- Konular
- 2
- Online süresi
- 3g 32318s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 24
- TM Yaşı
- 1 Yıl 3 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 1,469
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Selamun aleyküm , Barbaros2 ye ait olan ve Mehmetcanın bir şekilde elde ettiği, bana sattığı bu dosyaları mehmetcan yalçınkaya isimli şahıstan satın aldım satın aldığıma dair kanıtları adminlerimize ve konuya kanıt olarak ekliyorum. Hexeyi de oyuna getirerek erto ile lobileşerek onuda bir şekilde dolandırıcı ilan ediyorlar kanıtlarda herşey mevcut.
Parasıyla 160.000 TL ' ye aldım. Gönül rahatlığıyla paylaşıyorum . Aşağıdaki dekontlarada bakabilirsiniz.
Güle güle kullanın.
Diğer kanıtları ise kvkk den dolayı bölüm yetkilisi @AsiLZade ' ye iletiyorum hexeyi ise nasıl kandırdıklarına dair olan konuların hepsini görebilir inceleyebilir. Herkese iyi forumlar.
Virüs total taratırsanız sevinirim.. Konu kaldırılmasın lütfen.
Parasıyla 160.000 TL ' ye aldım. Gönül rahatlığıyla paylaşıyorum . Aşağıdaki dekontlarada bakabilirsiniz.
Güle güle kullanın.
Diğer kanıtları ise kvkk den dolayı bölüm yetkilisi @AsiLZade ' ye iletiyorum hexeyi ise nasıl kandırdıklarına dair olan konuların hepsini görebilir inceleyebilir. Herkese iyi forumlar.
Virüs total taratırsanız sevinirim.. Konu kaldırılmasın lütfen.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
savaş bileti sistemi ve AC sistemlerini devre dışı bırakın ve config düzenleyin. syserr düşürmemek için py dosyasında # işareti var onu kaldırın , güle güle kullanın.
bu kadar para bi filese verilir mi aw hiç mi acımıyorsunuz paranıza
Ben her şeyi gördüm dosya falan umrumda bile değil. 300 500 tl ye sistem satan bir insanla nefesimi tüketemem. konuyu meşgul etme insanlar gönül rahatlığı ile kullansın satın aldığım dosyaları.Mehmetcanla lobileşme adına ne gibi bir mesajımız yada hareketimiz var onu anlamadım . İkinci olarak hexe dediğin eleman daha benim müşterime ürün teslim edemiyor teslim ettim oyuna girdi bitti diyor ama oyunda ne uiler düzgün ne ağaçlar düzgün nede başka birşey . Kendisi tam teslim edeceğini söyleyip ürünü teslim edemeyip üstüne benim kazandığım paraya göz dikip çalıştığım insanlara beni kötülüyor . Her neyse dramaya girmeyeyim bana kanıtlarla gelin elemana para kazandırdık döndü bizim ekmeğimize göz dikti çarşınız pazar olsun ama benim ekmeğime de kimse göz dikemez![]()
Sayın adminim benim çok anlamadığım konular olduğu için rica etsem siz ekleyebilir misiniz. Konuya çok hakim değilim.Konuya 24 saat içinde virüs total ekleyiniz lütfen
- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
savaş bileti sistemi ve AC sistemlerini devre dışı bırakın ve config düzenleyin. syserr düşürmemek için py dosyasında # işareti var onu kaldırın , güle güle kullanın.
- Konular
- 336
- Online süresi
- 7ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 648
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 279
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 12,665
- DevLira
- 24
- Konular
- 7
- Online süresi
- 6g 17704s
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 97
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 1,087
- DevLira
- 12
bende bunu çok merak ediyorum. hangi akla hizmet veriyonuz bu paraları yabu kadar para bi filese verilir mi aw hiç mi acımıyorsunuz paranıza
- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
Bir şekilde kandırıyorlar kendileri çocuk zaten gerekli yerlere şikayeti yapıldı maksat sadece amacın para olmadığını daraldığı için paylaşmayı teklif ettim ve kabul etti sağ olsun. Sesdeyiz kendisiyle. Ve diğer kanıtlar da admine iletildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...