Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

RedFenix 10 - Thaless (J000K3R) 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadide
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tebrikler batum sjsjsj en kısa zamanda geri dönüyorum

Tebrikler Batu :D

Öcenlik olarak tebrikler ama iftiralarınızı kendinize saklayın item konusunda istedigime istedigimi veririm
Thaless çarındaki ben degilim sahibidir bu 1.

2. olarakda vassago ile redfenix arasında ticaret ler oldu oda ona veriyor
3. olarakta arkadaşa verdigim tek şey kostumum oldu onun kendi vs seti ayrı zaten ki uzundur ely1 de sura oynamamış bir arkadaş yardımcı oluyoruz

4 .olarak iftira atmayın ilk 4eli 5lik enerji ile 10 luk enerjiyi karıştırmış arkadaş 5 lik enerji basmış ben öyle karıştırma yapmam

kırmızı ot 2k hp den yoksun olarak vs ye devam etti elinden geldigini yaptı ve durumu 10 -5 yapmış buda onun kabiliyeti çünkü hiç vs atmamış birisi için ben vs atıyor olsaydım öyle olmazdı herzaman dedigim güzel bir söz var onu yazardım kı bunu yazmayı gerek vasaggoya gerek redfenixe çok seviyorum "hızlı giden atın boku seyrek düşermiş" Despina sende değerlendirirken gevşiklige vurup durma nerden biliyorsun benim setimi kullandıgı yada istedigime veririm bunun kaalesi senimi alıyor şaçma sapan hayaller kuruyorsun burda verdigim sadece kostum arkadaşa yani diyecegim patates bilmem ne yakışmayan durumlar neyse sorun bu degil ben gördügümde takımımdan bir arkadaş da yenilmiş yada bende yenilmiş olsam tebrik eder geçerim.

Ama yok itemleri mevlütün yok o attı yok bu attı bu davranıştan kurtulun RedFenix arkadaş sende suramdan engeli kaldır abuk subuk laf yapma vs atacaksan delikanlı gibi adam gibi yaz bana atalım herzaman açıgım herdaim beklerim setine vs de olabilir bu
yeterince oyunda dalga geçtin zaten yok hergün size bir posta yeter yok ağlayacaksanız atmayın hadi meydan gel bunları benle vs nden sonra yüzüme söyle hayırlı kandiller

Son düzenleme:
Tebrikler ws için.

Yalnız Ws atarken attığınız kişiye bahane bulmaya gerek yok sonuçda rakibiniz. kimden item alıp almadığının fazla bir önemi yok konuyu tartışmaya çevirmeyin.

Bir ara ws için uğramayı düşünüyorum Resim ve Videolar bizden sonra Boş kaldı :D @Wocellent; Hayırlı akşamlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri