HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebrikler Batu

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tebrikler ws için.
Yalnız Ws atarken attığınız kişiye bahane bulmaya gerek yok sonuçda rakibiniz. kimden item alıp almadığının fazla bir önemi yok konuyu tartışmaya çevirmeyin.
Bir ara ws için uğramayı düşünüyorum Resim ve Videolar bizden sonra Boş kaldı@Wocellent; Hayırlı akşamlar
----- Edit
Forumda karşı kişi kim olursa olsun usluba önem veriyoruz lütfen dikkat ederek konuşun veya farklı iletişim yolları ile tartışın
2. vs yi her kim attıysa bizi ilgilendirmez skor belli dediğim gibi gerek yokVs sırasında Thaless denen çar hareket ediyor ( Öğeyi görmek için üye olmalısınız.) madem Gökhan o sırada vs atıyor o çarı kim hareket ettiriyor bana burda laga luga yapma şimdi konuyu kirletmeden toz ol.
Tebrikler arkadaşlar. şunu hatırlatalım yanlışlıkla basılan 5lik enerji sonucunda çar degişikligine gidildi biliyosun itemlerin aktarılması için çara ben girdim vs devam etmesi içinde J000K3R' rde gökhan girdi buraya kadar anlaşıldı galiba toz ol derken tozpempe oluyosun vslerde uslubunu düzelt kirlenme!
Ahahahaha Thaless değil oraya kısaca Wocellent yazın ahaha :m33: Tebrikler
Zaten o attı vs yi de yazmaya gerek yok

Zaten o attı vs yi de yazmaya gerek yok![]()
Yani direk anlaşılıyor zaten,o loncada vs atarken Mevlüt'ten başkasının itemleri kullanılır mı hiç ayıp ayıp :m33:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)