Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
----- Edit
Forumda karşı kişi kim olursa olsun usluba önem veriyoruz lütfen dikkat ederek konuşun veya farklı iletişim yolları ile tartışın
Son düzenleme:
2. vs yi her kim attıysa bizi ilgilendirmez skor belli dediğim gibi gerek yokVs sırasında Thaless denen çar hareket ediyor (
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.) madem Gökhan o sırada vs atıyor o çarı kim hareket ettiriyor bana burda laga luga yapma şimdi konuyu kirletmeden toz ol.
Tebrikler arkadaşlar. şunu hatırlatalım yanlışlıkla basılan 5lik enerji sonucunda çar degişikligine gidildi biliyosun itemlerin aktarılması için çara ben girdim vs devam etmesi içinde J000K3R' rde gökhan girdi buraya kadar anlaşıldı galiba toz ol derken tozpempe oluyosun vslerde uslubunu düzelt kirlenme!
Olum niye bu kdr uzun yazıyon 2 tane boru gibi paspas olduğu video var yapıştır gitSen ağlatamıyorsun sorun orada sadece zıplıyorsun 10-7 olsun seni kesmekten dikkate almıyorum seni burdaki lafım RedFenix arkadaşa vs demem seni ninja bile kesiyor iki kez keşmişim illaki diyorsan vs yine buyur atalım edebimizle yensende yenilsende aglayan sensin son olarak yukarda gerekli açıklamaları yaptım bir kez daha diyorum bence thalessin ilk vsleri yeni yeni alışıyor 20 kez söyledim birdaha degineyim benden item almıyor o arkadaş grurlu birisi herzaman mevlütten vs atmak için item isteyemem dedi kendi setini tamamlıyor ikinci olarakta thaless de ben yoktum ben başarılı buldum arkadaşı Redfenix arkadaş tebrik ederim senide benle vs atarsan beklerim herdaim vassagodan biraz cesaretlisin en kısa zamanda bekliyorum iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)