Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Oyuna Yeni Başlangiç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 53Mitani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çünkü biyologlarla ilgili çalışmalar yapılıyor. Cevap veriyoruz biyologların durumuyla ilgili adam ondan osnra hakarete başlıyor siz zaten ilgilenmiyorsunuz geyiklerine giriyor. Herkes gerçekten sorununu bildirse sorun kalmayacak. Ticketlarda bile sorun yaşayan yaygarayı kopartıyor 20 tane ticket açıyor bir yandan forumdan yazıyor. 4/4 lük olduğumuzu iddia etmiyoruz ama herşey bizde btmiyor maalesef. Herkes doğru düzgün bildirse sorunu ve görüşlerini bizde daha hızlı ilgilenebileceğiniz. Bu konu altında bile gördüğün gibi bir cevap verdiğimiz zaman birileri ego tatmin etmek adına laf sokmaya çalışıyor. Sonra da yöneticiler bize niye cevap vermiyor diye basıyor yaygarayı.

2. konu biz piyasada gezen hazır server dosyalarını kullanmadığımız için bir sorun olduğunda sorunun çözümü biraz daha uzun sürüyor ama daha sağlam oluyor. Diğer serverlara bakarsanız ya evden 2-3 ayda parayı vurup kaçmaya çalışan bir kaç çocuk geliştiriyor ya da sağdan soldan yardımla birşeyleri ilerletmeye çalışan kişiler. Biz 2009 dan beri buradayız ve ofis içerisinde yapıyoruz çalışmalarımızı. Örneğin Türkay oyunla ilgileniyor bir başka arkadaşımız forumla, bir başkası başka birşeyle Ofiste 7 kişiyiz şuan ve yaz aylarında talebin daha da artacağını bildiğimiz için, ofise sırf destek işleriyle ilgilenecek bir arkadaşımızı daha almayı düşünüyoruz. Yani forumda canı yanmış yaygara kopartan kişilerden ziyade bizlerin dediklerini dikkate almanız daha doğru. Üstte de belirttim bazı sorunların çözümü gecikiyor olabilir ama o srunları tekrar yaşamamak adına sağlam şekilde pek çok kısımda değişiklik yapıyoruz. Yakın zamanda da güncelemeleri yayınlayacağız.

Tatil konusuyla ilgili olarakta şunu belirteyim. Kimin nereye tatile gittiği kimseyi zerre kadar ilgilendirmezde bilmeden boşboş konuşanlar için yazıyorum. Cumartesi-pazar ofis kapalı, haftasonu isteyen istediği yere gider. Öyle 1 haftalık 10 günlük tatile gitmiyor kimse şu dönemlerde.

ilk açıldığınızda sanırım elde avucda hiçbirşey yoktu,hatta okadar madurdukki oyuncular oyundan gitmesin sebebi ile bütün herkese 2 şer t dağıtılmıştı sonra 1 t si geri alınıyordu tüm hesaplardan hemde oyunda itemler para ile satılmamaya başlamıştı oyun gördüğüm en kötü metin2 serveri idi fakat ben yinede oyadım,hatta 8 ay sonra oyuncular edid itemler satın aldığında ben bi dünyamasraf etmiştim oynamak için siz ne yaptınız.oyunu kapatıp daha yenı sv açtınız.sizce ben oakdar parayı 6 gün oynamak içinmi heybe ettim oyuna :D eğer okadar dürüst olsa idiniz oyun 0 lanmadan bi kaç ay önce haber verirdiniz insanlara geçmişini unutanların geleceği olmazmış

elimde olsa üstün hizmet madalyası asarım....

Son düzenleme:
Türkay tatilde falan değil bilip bilmeyenler uyduruyor. O da ofise sabah gelip akşam çıkıyor normal mesaisini yapıyor. Bir üstteki mesajımda yazdığım güncellemeleri de hazırlayan türkay zaten. Bizden duymadığınız şeylere inanmayın, bazı arkadaşlar hile, küfür vb sebeplerle oynudan banlanınca oyunu kötülemek amaçlı saçmalıyorlar foruma gelip

bu arada fewar isimli karakter ne hırsızlık nede küfür den dolayı ceza yedi Admin söylemeye yüzü yetmedi ama ben söyleyeyim.

gmler giriyor arada:d dediğim için

öyle durduğuna bakmayın çok ağır bir sözdür hatta okadar ağırki ,iftiradan hesaplar 50 60 gün ceza yer.ailevi değelere küfür eden kişiler 90 gün yer.hatta hırsızlık edenler bile 50 100 gün yedikleri oluyor.
ama bu cümle okadar ağır bir cümledirki 99999 gün ceza verilmiş ve ilk cezam olduğu halde .

(gmler arada giriyor demeyin)... bir hesabın dizilmesi yıllarınızı alır fakat o hesabın sizden alınması işte bukadar kolay olur.
5 15 zırhınız var ise + 4 15 +10 kolyenız var ise doğrudan suçlusnuz..

3 kuraldan alıntı : Oyun yönetimi ban yiyen oyuncunun itemlerine veya hesaplarına el koyma hakkına sahiptir

Son düzenleme:
Bu sana yazdığım son mesajdır.

Oyunu kapatmaktan bahsetmişsin. Biz hiçbir zaman oyunu kapatmadık, kapattığımız bir oyun olmadı nereden bahsediyorsun bilmiyorum. Oyunda 0 lamadık, başkalarıyla karıştırıyorsun sanırım. Bu bile iftiraya girer.

Gmler arada giriyor konuşmasının tamamı mevcut o zaman bende incelemiştim hata. Gm lerin hesaplara arada girdiğinden bahsettiğin için banlandın bu bizim için yeterince makul bir sebep.
Boş muhabbet yapmanın anlamı yok. Bu konuyla yazdıklarınında alakası yok. O yüzden konuyu daha fazla kirletmemen için uyarıyorum. Zaten gerekenleri yazdık, boş boş konuşulmaya devam edilirse bu konuya ve boş konuşan hesaplara yazık olacak sadece

ilk açıldığınızda sanırım elde avucda hiçbirşey yoktu,hatta okadar madurdukki oyuncular oyundan gitmesin sebebi ile bütün herkese 2 şer t dağıtılmıştı sonra 1 t si geri alınıyordu tüm hesaplardan hemde oyunda itemler para ile satılmamaya başlamıştı oyun gördüğüm en kötü metin2 serveri idi fakat ben yinede oyadım,hatta 8 ay sonra oyuncular edid itemler satın aldığında ben bi dünyamasraf etmiştim oynamak için siz ne yaptınız.oyunu kapatıp daha yenı sv açtınız.sizce ben oakdar parayı 6 gün oynamak içinmi heybe ettim oyuna :D eğer okadar dürüst olsa idiniz oyun 0 lanmadan bi kaç ay önce haber verirdiniz insanlara geçmişini unutanların geleceği olmazmış

elimde olsa üstün hizmet madalyası asarım....

bu arada fewar isimli karakter ne hırsızlık nede küfür den dolayı ceza yedi Admin söylemeye yüzü yetmedi ama ben söyleyeyim.

gmler giriyor arada:d dediğim için

öyle durduğuna bakmayın çok ağır bir sözdür hatta okadar ağırki ,iftiradan hesaplar 50 60 gün ceza yer.ailevi değelere küfür eden kişiler 90 gün yer.hatta hırsızlık edenler bile 50 100 gün yedikleri oluyor.
ama bu cümle okadar ağır bir cümledirki 99999 gün ceza verilmiş ve ilk cezam olduğu halde .

(gmler arada giriyor demeyin)... bir hesabın dizilmesi yıllarınızı alır fakat o hesabın sizden alınması işte bukadar kolay olur.
5 15 zırhınız var ise + 4 15 +10 kolyenız var ise doğrudan suçlusnuz..

3 kuraldan alıntı : Oyun yönetimi ban yiyen oyuncunun itemlerine veya hesaplarına el koyma hakkına sahiptir

Bu sana yazdığım son mesajdır.

Oyunu kapatmaktan bahsetmişsin. Biz hiçbir zaman oyunu kapatmadık, kapattığımız bir oyun olmadı nereden bahsediyorsun bilmiyorum. Oyunda 0 lamadık, başkalarıyla karıştırıyorsun sanırım. Bu bile iftiraya girer.

Gmler arada giriyor konuşmasının tamamı mevcut o zaman bende incelemiştim hata. Gm lerin hesaplara arada girdiğinden bahsettiğin için banlandın bu bizim için yeterince makul bir sebep.
Boş muhabbet yapmanın anlamı yok. Bu konuyla yazdıklarınında alakası yok. O yüzden konuyu daha fazla kirletmemen için uyarıyorum. Zaten gerekenleri yazdık, boş boş konuşulmaya devam edilirse bu konuya ve boş konuşan hesaplara yazık olacak sadece

iftiramıııı serverın adı grachya edidli serverdi eski sistem edid alınca herkes yeni sistem edidlere çevirmiştiniz .... iyi düşün m2tr den önceki Türkay Tanrıkulu üstüne ait bir oyundu daha sonra destan serverı daha sonra geldi....

ve o videoda hesabıma girildiğinide ben söylemedim sen uydurdun orada hesap sözcüğü geçmiyor .orada gm ler giriyor arada sözcüğü sana yanlış yazıldığı gayet acık şekilde görünüyor. yine tekrar ediyorum.birilerinin canı yanıcak deyip oyuncuları tehtit mi ettiğini sanıyorsun. madem doğru yaptığına inanıyor sun ne diye boş yere tehdit saçıyorsun.

Son düzenleme:
iftiramıııı serverın adı grachya edidli serverdi eski sistem edid alınca herkes yeni sistem edidlere çevirmiştiniz .... iyi düşün m2tr den önceki Türkay Tanrıkulu üstüne ait bir oyundu daha sonra destan serverı daha sonra geldi....

ve o videoda hesabıma girildiğinide ben söylemedim sen uydurdun orada hesap sözcüğü geçmiyor .orada gm ler giriyor arada sözcüğü sana yanlış yazıldığı gayet acık şekilde görünüyor. yine tekrar ediyorum.birilerinin canı yanıcak deyip oyuncuları tehtit mi ettiğini sanıyorsun. madem doğru yaptığına inanıyor sun ne diye boş yere tehdit saçıyorsun.

Ben tehdit etmem, huyum değildir. Beni tanımadığın belli. Ciddi olarak bir uyarıydı bu. Bugüne kadar haksız olduğunu düşündüğm tüm banların açılmasını sağladım. Ben o videoyu defalarca inceledim ve bu karara vardık, tartışacak birşey yok ortada.

Gracia serverı m2-tr zamanında vardı, serverlar birleşti sadece m2tr kendi içinde ilk önce server birleşimi yaptı yani server kapanmadı. O hesabın şu gün bile duruyodur.

Söylediğim gibi tartışmanın anlamı yok çünkü sonuçlanmış bir olay yüzünden burada yaygara kopartırsam istediğimi yaptırırm modundasın maalesef bizde işlemiyor bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri