- Konular
- 62
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 17d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 846
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,863
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
MERHABA ARKADAŞLAR HERKESE İYİ FORUMLAR DİLİYORUM ÖNCELİKLE
Aklımda bir kaç bir şey var onunla alakalı siz değerli forum arkadaşlarımdan tavsiye olarak files önermenizi istiyorum
öncelikle yapısı 1-99 veya 1-105 olarak düşünüyorum
altyapısı sağlam kullanabileceğim kendim düzenlemeler yapabileceğim bir files istiyorum sıfırdan başlamak benim için çok
zor sizden ricam üstünde uğraşacağım ama sağlam bir files tavsiyesi
HERKESE TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR
Aklımda bir kaç bir şey var onunla alakalı siz değerli forum arkadaşlarımdan tavsiye olarak files önermenizi istiyorum
öncelikle yapısı 1-99 veya 1-105 olarak düşünüyorum
altyapısı sağlam kullanabileceğim kendim düzenlemeler yapabileceğim bir files istiyorum sıfırdan başlamak benim için çok
zor sizden ricam üstünde uğraşacağım ama sağlam bir files tavsiyesi
HERKESE TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR
- Konular
- 62
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 17d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 846
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,863
- DevLira
- 0
#Güncelll
- Konular
- 135
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 737
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,415
- DevLira
- 30
Razuningv5 veya Lorenzo adminimizin paylaştığı filesleri tavsiye ederim başlangıç için kurcaladıkça öğrenirsiniz martysama5.8 önerirdim ancak biraz karmaşık olabilir ogrenmek için
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )
Herkese Merhaba, ben @Razuning V1-V2-V3-V4 gibi seriler çıkarttım V4'e kadar diğerleri tamamen deneme yanılmaydı ama yine de iyiydi. V4'de çok fazla tuttu çok fazla insan kullandı çok geri dönüş aldım bunun için herkese teşekkür ederim. V5'i çıkarttım çoğu ölü kodu kaldırmıştım bir iki düzenleme...
Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli)
Merhabalar, Dosya Martysama 5.4 Sürümü üzerinden geliştirilmiştir. (Legendy v4 değil). Alt yapıdır denenip oyun açılmadı fakat büyük bir sorun çıkacağını pek zannetmiyorum. Bildiğim tek sorun şuanlık bir crash yiyor ışınlanırken oyundan atıyor onun dışında bir sorun ile karşılaşmadım. Herhangi...
Son düzenleme:
- Konular
- 62
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 17d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 846
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,863
- DevLira
- 0
kanka açıkcası eklentili istiyorum bu tarz değilRazuningv5 veya Lorenzo adminimizin paylaştığı filesleri tavsiye ederim başlangıç için kurcaladıkça öğrenirsiniz martysama5.8 önerirdim ancak biraz karmaşık olabilir ogrenmek için
![]()
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )
Herkese Merhaba, ben @Razuning V1-V2-V3-V4 gibi seriler çıkarttım V4'e kadar diğerleri tamamen deneme yanılmaydı ama yine de iyiydi. V4'de çok fazla tuttu çok fazla insan kullandı çok geri dönüş aldım bunun için herkese teşekkür ederim. V5'i çıkarttım çoğu ölü kodu kaldırmıştım bir iki düzenleme...forum.turkmmo.com
![]()
Lorenzo - Altyapı Server Files 2025 (Sistemli)
Merhabalar, Dosya Martysama 5.4 Sürümü üzerinden geliştirilmiştir. (Legendy v4 değil). Alt yapıdır denenip oyun açılmadı fakat büyük bir sorun çıkacağını pek zannetmiyorum. Bildiğim tek sorun şuanlık bir crash yiyor ışınlanırken oyundan atıyor onun dışında bir sorun ile karşılaşmadım. Herhangi...forum.turkmmo.com

- Konular
- 135
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 737
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,415
- DevLira
- 30
kanka açıkcası eklentili istiyorum bu tarz değil![]()
1-99 Server Files Hediye Herkese- Can Sıkıntısı---
1-99 Server filesimi paylaşma kararı aldım sıkıntıdan aslında :) herkese keyifli geliştirmeler [TL]Onur'dan Sizlere hediye. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. FREEBSD:Öğeyi görmek için üye olmalısınız. FREEBSD Şifresi: 123 Freebsd 11 - Mysql 5.5 Virüs total";; Öğeyi görmek için üye...
O zaman bunu kullanabilirsin hocam. Ama bu şekilde kendini çok geliştiremezsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)