Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Artık yürümüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuLLem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Eline saglık muratım sana sonsuz destek veriyorum herkes elinden geleni yaptıkça düzelecek biz elimizden geleni yapıyoruz ya siz yöneticiler ?

Muratım can alıcı noktaya deginmişsin eline saglık . Sayın yönetici arkadaşımız siz yeni oyuncular getirmeyi playlıyorsunuzda eskileri bence getirmelisiniz sorunları düzelterek itemler nakitler her şey onlarda mevcut her girdigmde Şu mesajın gelmesinden ben sıkıldım .. ( Oyuna yeni başladım devam edersem bu pvp düzelir mi player artar mı ne diyebilirim siz yardımcı olamadıktan sonra ) Lütfen daha da kötüye gitmeden oyun elinizden geleni yapın .

Selamun aleyküm...
Öncelikle 12 aylık yani 1 yıllık useriniz oyuncunuz olarak merhaba. konuya dahil olmak istedim.
Öncelikle 12 ay önce herşey çok güzeldi. dönüşümün açılmasını dört göz ile bekliyorduk.
ne güzel dönüşümler açıldı herkes çok güzel silahlar yapıp oyunlarına
bakacaklardı. Sonra intikam yüzüğü dropları kısıldı onun arkasında not monokllar. denizden saç boyası
çıkmaya başladı. ve oyun çok zorlaştı ve yine emek server dedik. biz zoruda başarırız dedik oyunumuza devam ettik
silahlarımızı bir nebze olsa güzelleştirdik. oyunumuz, serverimiz. birazda olsa canlandı. son 2 aydır sv bomboşşş
neden derseniz tek sorun sadece ve sadece biyolog, ilgisizlik, kule, ve oyunca çok rahat argo kelime konuşulması.
yüzünden bir çok arkadaşlarımız oyunu bıraktı. şu an in cin top oynuyo ve ne zaman girsek aynı nickler aynı karakterler.
bu sebeplerden dolayı oyunu bıraktılar. sadece ilgi, ilgi, ilgi... ve biyolog...
bilgilerinize arz ederim...! İyi Çalışmalar...

Öncelikle iyi geceler. Uzun bir oyun geçmişi ve uzun bir arada sonra burada oyuna başladım. Oyun içi akışı çok beğenmeme rağmen, gözüme batan en büyük sorun şeytan kulesindeki hata oldu. zira karakterlerin ihtiyaç duyacağı 75 silahları vb. ulaşmak neredeyse imkansız. oyun içinde var olan 75 silahlarıda doğal olarak çok absürt rakamlardan satışa koyuluyor. bunun öncelikli olarak düzeltilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. 8 yıllık bir oyun geçmişi olan bir oyuncu olarak, metin2 de kule yoksa o oyunun yarım olduğunu söyleyebilirim.

ayrıca değinmek istediğim bir şey daha var. bildiğiniz gibi pvp serverlar kolaylaştırılmış alternatif serverlardır. bizler, zor bir server üzerinden oynuyoruz. 66 zırhlarını basmak bu kadar zor iken neden boss kesmek bu kadar kolay? neden bossların skilleri kapalı? şahsi görüşüm, boss skillerinin tekrar aktifleştirilmesi ve bilek hakkıyla boss kesebilme zevki yaşamak.

iyi oyunlar, iyi forumlar.

BlackViper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri