farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

RedFenix 10 - Thaless (J000K3R) 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadide
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba bazı şeyleri konuşurken hesap edip tartarak konuşmak gerek agzı olan konuşuyor işte gayet zaten her şey ortada gökhan kardeşimin paylaştığı fotoğrafta acınız var sanırım iftira atmaya da başladınız artık kendinize gelin gereksiz konuşmaları bırakın. Keşke şu forumda düzgün cümle kurabilme şartı aransaydı. İyi kandiller iyi forumlar.

Son düzenleme:
ulan ne vsmis ben bile bu kadar takmiyom vsleri la :D yenen yendi yenilen yenildi o girdi bu girdi sacma bence tebrikler alp tebrikler muhammed adamlar yendi sonucta zaten gokhan demis 4_0 dan devam edelim diye adamlarda atmis burda eski vsleri paylasmanin alemi ne yani hava atmanin vesare mevlutun dedide dogru onun adina vs atti dediklernde adam kendi carmla ataym diyor acik sekilde o vsyi atan gokhandi belli zaten suranin şans isi oldunu artik tamamiyla anlamis oldum item vesare en son vs setimi cok saglam 18 19k çözmeyi goruyordu setim en sonki dizmistimki ban yedim yinede saglik olsun size iyi oyunlar elym2 zaten artik benim icin sona erdi arada foruma bakiyorum sadece iyi eglenceler

Tebrikler diyip geçmeyi bilemiyecekseniz siz niye vs atıyosunuz ? item alma mevzusuna gelincede , bilader sen hiç vsde kendi itemleriyle atan biri gördünmü ? adam gibi cevap ver sende ,A ,B Kişileri birbirlerinden item almış olabilirsiniz , olabilir , buna kimse bişey diyemez bu oyunu takınıtı haline getirmeyin ayıpdır günahdır yazık size gerçekten .. Tebrikler diyip geçmeyi vede haddini bileceksin kardeşim

Biberon Avans Satılır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri