Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Emek files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesutern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 394

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin 2 TR tipi emek filesi olan varmı ? Fazla abartı olmasın koy görünümü felan ayni turkteki gibi olsun +basma istemleri(kirik zırh parçasıvs) NPC de olsun ruh tasi bk metinden düşsün ? Ve birde güzel hizmet veren bilişim varmı onereceginiz ?

Metin 2 TR tipi emek filesi olan varmı ? Fazla abartı olmasın koy görünümü felan ayni turkteki gibi olsun +basma istemleri(kirik zırh parçasıvs) NPC de olsun ruh tasi bk metinden düşsün ? Ve birde güzel hizmet veren bilişim varmı onereceginiz ?
Merhabalar
Aramış olduğunuz files firmamızda bulunmaktadır
3GB30TL 4GB50TL Kampanyası Devam Etmektedir
1AY Alana 2.AY Bedava kampanyası devam etmektedir
%100 Otopack + hackshield hile engel sistemimiz firmamıza getirilmiştir hiçbir hile açılmaz bunu kanıtlamak amaçlı ilk referans verip hileleri denemenizide önerebilirim.
Tanıtım konumuz:
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...227-renklihost-yeni-baslangic-1-ay-alana.html

Merhabalar
Aramış olduğunuz files firmamızda bulunmaktadır
3GB30TL 4GB50TL Kampanyası Devam Etmektedir
1AY Alana 2.AY Bedava kampanyası devam etmektedir
%100 Otopack + hackshield hile engel sistemimiz firmamıza getirilmiştir hiçbir hile açılmaz bunu kanıtlamak amaçlı ilk referans verip hileleri denemenizide önerebilirim.
Tanıtım konumuz:
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...227-renklihost-yeni-baslangic-1-ay-alana.html

Skype ekledim satış gerçekleşirse ne kadar iyi olduğunu buradan belirticem filesleriniz tam benim istediğim gibi gözüküyor birde bug vs yoksa ooo tamam o zaman sizle aile olucaz :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri