Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Artık yürümüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuLLem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz tl yatirmaya devam edin gm ye satarsiniz itemlerinizi oyunun sonunda :D

EYDDQA.png

Senin dediğin gibi işte oyunu bırakmışsın (bir hırsızlık olayı oluyor ve hemen ertesi gün bıraktığını söylüyorsun) hala buralardasın. Hadi yoluna sana daha ekmek yok burada :l04::l04:

yMq4Vk.jpg

HUNK serveri artık yürümüyor.
Oyun, ticaret, rekabet vs. herşey bitmiş durumda! Envanterimde belki 30 parça efsunlayıp satacağım bir dünya item var ama satamıyorum. Server da ticaret bitti artık. Dönüşüm bile yapamıyoruz. Bu gün bir İntikam 2.5T, Not - Monok deseniz tane 200M, dönüşüm yapabilecek nakitimiz artık kalmadı. Oyuna yeni gelen tek-tük yeni kullanıcılarda yetersizler, tek amaçları öylesine zaman geçirmek. Bırakın ticarete, oyuna faydalı olmayı M1 skille geziyorlar. Artık server tıkandı kaldı ve bu gidişata yönetim olarak artık el atma vaktiniz geldi. Sakın yorum yapıp çok yakında yenilikler gelecek demeyin. Hemen şimdi birşeyler yapın.

Merhaba,
Hunk ile ilgili durumun farkındayız, Bu konuyla ilgili önerilerini doğrudan bana özel mesaj ile gönderir misin ? Daha önce yaptığımız çalışmalar biraz hareketlendirse de tam istediğimiz etkiyi göstermedi. Şimdi üzerinde çalıştığımız sorunlar var onlar için bakım yapacağız, o süre içerisinde tüm önerilere açığız. Hunk ile ilgili bana önerin bizde ofiste arkadaşlaral görüşelim.

10 gün sonra büyük çaplı bir reklam başlatacağız zaten, o biraz hareket getirecektir. Yeni gelen kullanıcıların daha kolay tutunması için biraz çalışmalar yapacağız. Yeni kullanıcılar gelirse sizler içinde zevkli olur.

Bu tarz düzgün üslupla yapılan her türlü eleştiri ve öneriye açığız yeterki seviyeli şekilde tartışalım.

Merhaba,
Hunk ile ilgili durumun farkındayız, Bu konuyla ilgili önerilerini doğrudan bana özel mesaj ile gönderir misin ? Daha önce yaptığımız çalışmalar biraz hareketlendirse de tam istediğimiz etkiyi göstermedi. Şimdi üzerinde çalıştığımız sorunlar var onlar için bakım yapacağız, o süre içerisinde tüm önerilere açığız. Hunk ile ilgili bana önerin bizde ofiste arkadaşlaral görüşelim.

10 gün sonra büyük çaplı bir reklam başlatacağız zaten, o biraz hareket getirecektir. Yeni gelen kullanıcıların daha kolay tutunması için biraz çalışmalar yapacağız. Yeni kullanıcılar gelirse sizler içinde zevkli olur.

Bu tarz düzgün üslupla yapılan her türlü eleştiri ve öneriye açığız yeterki seviyeli şekilde tartışalım.

Özel mesaj atıldı :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri