farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

RedFenix 10 - Thaless (J000K3R) 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadide
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Olum niye bu kdr uzun yazıyon 2 tane boru gibi paspas olduğu video var yapıştır git :D

Hay agzına sağlık:D

tozpembe.....

IRA7urH.jpg

Selam,hayırlı kandiller
Amacım konunuzu falan kirletmek değil,azda olsa bir nevi gerçekleri yansıtmak.Tebrikler güzel bir vs oldu,benim açımdan hırs vardı,7-0' bu skordan sonrası dönermi,diye işkillenmiştim enerjileri karıştırdım hem fikiriz tamamen benim şapşallığım.
Gelelim 4-0'dan neden devam etsin dediğime,adam akıllı vs atan insanlar değilsiniz ki sayet,bunu benim söylemem size çok klişe gelicek kaçacağınızı düşünerek bu sözü söyledim ve gerçekten söylemekle büyük hata işledim.
Evet vs için,büyük bir gazzz almışsın farkındayım,yoksa sen karşımıza cıkıp vs davet edebilecek birisi değilsin,aslında sizleri anlatan cümleleri seçemez oldum,onları bulsam tek tek suratınıza vurmak isterim,neyse konuyu saptırmayalım,lafıda fazla uzatmayalım,diyeceğim şudur hiçbir zaman,birine muhtaç olmaktan yana sıkıntım olmadı,herşeyimi kendım emeklerimle yapmaya önem veririm fakat sizin o öyle bu böyle diye,gerzek hurafeleriniz o küçük beyninizin altında saklı kalsın aslını bilen bilir,mademki ''ağlıyorum'' ki sizin için öyle buyurun diyorum
beni kendine,rakip ve düşman olarak gören herkese,setine vs. Hani diyorsanız biz çekirgeler tarikatı olarak,bizim setimiz kıymetli bizim setimiz değerli,vs atalım aldığınız her el ''100 t'' vereceğim.''enerji ve dok '' bana ait. iyi forumlar wideo çok pasif bu arada sony wegas öneriyorum.
Vs falan kazanabilirsiniz olağan şeyler, fakat insanlığınızı kaybetmeyin.

GY3VzV.jpg

Son düzenleme:
Öncelikle selam,hayırlı kandiller
Amacım konunuzu falan kirletmek değil,azda olsa bir nevi gerçekleri yansıtmak.Tebrikler güzel bir vs oldu,benim açımdan hırs vardı,7-0' bu skordan sonrası dönermi,diye işkillenmiştim enerjileri karıştırdım hem fikiriz tamamen benim şapşallığım.
Gelelim 4-0'dan neden devam etsin dediğime,adam akıllı vs atan insanlar değilsiniz ki sayet,bunu benim söylemem size çok klişe gelicek kaçacağınızı düşünerek bu sözü söyledim ve gerçekten söylemekle büyük hata işledim.
Evet vs için,büyük bir gazzz almışsın farkındayım,yoksa sen karşımıza cıkıp vs davet edebilecek birisi değilsin,aslında sizleri anlatan cümleleri seçemez oldum,onları bulsam tek tek suratınıza vurmak isterim,neyse konuyu saptırmayalım,lafıda fazla uzatmayalım,diyeceğim şudur hiçbir zaman,birine muhtaç olmaktan yana sıkıntım olmadı,herşeyimi kendım emeklerimle yapmaya önem veririm fakat sizin o öyle bu böyle diye,gerzek hurafeleriniz o küçük beyninizin altında saklı kalsın aslını bilen bilir,mademki ''ağlıyorum'' ki sizin için öyle buyurun diyorum
beni kendine,rakip ve düşman olarak gören herkese,setine vs. Hani diyorsanız biz çekirgeler tarikatı olarak,bizim setimiz kıymetli bizim setimiz değerli,vs atalım aldığınız her el ''100 t'' vereceğim.''enerji ve dok '' bana ait. iyi forumlar wideo çok pasif bu arada sony wegas öneriyorum.

GY3VzV.jpg

1- Senin sorunun bizi alakadar etmez basmasaydın bizene ? sen hırs yapıyorsunda biz mi gaz alıyoruz :) kendinle karıştırma artık ne kadar gaza geldiysen heyecandan enerjileri karıştırdım diyorsun. :)

2- Bize küçük beyinli diyorsun da senin beyninin ne kadar iyi olduğunu enerjiyi karıştırdığından anlıyoruz :)

3-Demek karşına geçip vs atıcak cesaretim yok hm bu vs ne pek anlam veremedim. ''ESKILERDEN'' isimli çarında da bir çok kez kestik seni tamamen altı boş konuşuyorsun ha canım video orda sende keser atarsın. :(

4- ''birine muhtaç olmaktan yana sıkıntım olmadı,herşeyimi kendım emeklerimle yapmaya önem veririm'' kendi emeklerin hmbundan şüpheliyim.

Tebriğin için sağol.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri