HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ronarkı bizzat ben yazdım diyemem tabiki ama içine Ronark'ı bizzat @H4ZEJ ekledi. Ben ronarkın var olan tüm hatalarını çözdüm ve üzerine ronarkı istediğimiz tarza getirdim. Arkadaş baya filesimizi satmaya çalışmış 

gereken kişiye gerektiği kadar saygılı oluyorum zaten cano. Allah var sana saygım vardı taki bu olayla karşılaşana kadar yapma bide aynı files değil demişsin kör müyüz biz aynı files yaptığın şeyler etc değişikliği köy görünümü değişikliği vs at src kısmını karşılaştırma yapalım bide adama senden öncekine 2500e sattım ama sana 1000 olur demişsin ayıp gerçekten yazık yazıkÖnyargılı konuşup boş yorum atma ne biliyorsun'da etc değişti diyorsun ? Önce biraz efendi olmayı öğren
* Ücretsiz olarak paylaşılan bir Files ve packı kendine göre düzenleyip satmak isteyen kişilerin satışları serbesttir. (Bu alan kişiyle satan kişi arasındadır müdahale edilecek bir husus bulunmamaktadır.)senden yardım aldığımı zaten konuda belirttim ama acınası hale düşerek unutmuş olduğum şeylerde acemiliğimi farkedip warez files satmaya çalışman da senin karakterini belli ediyor
Sana kafana silah dayayıp filesi zorla al diyen oldumu olmadı ? İstediğim dosyayı ücretsiz bölümden indirip sorunlarını herşeyini çözüp satmakta herkes özgür isteyen yapabilir çoluk çocuk tayfanı toplayıpta buraya etc değişti satıyor lüxsü vermende ayrı bir ironi yardım dilenip işine gelmeyincede karalama yapmanda baya bir gülünç durum . Dedim ya sizin gibi insanlar bol keseden var muhattap olmam bile hata yediğin kaba pisleyen basit bir insansın.
@AlanoraNorca sana gelecek olursak bizim filesimizi satmaya çalıştın diyorsunda filesinizi satın alan müşteriniz bana yazıp tüm sorunları çözdürüttü o kadar sorunu çözdükten sonra hala benim filesim demende gülünç bir durum burasıda tartışalacak bir yer değil varsa bir sorun özelden yazarsın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...