HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HUNK serveri artık yürümüyor.
Oyun, ticaret, rekabet vs. herşey bitmiş durumda! Envanterimde belki 30 parça efsunlayıp satacağım bir dünya item var ama satamıyorum. Server da ticaret bitti artık. Dönüşüm bile yapamıyoruz. Bu gün bir İntikam 2.5T, Not - Monok deseniz tane 200M, dönüşüm yapabilecek nakitimiz artık kalmadı. Oyuna yeni gelen tek-tük yeni kullanıcılarda yetersizler, tek amaçları öylesine zaman geçirmek. Bırakın ticarete, oyuna faydalı olmayı M1 skille geziyorlar. Artık server tıkandı kaldı ve bu gidişata yönetim olarak artık el atma vaktiniz geldi. Sakın yorum yapıp çok yakında yenilikler gelecek demeyin. Hemen şimdi birşeyler yapın.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öncelikle kolay gelsin.
Cok güzel bi konuya değinmişsiniz ki bu servarın ilerisi diye birşey gözükmüyor.
Servarın en eski oyuncusu olduğumu düşünürsek, Saat gece 5 de bile 300 400 online ile takılırken şimdi gündüzleri 10 kişi zor görüyoruz. Türkiyenin en iyi pwp si diye reklamlar veriliyor vs vs adam başlasada kule yapip zehir düşürüp oyuna devam edemiyor. e haliylede bırakıyor. Sizin icin 10 dakkalık bi bakım calısmasıyla düzeltilicekken bu sorunlar biyolog sorunu dahil hiçbi türlü düzelme göremiyoruz Her bakım yaptıgınızda biyologa akın eden biz geldimi gelicek mi diye Neye bakım yaptıgınızı bile bilemiyoruzBukadar adam soruyoruz size yenilikleriniz neler? Hazır sv de kurulu olan bi sv de aldığınız hazır şeyler kadar koydugunuz şeyler neler ben cidden merak ediyorumm.. Şu biyolog sorununa gelincede hani illa bu adamlar unutur naptıysak gitmediler ilerde unuturlar tekrardan verirler biyologu gibi bi düşünceniz varsa..Biyologlar söz verildiği gibi verilmezse toplu olarak APPALOOSA loncası oyunu bırakıcak. Yerini direnişci para veren tayfalar devam ettiricek 5 6 kişi. Anlamadıgım bize neden sorular soruluyor? Kule neden kapalı dönüşüm neden zor vs vs diye bu oyunun gm si varsa hergün aktif olup cevap vermek zorunda yeni başlayan arkadaşlara ki oyuna dönsünler. 1 2 gün yapılan boos etkinliklerini hiç saymıyorum şimdi yapılmayan
Valla gidişat kötü. 1 silah cevirmeye 80 intikam gidiyor levi sembol not mon derken 1 silah cevirmek 300 400 t i buluyor yeni başlayan adam 300m zor bulurken 300 t i nerden bulsun.Geçin bu işleri Allah'aşkına Neyse siz düzelticez sabır sabır sabır diye konular acmaya insanlari kandırmaya devam edin sayın yetkiliiiiiiiiii gm ler Yapmadıgınız yenilikler icin şimdiden kolay gelsin size
Çok doğru diyorsun ahmet :ka19: zaten bizler oyunu birakirsa hunk biter bakalim artik düzelecekmi ARTIK BEKLETILMEKTEN SIKILDIKÖncelikle kolay gelsin.
Cok güzel bi konuya değinmişsiniz ki bu servarın ilerisi diye birşey gözükmüyor.
Servarın en eski oyuncusu olduğumu düşünürsek, Saat gece 5 de bile 300 400 online ile takılırken şimdi gündüzleri 10 kişi zor görüyoruz. Türkiyenin en iyi pwp si diye reklamlar veriliyor vs vs adam başlasada kule yapip zehir düşürüp oyuna devam edemiyor. e haliylede bırakıyor. Sizin icin 10 dakkalık bi bakım calısmasıyla düzeltilicekken bu sorunlar biyolog sorunu dahil hiçbi türlü düzelme göremiyoruz Her bakım yaptıgınızda biyologa akın eden biz geldimi gelicek mi diye Neye bakım yaptıgınızı bile bilemiyoruzBukadar adam soruyoruz size yenilikleriniz neler? Hazır sv de kurulu olan bi sv de aldığınız hazır şeyler kadar koydugunuz şeyler neler ben cidden merak ediyorumm.. Şu biyolog sorununa gelincede hani illa bu adamlar unutur naptıysak gitmediler ilerde unuturlar tekrardan verirler biyologu gibi bi düşünceniz varsa..Biyologlar söz verildiği gibi verilmezse toplu olarak APPALOOSA loncası oyunu bırakıcak. Yerini direnişci para veren tayfalar devam ettiricek 5 6 kişi. Anlamadıgım bize neden sorular soruluyor? Kule neden kapalı dönüşüm neden zor vs vs diye bu oyunun gm si varsa hergün aktif olup cevap vermek zorunda yeni başlayan arkadaşlara ki oyuna dönsünler. 1 2 gün yapılan boos etkinliklerini hiç saymıyorum şimdi yapılmayan
Valla gidişat kötü. 1 silah cevirmeye 80 intikam gidiyor levi sembol not mon derken 1 silah cevirmek 300 400 t i buluyor yeni başlayan adam 300m zor bulurken 300 t i nerden bulsun.Geçin bu işleri Allah'aşkına Neyse siz düzelticez sabır sabır sabır diye konular acmaya insanlari kandırmaya devam edin sayın yetkiliiiiiiiiii gm ler Yapmadıgınız yenilikler icin şimdiden kolay gelsin size
![]()
Sayın Yetkililer Lütfen Bu Soruna Bir Çözüm Bulun Yoksa Server de 1 Kişi Bile Kalmayacak
Saygılar...
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
HUNK serveri artık yürümüyor.
Oyun, ticaret, rekabet vs. herşey bitmiş durumda! Envanterimde belki 30 parça efsunlayıp satacağım bir dünya item var ama satamıyorum. Server da ticaret bitti artık. Dönüşüm bile yapamıyoruz. Bu gün bir İntikam 2.5T, Not - Monok deseniz tane 200M, dönüşüm yapabilecek nakitimiz artık kalmadı. Oyuna yeni gelen tek-tük yeni kullanıcılarda yetersizler, tek amaçları öylesine zaman geçirmek. Bırakın ticarete, oyuna faydalı olmayı M1 skille geziyorlar. Artık server tıkandı kaldı ve bu gidişata yönetim olarak artık el atma vaktiniz geldi. Sakın yorum yapıp çok yakında yenilikler gelecek demeyin. Hemen şimdi birşeyler yapın.
Merhaba,
Hunk ile ilgili durumun farkındayız, Bu konuyla ilgili önerilerini doğrudan bana özel mesaj ile gönderir misin ? Daha önce yaptığımız çalışmalar biraz hareketlendirse de tam istediğimiz etkiyi göstermedi. Şimdi üzerinde çalıştığımız sorunlar var onlar için bakım yapacağız, o süre içerisinde tüm önerilere açığız. Hunk ile ilgili bana önerin bizde ofiste arkadaşlaral görüşelim.
10 gün sonra büyük çaplı bir reklam başlatacağız zaten, o biraz hareket getirecektir. Yeni gelen kullanıcıların daha kolay tutunması için biraz çalışmalar yapacağız. Yeni kullanıcılar gelirse sizler içinde zevkli olur.
Bu tarz düzgün üslupla yapılan her türlü eleştiri ve öneriye açığız yeterki seviyeli şekilde tartışalım.
Oyuncu kitlesinin genel yorumu oyunun toparlanamayacağı veya miadı dolduğu üzerine
Oyunu oynayan kitlenin düşüncesi bu olduktan sonra üye olup indiren arkadaşların
Fikri ne olabilirki metin2'i bireysel oynayan ufaklar harici pek kişi yok
Hal böyle olunca kabile olarak akın ediyorlar ki 20-30 kişilik bir kabilenin
Bu denli tutarsız serverda yer alması tabi beklenemez,Ne piyasa sabit,ne online kitlesi,ne event
Yahu yapılan bakımlar ile ilgili bile duyuru yapılmazken şunu şunu yapacağız diye vaat
veren yöneticiler var daha ne olsun neyse daha 20 sayfa daha yazar bu 'Yönetici' kardeşleri rencide etmek istemiyorum
Onlar'da istedi iyi bir iş çıkarmak ama arapsaçına çevirdiler sağlık olsun,selametle
He aylarca dil döktüler birşey olmadıda sen bunu yazıncamı olucak ğ Hunk öldü.
Eleştiriceğin yere destek olmayı dene!
Sen devam et belki düzelir ğ
Eyv en azından uğraşıyorum. Güle güle :l04: :l04:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bukadar adam soruyoruz size yenilikleriniz neler? Hazır sv de kurulu olan bi sv de aldığınız hazır şeyler kadar koydugunuz şeyler neler ben cidden merak ediyorumm.. Şu biyolog sorununa gelincede hani illa bu adamlar unutur naptıysak gitmediler ilerde unuturlar tekrardan verirler biyologu gibi bi düşünceniz varsa..Biyologlar söz verildiği gibi verilmezse toplu olarak APPALOOSA loncası oyunu bırakıcak. Yerini direnişci para veren tayfalar devam ettiricek 5 6 kişi. Anlamadıgım bize neden sorular soruluyor? Kule neden kapalı dönüşüm neden zor vs vs diye bu oyunun gm si varsa hergün aktif olup cevap vermek zorunda yeni başlayan arkadaşlara ki oyuna dönsünler. 1 2 gün yapılan boos etkinliklerini hiç saymıyorum şimdi yapılmayan