Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Artık yürümüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuLLem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Neden mi hunk çöktü sizin sorununuz yetkililer kulağı buraya ver az da dinle bakayım oyunun basından NoBLeBLooD ETERNAL LONCASINDAN OYUNU BIRAKMAMIZ SİZİN İLGİSİZLİĞİNİZ DİKKATSİZLİĞİNİZ YÜZÜNDEN DÖNÜŞÜMLERİ KAPATTINIZ AKLA BİLE SIĞMIYOR OYUNA GERİ ARKADASLARIMI ÇAGIRMAYA ÇALIŞTIM ADAMLAR GERİ BİLE GELMEK İSTEMİYORLAR DÜŞÜNÜN O KADAR SOĞUTMUŞSUNUZ USERLERİ ŞİMDİDE ADAMLARIN BİYOLOGLARI SIFIRLANMIŞ NE DEMEK OLUYOR ADAMLAR YIL OLARAK UĞRAŞMIS YAPMIS SEN GEL BUNU 15 20 DK LIK BAKIM SÜRESİNDE HALLET BİTİR DEMİ NE KOLAY AMA SİZE KOLAY GELİR O EMEĞİ YAPIP GAYRET EDENE Bİ SORSANA GECELERİ UYUMUŞ MU BİYO SAATİ İÇİN SIRF SİZİN OYUNUNUZ İÇİN HERKES MÜCADELE EDİYOR SİZDE BİZİM İÇİN AZDA OLSA MÜCADELE ETSENİZ BÖYLE BİŞİ OLMUYUCAK TİCKET ATIYORUZ DİYORSUNUZKİ HER ZAMAN SÖYLENEN LAF ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR NEYİN ÇALIŞMASI BU ABİCİM NE YAPIYORSUNUZ ALTI ÜSTÜ BİR BİYOLOG DÜZELTECEKSİN SERVER AÇ DEMİYOR ADAMLAR SANA ONLARINDA EMEĞİ VAR YAZIK GÜNAH ALLAHDA YUKARIDA GÖRÜYOR DEMİ BAK SERVERIN HALİNE GERİ GELDİM BELKİ BİRŞEYLER DAHA ÇIKAR DİYE FAKAT SANMIYORUM SİZ BÖYLE YAPTIKÇA BU SERVER ZOR DÜZELİR İLGİ ŞART HUNKA İLGİ GÖSTERİRSEN DİĞER SERVERLERDAN DAHA ÇOK USERİ OLUR ANLAYIŞLA KARŞILAYIN HERKESİ YETKİLİLER AZDA OLSA HUNKA YÖNELİN SHORTY HER GÜN KEİHTTE BİR GÜNÜNÜ HUNKA AYIRAMIYORMU ? BUNU SÖYLEYİN MERAK EDİYORUM NE ZAMAN BBAKSAM O SERVERDE ADAM AZDA HUNKTA ETKİNLİK YAPSANIZ EĞLENDİRSENİZ İNSANLARI KÖTÜMÜ OLUR EĞLENCE AMAÇLI GİRİYORUZ OYUNA İNSAN TRİBE GİRİYOR NE İŞ ANLAMADIM HADİ İYİ GECELER UMARIM ANLASILMISTIR DEDİKLERİM :ka19::o

Son düzenleme:
yMq4Vk.jpg

HUNK serveri artık yürümüyor.
Oyun, ticaret, rekabet vs. herşey bitmiş durumda! Envanterimde belki 30 parça efsunlayıp satacağım bir dünya item var ama satamıyorum. Server da ticaret bitti artık. Dönüşüm bile yapamıyoruz. Bu gün bir İntikam 2.5T, Not - Monok deseniz tane 200M, dönüşüm yapabilecek nakitimiz artık kalmadı. Oyuna yeni gelen tek-tük yeni kullanıcılarda yetersizler, tek amaçları öylesine zaman geçirmek. Bırakın ticarete, oyuna faydalı olmayı M1 skille geziyorlar. Artık server tıkandı kaldı ve bu gidişata yönetim olarak artık el atma vaktiniz geldi. Sakın yorum yapıp çok yakında yenilikler gelecek demeyin. Hemen şimdi birşeyler yapın.

Bizde çok uğraştık dolması için kendi çapımızda duyurmaya çalıştık biraz hareketlenme olur gibi oldu ama sonra tekrar düşüşe geçti böyle duyurular ve reklamlar yapılması şart:ka19::cool:

Bizde çok uğraştık dolması için kendi çapımızda duyurmaya çalıştık biraz hareketlenme olur gibi oldu ama sonra tekrar düşüşe geçti böyle duyurular ve reklamlar yapılması şart:ka19::cool:

Gelip gitmelerinin sebeplerinin hepsi yorumlarda var. Kule, biyolog, ticaretteki dengesizlik (item fiyatları) vs. yeni gelen kullanıcılar tutunamıyorlar oyuna, bunun içinde çalışma yapılması lazım.

Gelip gitmelerinin sebeplerinin hepsi yorumlarda var. Kule, biyolog, ticaretteki dengesizlik (item fiyatları) vs. yeni gelen kullanıcılar tutunamıyorlar oyuna, bunun içinde çalışma yapılması lazım.
Evet bunların farkındayım gerekli açıklamayı 2 dk önce gerekli yerlere yaptım bakalım sonuç nolacak:ka19::cool::l02:

Evet bunların farkındayım gerekli açıklamayı 2 dk önce gerekli yerlere yaptım bakalım sonuç nolacak:ka19::cool::l02:

Bizlerde yaptık. Artık yürümüyor, tıkandı server. Ticaret yok, oyuncu yok, rekabet yok vs. yeni gelenlere oyun çok zor geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri