HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben dayak yedimizi nedense daha sahit olmadim biyologlar yokken hezimete ugrayan sizler biyologlar gelince napicaksinizyediginiz dayakları artık saymıyorum 90 lvlleri kesmekle olmaz o iş yürümez. biz büyüklerimize abi deriz itemlere degil kardeşim
:ka24: itemlere abimi 
allaha sukur iki item yapip degisenlerden değiliz iki adam kesim kendimizi bisey sanmayiz biz kendini bisey sananlara gerceckte ne oldugunu gosteririz ve senin durumunda ortada onceki yorumlarim ne demek istedigimi yazdim tekrar yazmanin luzumu yok :ka24:
Son düzenleme:
2-2 denilince siz sanki hemen geliyorusuz simdi benim agizimi actirma oyundaki herşeyi gozlemliyorum yani bir cok seyin farkindayim:ka24: Ayriyetten artik aranizdaki diyologlari daha fazla paylasip durma anladik seninle Merhaba Merhaba biledenmez mazallah onunda resmini cekip foruma atarsin
:ka24:
:ka24:Kardesim bu mübarek ayda uslubunu ve terbiyeni bozmaAmına Sapladığım ademi ne sikimi yemeye derav yapiyon
:ka24:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...