HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin 2 TR tipi emek filesi olan varmı ? Fazla abartı olmasın koy görünümü felan ayni turkteki gibi olsun +basma istemleri(kirik zırh parçasıvs) NPC de olsun ruh tasi bk metinden düşsün ? Ve birde güzel hizmet veren bilişim varmı onereceginiz ?
MerhabalarMetin 2 TR tipi emek filesi olan varmı ? Fazla abartı olmasın koy görünümü felan ayni turkteki gibi olsun +basma istemleri(kirik zırh parçasıvs) NPC de olsun ruh tasi bk metinden düşsün ? Ve birde güzel hizmet veren bilişim varmı onereceginiz ?
Aramış olduğunuz files firmamızda bulunmaktadır
3GB30TL 4GB50TL Kampanyası Devam Etmektedir
1AY Alana 2.AY Bedava kampanyası devam etmektedir
%100 Otopack + hackshield hile engel sistemimiz firmamıza getirilmiştir hiçbir hile açılmaz bunu kanıtlamak amaçlı ilk referans verip hileleri denemenizide önerebilirim.
Tanıtım konumuz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...227-renklihost-yeni-baslangic-1-ay-alana.html
Merhabalar
Aramış olduğunuz files firmamızda bulunmaktadır
3GB30TL 4GB50TL Kampanyası Devam Etmektedir
1AY Alana 2.AY Bedava kampanyası devam etmektedir
%100 Otopack + hackshield hile engel sistemimiz firmamıza getirilmiştir hiçbir hile açılmaz bunu kanıtlamak amaçlı ilk referans verip hileleri denemenizide önerebilirim.
Tanıtım konumuz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...227-renklihost-yeni-baslangic-1-ay-alana.html
Skype ekledim satış gerçekleşirse ne kadar iyi olduğunu buradan belirticem filesleriniz tam benim istediğim gibi gözüküyor birde bug vs yoksa ooo tamam o zaman sizle aile olucaz

Son düzenleme:
Konu yeri yanlış konunu
Metin2 Vps Dedicated Arıyorum bölümüne açmalıydın bildirildi.
Pvp server aramıyorum pvp server kuran bir bilişim arıyorum yine yalnış yere açmışsan rica edersem doğru yere taşırmısınız
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)