Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyun Açılabilecek Özel Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alibrha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

alibrha

Level 5
Fahri Üye
TM Üye
Konular
90
Çözüm
3
Online süresi
5d 20h
Reaksiyon Skoru
115
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
149
MmoLira
1,505
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

130934_aff1c09fe0f2829e58eff49d0154fcba.png

Öncelikle merhaba arkadaşlar üzerinde çalıştığım oyun açmak için hazırladığım dosyalarımı satışa sunuyorum çünkü oyun açma düşüncemi rafa kaldırmış bulunmaktayım.
Öncelikle piyasadaki satışta olan server fileslere biraz göz gezdirdim ve açıkcası warez olarak dolaşan özellikleri saymak istemiyorum Örneğin 5 envanter sistemi envanter binek sistemi v.s gibi özellikleri yazmayacağım farklı olan özellikleri yazacağım ve aslında unuttuğum eklentiler mevcut gördükçe konuya ekleyeceğim.

Öncelikle oyunda KRAL ünvanını almış oyuncunun görüntüsünü paylaşalım.

kral_oyuncu.png

Kaos Lideri olan oyuncunun oyun içindeki görünümü

kaos_lideri.png

KRAL Lonca üyesi olan bir oyuncunun oyun içindeki görünümü

kral_lonca.png

Oyuncu Kaos Lideri aynı zamanda Kral Loncanın üyesi ise oluşan görüntü

kral_oyuncu_kaos.png

Oyuncu Kral Oyuncu ise ve Kral Lonca Üyesi olduğunda oluşan görüntü

kral_lonca_oyuncu.png

Oyuncu Kral Lonca üyesiyse ve hem Kral oyuncu hem de Kaos Lideri ünvanına sahip ise oluşan görüntü

full_kral.png

Bar Sistemi

Metin2'nin orjinal ikinci para birimi olan won sistemini kullanmak istemediğim için yapmış olduğum bir eklenti bir slotta 9999 adet bar stoklanabiliyor ve ticaret yaparken kullanılabiliyor.

Balık Botu

Sistemin amacı oyuncuların 3. parti illegal yazılımlara yönelmesini engellemek ve oyunun müsade ettiği yazılımı kullandırmak. Sistem sadece bir balık eventi yapılıp sadece event olduğunda kullanılabilir yapılır ya da herzaman kullanılabilir yapılabilir kişinin isteğine kalmış video kısaca tanıtımı gösterir.

Yeni Kamuflaj Sistemi

Ninja karakterimiz kamuflaj özelliğini kullandığında otomatik atak olarak kilitlenmiş bütün oyuncuların otomatik atak fonksiyonları sona erer ve üzerine saldırmakta olan yaratıklar varsa oyuncuya saldırmayı bırakır.

HP Görme Sistemi

Oyun seçeneklerinden hp görme seçeneği açılıp kapatılabilir tamamen optimize edilmiştir.

Pazarda adetli eşya satış ve alış sistemi

Pazar kuran oyuncuların örneğin satışını yapmak istedikleri +basma eşyalarını tek tek ayırıp ayırıp satışa koymak yerine toplu olarak satışa sunabilecekleri bir sistem. Alıcı için ise örneğin 45 adet Beyaz inci satışta ve alıcıya sadece 6 adet lazım oyuncu 45 adeti almak zorunda kalmıyor veya başka satıcı aramak zorunda kalmıyor.

Buying Shop

Knight Online oyunundan esinlendiğim bir sistem. Knight online oyunundaki çalışma mantığının aksine ayrı bir satın alma pazarı kurulmasına gerek kalmaz. Normal pazar kuran bir oyuncunun eğer aradığı bir eşya var ise eşyayı belirterek ve parasını ödeyerek pazarına sunabilir. Pazarda satın alınmak istenen eşyanın rengi farklı görünür ve satışı yapıldığında direkt gift kutusuna yollanır.

Yeni Lonca Savaş Sistemi

Yeni Lonca Savaş Sisteminde lonca liderleri savaş için 3 harita seçebilir standart harita ve 2 özel harita olmak üzere.Pet,Binek,Pot ve Maximum oyuncu sayısını belirleyebilir. Maximum oyuncu sayısı limitsiz olarak seçilmediğinde ise lonca liderleri savaşa aktif olan oyunculardan kimlerin katılabileceğini belirlemektedir. Savaşa katılabilecek oyunculardan yaşanabilecek sıkıntılardan dolayı seçilebilen maximum oyuncu sayısına göre yedek oyuncu belirlemesi gerekmektedir örn 10'dan düşük ise maximum oyuncu sayısı 1 adet yedek oyuncu belirlemesi gerekir 10-20 arasında ise 2 adet yedek oyuncu belirlemesi gerekir bu ayarlanabilir bir özelliktir.
Lonca savaşının detaylarını izleyiciler ve savaştaki oyuncular görebilir nelerin yasaklı olduğunu nelerin sertbest olduğunu ve savaşın bitecek maximum skorunu görmektedirler.

Savaşta yeteri kadar oyuncu bulunmuyorsa yedek oyuncu direkt savaşa girebilir fakat as oyunculardan birisi savaşa girerse ve örneğin maximum oyuncu 5 as oyuncu savaşa girdi 6 oyuncu bulunuyor savaşta yedek oyuncu direkt izleyici moduna gönderilir as oyunculardan birisi savaştan çıkarsa izleyici modundan direkt otomatik olarak savaşa dahil edilir. Savaşmak için seçilmeyen oyuncular sadece savaşı izleyici olarak izleyebilir.
İzleyiciler hasar alamaz ölmedikleri için izleyici skor sayma gibi bir problem bulunmamaktadır.

Eşya Yardım Kontrolü

Takımınıza bir GM aldınız ve şüpheleniyorsunuz veya kontrol etmek istiyorsunuz GM'lerin oluşturduğu itemler birisine verilirse yere atma,pazar,ticaret ya da başka bir yol ile depodan yan karakterle verilse bile GM'lerin oluşturduğu itemlerin hareketi GM karakterinden çıktığı an bir tabloda tutulmaya başlar ve item id si kenarı not edilir. İtemin en son hangi oyuncuda olduğunu görebilirsiniz yerden başka bir oyuncu alsa bile bütün kayıt devam eder item yok oluncaya kadar. Kısa tanıtım videosuna göz atalım.

Oyunun Görünürlüğü ve Reklamı Açısından Discord Görünümü Farklı Olarak Anlık Online Oyuncu Sayısı'da gözükmektedir.

Görüntü

discord.png

Videosu Yüklenecek Olan Sistemler:

Otomatik Lonca Turnuvası

İster belirlenen saatte ister manuel olarak kayıtlar açılır belirlenen NPC'den lonca liderleri loncasını kayıt ettirir. Sonrasında belirlenen turnuva şartlarına göre örneğin maximum oyuncu sayısı sınırsız olarak seçildiyse lonca lideri oyunda olsun veya olmasın sistem otomatik olarak lonca savaşlarını sırayla başlatır rakibi olmayan lonca turu Bye yani pas geçer üst tura atlatılır. Finalde ise 2 kere galip gelen lonca kazanacaktır kısacası 2-1 veya 2-0 skoruyla turnuvayı kazanır ve kral lonca ünvanı otomatik olarak sistem tarafından verilir. Maximum oyuncu belirlenmesi durumunda ise Yeni Lonca Savaş Sistemindeki gibi lonca liderinin her savaşta savaşa girecek oyuncuları seçmesi gerekir lonca lideri aktif değilse ve oyuncuları seçemezse savaş başlar savaşa giremezlerse direkt elenirler.

Kaos Sistemi

Kaos Sistemi Özellikle Emek Yapısındaki oyunlar için oyuna yeni başlamış veya tam gelişememiş oyuncular içinde oyundan keyif almasını sağlayan bir özelliktir. Kaos eventi kayıtları açılır oyuncu belirlenen NPC'ye gider ve kayıt işlemini yaptırır kaos etkinliğinde hangi karakter olmak istediğini ve hangi becerileri kullanmak istediğini seçebilir. Örneğin ben bedensel bir 8Lv oyuncuyum kaos eventinde karabüyü sura olabilirim ya da yakın dövüşçü ninja kaos etkinliği başladığında bütün kayıt olan oyuncular hangi kanalda veya hangi haritada olduğu farketmeksizin kaos haritasına ışınlanırlar üzerlerine en son seviye ekipmanları kuşanırlar otomatik olarak becerileri de perfect master seviyesine gelmiş olur ve belirlenen bitiş skoruna erişene kadar savaşırlar. Kazanan oyuncu otomatik olarak Kaos Lideri ünvanını alır ve etkinlik biter.

Kaos Eventinde Asist sistemi mevcuttur asist 1 puan değerindedir şöyle diyelim Ben bir oyuncuya 20k vurdum ölmedi canını doldurdu sonrasında başkası oyuncuyu öldürdü sistem ölen oyuncuya 2. en çok hasarı vuran oyuncuyu kontrol eder ve ona 1 puan ve 1 asist verir oyuncuya isterse 30 kişi vursun öldüren hariç en çok hasarı veren oyuncu asist kazanır.

Oyuncu öldürme puanı 3 puan.

Kaos etkinliği sırasında liderliği elinde bulunduran oyuncu üzerinde belirlenen sembol ile gösterilir ve lider oyuncuyu öldürenler 5 puan kazanır.

İlk 3 oyuncu ve senin skorunu gösteren bir istatistik tablosu vardır örnek görünüm:

indir.png

Kaos Haritasından Görüntü

MAP.png

2 v 2 Yani Takımlı Duello Turnuvası Sistemi

Normal duello turnuvasının aksine kendinize bir takım arkadaşı bulmanız gerekmektedir. Normal duello turnuvasının 2 v 2 halidir.

Lonca Arenası Sistemi

Arenaya bütün lonca oyuncuları girebilir savaş başladıktan sonra hiçbir lonca oyuncusu savaşa katılamaz. Bütün oyuncuların Maximum HP miktarı 500bin olur ve pot kullanılamaz + üzerlerinde bulunan hp absorbe bonusları v.s hiçbir şekilde işe yaramaz ve oyuncuların hp si kesinlikle dolmaz ölen oyuncular arenadan atılır aynı lonca oyuncuları birbirlerine zarar veremezler. En son arenada kalan loncanın üyeleri savaşı kazanır İstatistik tablosunda hangi loncanın kaç üyesi kaldığı haritadaki herkese açık bir şekilde gösterilir. Savaşı kazanan loncaya Boss Ödülü veya başka bir ödül verilebilir sizin kararınıza kalmıştır.

Son Söz: Dosyalar oyun açmak amacıyla yapıldığı için piyasadaki bulunan buglar ve açıklar temizlenmiştir. Ekstra olarak kendi farkettiğim hataları düzeltmiş bulunuyorum örneğin lonca savaşında liderden başkası lonca skili kullandığında skillerin etki etmemesi hp v.s vermemesi ve buga girmesi gibi birçok düzeltme mevcuttur. Birçok oyun paketleri tekrardan tarafımca düzenlenmiştir ve bazı paketlerin boyutu küçültülmüştür bu sayede game ve db tarafında performans iyileştirmeleri olmuştur bunun etkisi sunucuda belli olucak düzeydedir. Basitçe açıklamak gerekirse önceden 1000 oyuncunun sunucuya yükleyeceği yükü 1500 oyuncu yükleyebilir diyebiliriz.

Satışa birden fazla stok koymak istiyordum fakat dosyaların herkeste olmasını istemiyorum ve sonrasındada warez olup para ödemiş olan insanların üzülmelerini paralarının çöp olmalarını istemiyorum bu yüzden stok sayısı sadece 1 olacaktır satın alan kişi bütün açık kaynak dosyalarını'da teslim alacaktır ve tamamen ona ait olacaktır.
Sistemlerin ayrı satışı yoktur fakat özel sistemler yazabilirim.
Satın alan kişiye istediği 1 özel sistemi yazabilirim. Oyunun yapısı tam ayarlanmamıştır ama isteğe göre ayarlayabilirim ya da kendiniz keyfinize göre ayarlayabilirsiniz.
Stok Sayısı : 1
Bilgi için Skype adresim : live:b4fdd8000f560577​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu dosyaları normalde parayla satın alamazsınız ama gözümüzden çıkardık hayırlı şekilde kullanılır inşallah hayırlı satışlar dostum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri