Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yahu istersen 1000tl lik reklam yap sizden ötürü değil bizden ötürü dolmaz.Yeni başlayan birisinin bi set yapabilmesi için 1000 t gerekli.Bi zırh alsa 250 t 3-15 10 ,3 15 abo desen 100 t,kolye desen Allah'a emanet 1000 t çeken gerizekalılar var.Kritikli deri çizme desen 150 t.Runik kostüm vs saymıyorum bile.Şimdi gelelim para kasmaya saatte 1 t 1t500 m kassa bu itemleri almak için adam kaç hafta para kassın ? Bizler piyasayı düzeltmediğimiz sürmese istediğiniz kadar reklam yapın bu server dolmaz.
Bu da bir öneri, parçalayacağına sonunda önerini açık açık söyleseydin keşke

- Ticaretin düzelmesi için yang düşme oranı arttırılsın.
Açıklama yaptım,daha iyi anlaşılsın diye.Bu da bir öneri, parçalayacağına sonunda önerini açık açık söyleseydin keşke
- Ticaretin düzelmesi için yang düşme oranı arttırılsın.
yang dusme oranı artınca fıyatlar dahada artıcak bu bır cozum deılkı hunk server artık kurtulmaz su oyuna kac arkadasımı cagırdım 2 gun sonra oyunu bıraktılar pıyasa tavan yapmıs duzelmez artık bu server
Piyasanın düşmesi şu durumda çok zor gibi ama mutlaka olması gereken bir şey. Yeni gelenler direk çıkıp siliyordur oyunu. Düşünsene oyuna giriyorsun , zaten çok kişi yok , itemler de uçuk fiyatlı. Ben bu oyuna neden 50 saat parakasıp 1 item almak için emek vereyim? Hele ki piyasada yüzlerce pvp server varken.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...