- Konular
- 13
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 813
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar forum üzerinden files satın almak için bir konu açtım sağolsun arkadaşlar önerilerde bulundu ücretli files kısımlarında fileslere baktım herkesin elinde sağlık çok güzel emekler var ortada ama bazılarınız varki emek hırsızlığı, dolandırıclık ve başkasının malına çökmekten başka bişi bildikleri yok.Bugün ki dolandırıcı listemize @Ꮇanji isimli burak arkadaşımızı konu ediniyorz. Kendisi ile skype üzerinden konuştuk daha önceden yardım felan almıştım. Bana elinde güzel bir files olduğunu söyledi bende bakmak istedim.
Filesi güzel güzel tanıttı tıpkı kendisininmiş gibi bende arkadaşıma danıştım nasıl sence diye o sırada olaylar patlak vermeye başladı.
BANA ATTIĞI FİLES WAREZE DÜŞMÜŞ ARKADAŞLARLA BİRAZ ARAŞTIRINCA FARKINA VARDIK LİNK BIRAKIYORUM
forum.turkmmo.com
Filesi güzel güzel tanıttı tıpkı kendisininmiş gibi bende arkadaşıma danıştım nasıl sence diye o sırada olaylar patlak vermeye başladı.
BANA ATTIĞI FİLES WAREZE DÜŞMÜŞ ARKADAŞLARLA BİRAZ ARAŞTIRINCA FARKINA VARDIK LİNK BIRAKIYORUM
❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜 🖤 🤍 🤎Servi Files ( OldschoolPlus) 26/08/22❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜 🖤 🤍 🤎
You must be registered for see element.You must be registered for see element.You must be registered for see element.You must be registered for see element.You must be registered for see element.You must be registered for see element.You must be registered for see element.You must be registered...
burada güzel güzel tanıtıyor filesi (filesini
)
daha sonra kendisine warez olduğunu söylediğimde bunları dedi.
sadece sistemler aynıymış öyle mi
VERDİĞİ CEVABA BAK
files zaten sökülerek yapılır ama npc içeriği sökülerek
bak bak bak ronarkı da kendi eklemiş zaten ekli olan bir sistemi eklemiş @AlanoraNorca @H4ZEJ peki bu adamların haberi varmı ronarkın senin olduğundan
adamların yaptığı sistemi kendinmiş gibi tanıtıyorsun birde.
e buna da tamam dedim başka fotoğraf atıyorum bunlarda 1-1 diyorum npc isimlerine ve içeriklerine kadar diyorum .Aynı sistemler var diye files aynı anlamına gelmezmiş şakacı çocuk seni. BİDE NORMALDE 2500 LİRAYMIŞ AMA YABANCI OLMADIĞIM İÇİN BANA 1000 LİRA YAPACAKMIŞ sajsfjkakfj
) daha sonra kendisine warez olduğunu söylediğimde bunları dedi.
sadece sistemler aynıymış öyle mi

VERDİĞİ CEVABA BAK
files zaten sökülerek yapılır ama npc içeriği sökülerek

bak bak bak ronarkı da kendi eklemiş zaten ekli olan bir sistemi eklemiş @AlanoraNorca @H4ZEJ peki bu adamların haberi varmı ronarkın senin olduğundan
adamların yaptığı sistemi kendinmiş gibi tanıtıyorsun birde.

kafama ak47 dayamadı evet çünkü warez files almadım bide üste çıkmaya çalışması yok mu kod bilgisi varmış da sistem sökebiliyormuş da ukala çocuk.
daha sonrasında srcleri karşılaştıralım dedim ve noldu bilin bakalım engelledi

etc değiştireyim, köy görünümünü değiştireyim 2-3 kostüm kanat ekleyeyim bazı npclerin adını değiştireyim files benim olsun diyenlere sesleniyorum
ACINASI HALE DÜŞMEYİN MİLLETİN EMEĞİNİ KENDİ EMEĞİNİZMİŞ GİBİ SATMAYIN BİRAZ HAYSİYETLİ ŞEREFLİ OLUN.
DOLAR BOZUN, EURO BOZUN AMA KENDİNİZİ BOZMAYIN.
Ekli dosyalar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Forumda ticaret yapan herhangi bir üye için bir yanlış gördüğünüzde rapor edebilir veya şikayet konusu açabilirsiniz biz de o bölümünün yetkilileri olarak gerekli incelemeleri yaparız. Ancak bu şekilde bir konu açarak forumda ticaret yapan üyelere itibar suikasti yapamazsınız. Burada bir yönetim varken kendi adaletinizi kendi doğrularınızla arayamazsınız. Konu kapatılmıştır.
Ronarkı bizzat ben yazdım diyemem tabiki ama içine Ronark'ı bizzat @H4ZEJ ekledi. Ben ronarkın var olan tüm hatalarını çözdüm ve üzerine ronarkı istediğimiz tarza getirdim. Arkadaş baya filesimizi satmaya çalışmış
bu sefanın files değilmi ya hatta bizim mert buna ulus puanı vb sistemler yazdı sıfırdan nerden biliyorsun diyen olursa her türlü kanıtlarım
- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,081
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,401
- DevLira
- 3
Bana sorunlar için teker teker yardım istemen senin her defasında uzaktan bilgisayarına bağlanıp sorunlarını çözdüğümü'de ekleseydin bari biraz utanırdın . Aramızda herhangi bir ticaret gerçekleşmedi files satın almak istedin sana dosyaların ss'lerini attım sonuç olarak forumda bulduğun bir filese warez filesi satıyorsun havasını vermende ayrı bir çelişki . Sonuç olarak forumdaki warez olan bir dosyayı herkes sorunlarını hatalarını giderip satabilir bunun herhangi bir yasağı yok . Benim yaptıgım fixleri sistemleri senin kapasiten yetmiyeceği için anlamakta zorluk çekmişsin bu konuyu açman beni karalama yapman birşeyi değiştirmez sadece kendin rezil olursun . Yardım istediğin görseller aşağıda mevcut.
Bu tarz insanlara gerçekten acıyorum hiçbir bilgisi olmayıpta karalama açıyorlarya ah ah sizin nesliniz hiç bitmez .d
Bu tarz insanlara gerçekten acıyorum hiçbir bilgisi olmayıpta karalama açıyorlarya ah ah sizin nesliniz hiç bitmez .d
- Konular
- 62
- Online süresi
- 5mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 444
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 2,161
- DevLira
- 15
ya kızım etc değiştim diyorum neden anlamıyorsun 

- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,081
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,401
- DevLira
- 3
Önyargılı konuşup boş yorum atma ne biliyorsun'da etc değişti diyorsun ? Önce biraz efendi olmayı öğrenya kızım etc değiştim diyorum neden anlamıyorsun![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...