın nerden düstünü bile bilmiyon seni takan yok agır abi rolleri oynuyon vazgeç pişmanlk nedir duygusunu yaşatrm sana.

Ulan bot'sen kimsinki seni adam yerine sayip 2 kalem cümle edicem :m08: söylemediğim şeyleri söylemiş gibi göstermeyide kes cünkü kimse inanmıyor sana varsa kanıtın bana dair at izleyelim,Gerci sende ne kanıtı olcak böyle sacma konuları acip sacma sacma fotolar atıyosun cocuk oldugun burdan belli lale' 2 kalem verip kaldırdıysam o 2 kalemi cekerim düşersin yere ağlatirim, oyunuda gercek gibi gören arkadaşlar belli canını sıkarım adam olcaksın yada adam etmesini biliriz :ka19:

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadadır.
Bu söz aynı seni anlatıyor çocuk :)

Oyunu gerçek sanım biz kralız diye ortalıkda gezen sizler şimdi ne yapacağınızı şaşırdığınız gibi kendinizide rezil etmeye başladınız sizden iyi klavye oyunu yapan yok lafları art artda yazım çok bilirmış gibi herşeye muhalefet olmayın.:ka24:
Artık nasıl güvenıcekler sana bilemem:mad: :ka24:

:f15:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri