xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Appaloosanın gerçekleri !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ademm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yediginiz dayakları artık saymıyorum 90 lvlleri kesmekle olmaz o iş yürümez. biz büyüklerimize abi deriz itemlere degil kardeşim
Ben dayak yedimizi nedense daha sahit olmadim biyologlar yokken hezimete ugrayan sizler biyologlar gelince napicaksiniz :mad::ka24: itemlere abimi :mad::mad: allaha sukur iki item yapip degisenlerden değiliz iki adam kesim kendimizi bisey sanmayiz biz kendini bisey sananlara gerceckte ne oldugunu gosteririz ve senin durumunda ortada onceki yorumlarim ne demek istedigimi yazdim tekrar yazmanin luzumu yok :ka24:

Son düzenleme:
2-2 2-2 diyonuzda kardeşim 2-2 gelin dedimizde yok arkadşada verdim itemleri bahanesi 2 yıl önce bitti diye biliyorduk?

2-2 denilince siz sanki hemen geliyorusuz simdi benim agizimi actirma oyundaki herşeyi gozlemliyorum yani bir cok seyin farkindayim:ka24: Ayriyetten artik aranizdaki diyologlari daha fazla paylasip durma anladik seninle Merhaba Merhaba biledenmez mazallah onunda resmini cekip foruma atarsin :mad::ka24:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri