Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Server Files Geliştirmeye Yeni Başlayan Arkadaşlara Itafen

• Konuyu başlatan TronTR
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 110
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

TronTR

Hay Allah
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Uzman
Konular
115
Online süresi
20g 43819s
Reaksiyon Skoru
419
Altın Konu
0
Başarım Puanı
221
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 29 Gün
MmoLira
2,500
DevLira
24

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim,

Bu forumda bu zamana kadar bir çok arkadaşa vakit buldukça yardımcı oldum, sorunları çözdüm, istekleri harfi harfine yerine getirdim. Bunun karşılığına hiçbir şey ne istedim ne de edilen teklifleri kabul ettim. Bu konuyu açma sebebim, inanılmaz fazla derecede yardım mesajı alıyor olmam. Herkese yardımcı olmak istiyorum fakat, yurt dışında ikamet ettiğimden dolayı Türkiye ile aramda tam tamına 9 saat fark var, haliyle ben işten güçten vakit bulduğum, bilgisayara geçtiğim zamanlarda, yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlar mışıl mışıl uyuyor :peace:

Yaşanan iletişim bozukluğundan dolayı da, her arkadaşa aynı günlerde yardımcı olamıyorum. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşların bana mesaj atması değil de, forumumuzda Soru-Cevap kısmına konu açmasını ve çözümünü oradan hep beraber aramaya davet ediyorum. Böylelikle aynı sorunu yaşayan diğer üyelerimiz de bu sorun çözümlerinden rahatlıkla faydalanabilecektir. Bu aralar Mt2009 Server File Kurulumu hakkında çok fazla yardım mesaj alıyorum. Kısa süre içerisinde bunun hakkında detaylı bir kurulum videosu hazırlayacağım. Herkese iyi forumlar diliyorum.

Teşekkürlers.

Eline sağlık güzel ve içten bir konu olmuş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri