HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Türkay,oyuncularının sayesinde tatil yapacak kadar maddi anlamda durumuna güvendi gitti,Hatalar bug lar tatilde ilgi alanına girmez muhtemelen mevkisine başka birsini bıraktı oda pek tecrübeli olmadığı için işler sarpa sardı,sadece beklemek gerekiyor.Bi ADMİN kaldı onuda yormayın o da tatile gider ise....
Türkay tatilde falan değil bilip bilmeyenler uyduruyor. O da ofise sabah gelip akşam çıkıyor normal mesaisini yapıyor. Bir üstteki mesajımda yazdığım güncellemeleri de hazırlayan türkay zaten. Bizden duymadığınız şeylere inanmayın, bazı arkadaşlar hile, küfür vb sebeplerle oynudan banlanınca oyunu kötülemek amaçlı saçmalıyorlar foruma gelip
güç yozlaşmayı getirir mutlak güç mutlak yozlaşma demektir.
anlayan anlar..
neden ise sağlam oyuncular basıt nedenler ile süresiz ban yiyor.çok sevdiğim vede oynadığım oyun kurallarından .
elym2 kurallar :
madde3Madde(3) : Ban affı ile oyuna geri dönüş yapmış oyuncuların yeniden kural ihlali yapması sonucunda Oyun yönetimi oyuncunun itemlerine veya hesaplarına el koyma hakkına sahiptir. Oyun yönetimi bu itemleri/hesapları silebilir veya geri dönüşüm ile oyun içerisindeki etkinliklerde oyunculara hediye edebilir. Bu yüzden Ban Affı ile geri dönmüş oyuncuların normal oyunculardan daha fazla dikkatli olması gerekmektedir.
güzel bir kuralll
anlayan anlar..
neden ise sağlam oyuncular basıt nedenler ile süresiz ban yiyor.çok sevdiğim vede oynadığım oyun kurallarından .
elym2 kurallar :
madde3Madde(3) : Ban affı ile oyuna geri dönüş yapmış oyuncuların yeniden kural ihlali yapması sonucunda Oyun yönetimi oyuncunun itemlerine veya hesaplarına el koyma hakkına sahiptir. Oyun yönetimi bu itemleri/hesapları silebilir veya geri dönüşüm ile oyun içerisindeki etkinliklerde oyunculara hediye edebilir. Bu yüzden Ban Affı ile geri dönmüş oyuncuların normal oyunculardan daha fazla dikkatli olması gerekmektedir.
güzel bir kuralll
Son düzenleme:
Tatilden iki hafda önce pazartesi gelmişdi dimi,Aslında işin aslı ofise gidip gitmemeniz pek umdumda da değil,he şu bazı arkadaş lara gelince ben basıt bir oyuncuyum ilk açıldığınızdan bu zamana kadar sizin açıklarınızı kötü amaçlı söylemeyen ve hala forumdan vb bi yerden elym2 yi kötüleyici aşalayıcı bir söz söylemeyen (hile+küfür.vb sebebler ile değil)kişisel sebebler 9999 gün ceza bazı arkadaşların bana kalır ise tek sorunu İLK AÇILDIĞINDAN BU ZAMANA KADAR YANLIŞ HARAKETLERE SONUNA KADAR KARŞI DURUP GÖREVİNİ KÖTÜ AMACLI KULLANAN DAHA BAZI ARKADAŞLARIN HATALARINDAN PRİM YAPACAK DEĞİLİM.Türkay tatilde falan değil bilip bilmeyenler uyduruyor. O da ofise sabah gelip akşam çıkıyor normal mesaisini yapıyor. Bir üstteki mesajımda yazdığım güncellemeleri de hazırlayan türkay zaten. Bizden duymadığınız şeylere inanmayın, bazı arkadaşlar hile, küfür vb sebeplerle oynudan banlanınca oyunu kötülemek amaçlı saçmalıyorlar foruma gelip
He olduda yaptılar,Deveden büyük fill var..Şu oyun kurallarındaki (en küçük şüphe olsa dai) kuralını koyup bir gün sonra kaldırmanızdaki amacın BU BAZI ARKADAŞLAR İLE ALAKASI YOKDUR DİMİ.
halamın sakalı olsa amcam olurdu...
Yöneticiler bug ve hata bildirimlerinede bu kadar ilgili. Destek bölümüne gelen ticketların ve cevaplanan ticketların istatistiklerini koymaktan ben yoruldum. Elbette geciken şeyler oluyor fakat ilgilenmediğimiz anlamına gelmiyor bu. Yeni güncellemeler üzerinde çalışıyoruz mesela bir süredir ve bitmek üzere. Pek çok hatanın giderilip çeşitli yeniliklerin geleceği bir güncelleme ki daha önce duyurduk
İstatistik iyi güzel. Sıkıntı önemli konularda olan gecikmeler. Biyologlar gitti diye konu açılıyor 1 haftaya cevap geliyor. Ben teknik sorunlar ilgilenenleri eleştirmiyorum. Ama tüm sorunlara yetişemedikleri aşikar.
İstatistik iyi güzel. Sıkıntı önemli konularda olan gecikmeler. Biyologlar gitti diye konu açılıyor 1 haftaya cevap geliyor. Ben teknik sorunlar ilgilenenleri eleştirmiyorum. Ama tüm sorunlara yetişemedikleri aşikar.
Çünkü biyologlarla ilgili çalışmalar yapılıyor. Cevap veriyoruz biyologların durumuyla ilgili adam ondan osnra hakarete başlıyor siz zaten ilgilenmiyorsunuz geyiklerine giriyor. Herkes gerçekten sorununu bildirse sorun kalmayacak. Ticketlarda bile sorun yaşayan yaygarayı kopartıyor 20 tane ticket açıyor bir yandan forumdan yazıyor. 4/4 lük olduğumuzu iddia etmiyoruz ama herşey bizde btmiyor maalesef. Herkes doğru düzgün bildirse sorunu ve görüşlerini bizde daha hızlı ilgilenebileceğiniz. Bu konu altında bile gördüğün gibi bir cevap verdiğimiz zaman birileri ego tatmin etmek adına laf sokmaya çalışıyor. Sonra da yöneticiler bize niye cevap vermiyor diye basıyor yaygarayı.
2. konu biz piyasada gezen hazır server dosyalarını kullanmadığımız için bir sorun olduğunda sorunun çözümü biraz daha uzun sürüyor ama daha sağlam oluyor. Diğer serverlara bakarsanız ya evden 2-3 ayda parayı vurup kaçmaya çalışan bir kaç çocuk geliştiriyor ya da sağdan soldan yardımla birşeyleri ilerletmeye çalışan kişiler. Biz 2009 dan beri buradayız ve ofis içerisinde yapıyoruz çalışmalarımızı. Örneğin Türkay oyunla ilgileniyor bir başka arkadaşımız forumla, bir başkası başka birşeyle Ofiste 7 kişiyiz şuan ve yaz aylarında talebin daha da artacağını bildiğimiz için, ofise sırf destek işleriyle ilgilenecek bir arkadaşımızı daha almayı düşünüyoruz. Yani forumda canı yanmış yaygara kopartan kişilerden ziyade bizlerin dediklerini dikkate almanız daha doğru. Üstte de belirttim bazı sorunların çözümü gecikiyor olabilir ama o srunları tekrar yaşamamak adına sağlam şekilde pek çok kısımda değişiklik yapıyoruz. Yakın zamanda da güncelemeleri yayınlayacağız.
Tatil konusuyla ilgili olarakta şunu belirteyim. Kimin nereye tatile gittiği kimseyi zerre kadar ilgilendirmezde bilmeden boşboş konuşanlar için yazıyorum. Cumartesi-pazar ofis kapalı, haftasonu isteyen istediği yere gider. Öyle 1 haftalık 10 günlük tatile gitmiyor kimse şu dönemlerde.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
GM Olmak İstiyorum
10 YILLIK DEVELOPER GM OLMAK İSTİYORUM
- Cevaplar
- 6
- Görüntüleme
- 203
- 5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme
- Cevaplar
- 4
- Görüntüleme
- 187
