noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Appaloosanın gerçekleri !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ademm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Derav yapmayin hissiyat bos konusmayin

K.bkma Ben burda haklı olan taraftayım. Bug oldugunu bıle bıle neden Beyaz aslanda Bug yapıyorsun ozaman.. ben Burda sadece Adem'i haklı goruyorum yaptıgı yanlıs bısey konusmalarınızı böyle yapmıs onun kısılıgıdır benı ılgılendırmez.. fakat sızın yaptıgınızda yanlıs bısey yanlıs kısılerle Dostluk kuruyorsunuz ozaman sorun sızdedır. ben kımsenın bılgısını konusmalarını Buraya Tasıcak kadar. Adil birisi degılım. Bunuda Benı bılen bilir. Bir cook Arkadasım var Appaloosa Loncasında.. yanı dusman bayragız veya dusman loncayız dıe hıc bır zaman dostlugumu arkadaslıgımı yitirmedım.. zaten Bu saaten sonrada Yitirmem. sonra bana atarlı dıyorsun :( Neyse baska bısey demıyorum. bu Konu tamamen Kısılık meselesıdır. Adam bunları ortaya doktuyse 1-2 ıtıraz edersınız olur bıter ama uzatmanında bır Alemi yoktur. Buda bır gercek.. Bosuna dememısler Her Koyun kendı bacagından Aslıcaklaktır.. Birde Demısın Tarafsızlıktan sonra Ademı Sıvazlamısın. ben konunun basında'da söyledım Bu benım Gorus acım.. baskada dicek biseyim Yok.. Birde cook sevdıgın Arkadasların demısın. Benım Burda En cook deger verdıgım ınsanlardan Bırkaçtanesı - kaan , Fatih , tuna ve Ali -- Gerisi umrumda degıl. adamları tanımam Etmem. yanı adamların İçini Dısını bılmem. benım Tanıdıklarım Benım bıldıklerım bunlar..

K.bkma Ben burda haklı olan taraftayım. Bug oldugunu bıle bıle neden Beyaz aslanda Bug yapıyorsun ozaman.. ben Burda sadece Adem'i haklı goruyorum yaptıgı yanlıs bısey konusmalarınızı böyle yapmıs onun kısılıgıdır benı ılgılendırmez.. fakat sızın yaptıgınızda yanlıs bısey yanlıs kısılerle Dostluk kuruyorsunuz ozaman sorun sızdedır. ben kımsenın bılgısını konusmalarını Buraya Tasıcak kadar. Adil birisi degılım. Bunuda Benı bılen bilir. Bir cook Arkadasım var Appaloosa Loncasında.. yanı dusman bayragız veya dusman loncayız dıe hıc bır zaman dostlugumu arkadaslıgımı yitirmedım.. zaten Bu saaten sonrada Yitirmem. sonra bana atarlı dıyorsun :( Neyse baska bısey demıyorum. bu Konu tamamen Kısılık meselesıdır. Adam bunları ortaya doktuyse 1-2 ıtıraz edersınız olur bıter ama uzatmanında bır Alemi yoktur. Buda bır gercek.. Bosuna dememısler Her Koyun kendı bacagından Aslıcaklaktır.. Birde Demısın Tarafsızlıktan sonra Ademı Sıvazlamısın. ben konunun basında'da söyledım Bu benım Gorus acım.. baskada dicek biseyim Yok.. Birde cook sevdıgın Arkadasların demısın. Benım Burda En cook deger verdıgım ınsanlardan Bırkaçtanesı - kaan , Fatih , tuna ve Ali -- Gerisi umrumda degıl. adamları tanımam Etmem. yanı adamların İçini Dısını bılmem. benım Tanıdıklarım Benım bıldıklerım bunlar..

'Tarafsız' kardeş topaç gibi dönüp sonra ademciyim dedikten hemen sonra ademi kötülemeyi nasıl beceriyorsun?
Objektif bakıyım derken görme yetini iyice kaybetmişsin önce bir konuya yorum yazmasını eleştirmesini öğren
O konu başlığındaki tüm bugları zaten bildirdik niye kullanıyorsun tarzında peçete tutmak yerine
GM'lere niye kaldırılmıyor bu buglar diye gözyaşı dökmeyi deneyin belki getiresi olur

ve şunuda belirteyim şurupsuz kristalsiz istediğiniz kişilerle 2-2 5-5 sayı farketmez savaş yapmaya hazır bizim ekip
şurup kristal diye ağlama seçeneğinizde yok her koşulda savaşırız *,-

Adam fikrini sölüyor beni tanımıyor etmiyor ama adam gördünü söleyince neden ona hemen rakip oluyorsunuz onuda yaşınıza veriyorum sizin. 5-5 4-4 2-2 svşta binek bugu yptınızı biliyoruz yediginiz dayakları artık saymıyorum 90 lvlleri kesmekle olmaz o iş yürümez. biz büyüklerimize abi deriz itemlere degil kardeşim

Konuyu tartışmaya çevirmeden devam edin arkadaşlar.

Eğer şikayetçi olduğunuz kişiler varsa video alarak kanıtınızla 'den bildirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri