- Konular
- 1
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 638
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba, Turkmmo üyeleri ben kimim ve ne için bu konuyu açtım ?
Ben Oğuz Demir, yazılım geliştirme alanında deneyimli bir profesyonelim. 5 yıldan fazla süredir metin2 oyunu harici çeşitli projelerde çalıştım ve metin2 ile 2022 yılında tanıştım. Metin2 oyunu alanında son 2 yıldır metin2 yapısı ve kodları üzerinde çalışmaya devam ediyorum. Ve bu çalışmalarımı nakite çevirmek istiyorum.
Çalışma alanlarım arasında özellikle büyük veri işleme, oyun geliştirme ve gömülü sistemler bulunmaktadır. Modern C++ standartlarını yakından takip ediyor ve kodlama süreçlerimde temiz kod yazmaya özen gösteriyorum.
Alanında deneyimli olduğum yazılım dilleri ;
- C++: Performans odaklı uygulamalar ve oyun geliştirme alanında derin bilgiye sahibim.
- Flutter : Mobil uygulama geliştirme süreçlerini aktif olarak takip ediyor ve yeni özellikleri ve güncellemeleri kendi projelerimde uyguluyorum. (Android Studio, VS Code gibi) kullanarak uygulama geliştirme sürecini yönetme konusunda deneyimim var.)
- Python: Veri analizi, yapay zeka ve makine öğrenmesi projelerinde geniş deneyime sahibim. Django ve Flask gibi web framework'leriyle de çalıştım.
- Java: Kurumsal düzeyde uygulama geliştirmede deneyimim var. Android uygulama geliştirme konusunda da yetkinim.
- SQL: İlişkisel veritabanları yönetiminde uzmanım. PostgreSQL, MySQL ve SQLite gibi yaygın kullanılan veritabanlarıyla çalışma deneyimim bulunmaktadır.
- HTML/CSS: Web sayfaları oluşturma konularında orta düzeyde bilgi sahibiyim.
Eğitim :
- Nevşehir Üniversitesi, Lisans Derecesi, Yönetim Bölümü YIL : (2012-2017)
- Anadolu üniversitesi , Lisans Derecesi, Yönetim Bilişim Sistemleri YIL: (2019-2023)
Metin2 dosyaları üzerinde neler yapabilirim ? ;
NOT: Aşağıda belirtilen hizmetlerin fiyatları için iletişime geçiniz.
- Hayalinizdeki sistemleri kodlayabilirim, var olan sistemler üzerinde değişiklikler yapabilirim. Müşterinin istediği özelliklere getirebilirim.
- Var olan dosyalarınız üzerinde düzeltmeler ve düzenlemeler yapabilirim.
- Oyunun sürümlerini değiştirebilir ve kodları daha düzenli hale getirebilirim.
- Oyunda bulunan bellek sızıntılarını çözebilirim.
- Sızdırılan sistemleri daha düzenli ve hatasız hale getirebilir ve bunlar üzerinde müşterinin istediği değişiklikleri yapabilirim.
- Oyunun mobil versiyonunu yapabilirim.
( Bunun için iletişime geçmeniz gerekir. Telif hakkını, oyun karakterlerini ve grafikleri değiştirip proje sahibinin satın almasına yardımcı olabilirim. Ve noter huzurunda yapılabilecek gerekli sözleşmeleri imzalayabilirim.)
Yazılım lisansının elde edilmesinde gerekli konularda yardımcı olabilirim.(Yazılım lisansı, telif hakkı sahibinin (yazılım üreticisinin) haklarını koruyan bir belgedir.)
Yazılım lisansı belgesine sahip olunması için gerekli şartları yerine getirebilirim.
- Bir oyun şirketi açmasına yardımcı olabilirim. Limited şirket kurması için gerekli bilgilerde yardımcı olabilirim.
- Oyunun haklarının alınması için Kültür ve Turizm bakanlığından onaylanacak olan belgede imza atabilirim.
İzin Verilenler
Ticari Kullanım
Dağıtma
Değiştirme
Özel Kullanım
Patent Kullanımı: Bu lisans katkıda bulunanlara patent alma hakkı verir.
Şartlar
Kullandığınız yazılımı açık kaynaklı yapmak zorundasınız.
Lisansın bir kopyasını kullanacağınız yerde bulundurmalısınız.
Yeni yazılım aynı lisansla veya uyumlu lisansla lisanslanmalıdır.
Yazılımdaki değişiklikleri belirtmek zorundasınız.
Sınırlamalar
Yazılımın kullanılmasından dolayı ortaya çıkabilecek sorunlardan yazar sorumlu tutulamaz.
--- Peki hangi sistemleri satıyorum ?
NOT : Satın almaya karar vermeden önce bilmeniz gerekenler ;
- Müşterilerimi ben seçerim. (Dosya güvenliği ve emeklerimi korumak için her istediğiniz sistemi alamazsınız.)
- Her bir satışa sunulan hizmet için fatura kesilir ve tarafımca serbest mükellefiyet vergisi ödenir.(Fatura e-Fatura olup, müşteriye özelden iletilir)
- Satın alınan sistemlere github üzerinden erişim verilir ve güncellemeler benim tarafımdan githuba yüklenir. Her müşterinin erişim hakkı vardır.
- Sistemler, arz talep dengesine göre müşterinin isteğine veya hayaline göre genişletilebilir.
- Sistemde çıkan arızaları müşteri bana bildirmek zorundadır.( Arızaya tarafımca müdahale edilir. Başkasının müdahale etmesine izin veren müşteri destek alamaz.)
- Sistemlerin kurulumu bizzat benim tarafımdan herhangi bir uzak masaüstü uygulamaları(LogMeIn, GoToMyPC, Anydesk, Teamwiewer) ile yapılır. Kurulumda herhangi bir ücret söz konusu değildir.
- Sistemleri canlı görmek için iletişime geçmeniz gerekmektedir.
23.07.2024 Official Sung mahi portalı çalışmalarına başlandı %30 luk kod satırı bitti. Tek 1 kişiye satışı yapılacak şekilde teklife sunacağım ; Eğer geliştiricinin emeğini veren bir fiyat teklif edilirse 2 hafta içinde tamamlayabilirim.
Düşündüğüm Fiyat : 800 Euro
14.07.2024 , Official Kemer envanteri sistemi satışa eklendi ;
Sistem hakkında kısa bir bilgi ;
Artık yeni gelen güncelleme ile birlikte metin2 de kemer envanterine her nesneyi koyabiliyorsunuz.
Fiyat : 100 Euro Teklife açık
Artık yeni gelen güncelleme ile birlikte metin2 de kemer envanterine her nesneyi koyabiliyorsunuz.
Fiyat : 100 Euro Teklife açık
- Official Sungmahi kulesi % 90 Official Fiyat :1000 Euro (Teklife ve pazarlığa açık)
- Sistemin tamamı official mantıkla yazılmıştır.
- Detaylı bilgi için; Sung Mahi'nin Cehennem Kulesi Metin2 wiki adresinden detaylarını öğrenebilirsiniz.
- Kompleks bir sistem olduğu için sadece 1-2 görsel bırakıyorum.
- Debuff etkileri ve kat özelliklerinin %80i çalışmaktadır.
- Sadece ciddi olan kişiler test sunucuya katılabilir.
- Tüm katlar test edilmiştir.
Zindan Görselleri ;
- %80 Official zodyak zindanı- Fiyat: 700 Euro Teklife ve Pazarlığa açık.
Sistem hakkında kısa bilgiler ;
- Üzerinde 7 ay gibi bir süre çalıştığım projelerden birisidir.
-Sistem official mantıkla yazılmıştır.
- Zindanın günlere göre verdiği debuff %100 çalışmaktadır.(Yerel saat düzeltmesi yapılmıştır)
- Sistem hakkında detaylı bilgileri metin2 tr wiki adresinden Zodyak Tapınağı öğrenebilirsiniz.
- Çok karmaşık bir sistem olduğu için 1 görsel bırakacağım zamanla videoları eklenecek.
- Canlı görmek isteyenler iletişime geçebilir.
- Official chat filtreleme sistemi (Teklife açık) Fiyat: 400 Euro
- Bu sistem oyuncunun sohbet penceresini kendisine özel yapılandırmasını sağlar.
- Sistem hakkında detaylı bilgileri iletişim yoluyla öğrenebilirsiniz.
- Global sunuculara uyarlanabilir.
- Official At Sistemi - Fiyat: 300 Euro
- Elde edilen yeni at Vnumunun tüm kodlarda fixi atılmıştır. ( Diğer bineklere yansıtma hatası)
- Sistemin tek eksiği günlük at yemi questidir.
- Sistem hakkında detaylı bilgileri Metin2 TR Wiki adresinden Binicilik öğrenebilirsiniz.
- GameLauncher Fiyat : -1000 Euro (Teklife ve Pazarlığa Kapalı)
- 2021 yılından beri üzerinde çalıştığım bir sistemdir.
- Sistem 2 kişiye satılmıştır. ( Knight online pvp sahiplerine)
- Sistem 2021 ve 2024 güncel c++ kütüphanelerini içermektedir.
-Sistem official Metin2 Launcher mantığına %100 uygundur.
- Sistemde kullanıcı kimliği özelliği bulunmaktadır.( Kullanıcının bilgileri otomatik şifrelenir ve saklanır)
- Otomatik indirme ve güncelleme özelliği bulunmaktadır.
- Dil değiştirme seçeneği bulunmaktadır.
- Duyurular bölümü ve haberler bölümleri bulunmaktadır.
- Başlatıldığında kişinin bilgisayarını ve eksik driverlerini kontrol eder ve kurulumlarını yapar ve paket indirme işlemini otomatik başlatır.
- Launcherin görselleri ve tasarımları değiştirilebilir.(Müşteri tasarımları kendisi yaptırır)
- Çok kompleks bir sistem olduğu için sadece 1-2 görsel bırakacağım.
Not : - Farklı oyunları tek bir yerde toplamayı düşünmüştüm şuan için bunun üzerinde çalışmalarım devam ediyor.
- HD Grafik sistemi Fiyat : (Teklife açık) - 800 Euro ( Detaylı Görseller için iletişime geçebilirsiniz)
( sızdırılan kodlardaki hatalar giderildi ve textureler, ağaçlar vb ücretli şekilde map tasarımcısına yaptırıldı ve 4k kalitesine çekildi ve tüm mapler üzerinde değişiklik yapıldı. Sızdırılan kodların %70 i değiştirilerek bizzat benim tarafından tekrardan değiştirildi ve kodlandı,(Alacak kişinin kodları karşılaştırması sağlanır.)
- Keskinlik düzeyleri tekrardan ayarlanmıştır.
- Dinamik ışık kontrastı tekrardan düzenlenmiştir. Bu sayede daha canlı görseller ve dokular ve köşeler daha belirgin hale getirilmiştir.
- Arazi ıslaklığı ışık ve dokularla daha canlı hale getirilmiştir.
-
-
( sızdırılan kodlardaki hatalar giderildi ve textureler, ağaçlar vb ücretli şekilde map tasarımcısına yaptırıldı ve 4k kalitesine çekildi ve tüm mapler üzerinde değişiklik yapıldı. Sızdırılan kodların %70 i değiştirilerek bizzat benim tarafından tekrardan değiştirildi ve kodlandı,(Alacak kişinin kodları karşılaştırması sağlanır.)
- Keskinlik düzeyleri tekrardan ayarlanmıştır.
- Dinamik ışık kontrastı tekrardan düzenlenmiştir. Bu sayede daha canlı görseller ve dokular ve köşeler daha belirgin hale getirilmiştir.
- Arazi ıslaklığı ışık ve dokularla daha canlı hale getirilmiştir.
-
-
HD Grafik görsel 1 ( Tıklayınız)
HD Grafik görsel 2 ( Tıklayınız )
HD Grafik görsel 3 ( Tıklayınız)
-- Üzerinde çalışmış olduğum Projeyi satın almak isteyenler veya proje ortağı olmak isteyenler için;
- Proje hakkında kısa bir bilgi :
- Alt Yapı : Martysama 5.8
- %80 Official tarzdadır
- Battle royale, Paralı asker sistemi, Canavar kartı sistemi (üzerinde çalışıyorum %50 tamamlandı) Sungmahi istilası , Enigma tapınağı , Hazine adası , Öbür dünyaya seyahat eksikler sadece sıraladığım 5 sistemdir. Başka bir eksiği bulunmamaktadır. Diğer tüm official sistemler oyunda ekli olup tüm kod düzenlemeleri tarafımca yapıldı.
Proje sahibi veya ortağının bilmesi ve sahip olması gereken özellikler aşağıda belirtilmiştir.
-- Projeyi satın alan veya ortağı olan Oyunun kaynak kodlarına github üzerinden erişim hakkı bulunur..
-- Projeyi satın alan veya ortağı olan kişinin dosyaları bir başkasına vermesine olanak tanınmaz. Bu şart benim içinde geçerlidir.
-- Projenin önce beta aşamasının tamamlanması gerekir.
-- Proje sahibi veya ortağının, projenin hayata geçirilmesi ve reklam masrafları için net bir bütçesinin olması gerekir.
-- Tüm yazılım desteği benim tarafımdan verilmektedir bir başkası dahil olamaz .Tüm arızaların çözümü benim tarafımdan yapılır.
-- Proje yönetim uygulaması olan ( Trello ) veya benzeri programlarını kullanımını bilmesi gerekir, her şey düzenli ve planlı programlı şekilde ilerlemek zorundadır. Sorunu veya hatanın kaynağını açıklayabilecek düzeyde olması gerekir ,(video programları ile daha anlaşılır hale getirmelidir.)
-- Proje sahibi veya ortağı Oyun Destek ekibini ve takımını kendisi oluşturur.
-- Proje sahibi stresli durumlarda esnek ve bu strese karşı dirençli olmalıdır.
-- Proje hayata geçirildikten sonra tüm görüşmeler jivochat veya microsoft teams gibi uygulamalar üzerinden yapılır.
-- Proje hayata geçirildikten sonra yazılım geliştiricisi projede bulunan her bir sistemi veya yazılım kodlarını başkasına satma veya verme hakkına sahip değildir.
NOT : Karar verme sürecinizde size yardımcı olabilecek diğer kaynaklardan destek almanız önemlidir. Eğer ilerlemeye karar verdiğinizde veya netleştiğinizde, memnuniyetle size yardımcı olabilirim.
NOT : Ne yapmak istediğinizden emin değilseniz, lütfen zamanımı çalmayın.
İletişim Bilgilerim hakkında ; Bu bilgileri herkese açık hale getirmiyorum çünkü çok rahatsız ediliyorum.
O yüzden forum üzerinden (sadece ciddi alıcılar) iletişime geçebilir, eğer uygun görülürse sesli görüşme için discord hesabımı veya kişisel telefon numaramı paylaşabilirim.
O yüzden forum üzerinden (sadece ciddi alıcılar) iletişime geçebilir, eğer uygun görülürse sesli görüşme için discord hesabımı veya kişisel telefon numaramı paylaşabilirim.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
3-4 sene önce 3 saatte yazmıştım
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Eğer bunlarda olsaymış;
- Her katın debuff etkileri
- Her kat için saniye sayacı
- Her kat için oyuncunun tamamlaması gereken süre farklıdır.
- Herhangi bir katın 3. odasında her 15-20 saniye aralığında beceriler belirir isabet halinde kişiyi sersemletir ve hasar verir. Her 10luk katta (10.20.30.40.50) bu becerinin hasarı 2 katına çıkar.
- Ara katlarda patronlar belirmez.
- Her katın istediği şampiyon statüsü her katta farklıdır.
- Metin taşı katı , okçular tarafından korunur , bu okçular taşa saldırdığınızda oyuncuya saldırması gerekir.
- 7592 Cehennem Kulesi Yıkıcısı, kendisini patlatır, eğer oyuncunun yakınında patladıysa oyuncunun canını %1 e düşürür.
- 7593 Cehennem Kulesi Yıkıcısı, diğer odalarda beliren bir canavar.
- Satranç odası, düzeni bozan canavarı katledin ve bir diğer portala ulaşın.
- Her odada sürekli hp nizi düşürecek bir lanet var ( Official Elemental Map gibi)
- Cehennem kulesinde kullanılabilecek iksirler farklıdır. Bu iksirler sadece cehennem kulesinde kullanılabilir.
- Her katın ödülleri, oyuncunun posta kutusuna iletilir.
- Cehennem kulesi sezonluk açılır, her ayrı kat için en iyi zamanı elde eden her oyuncu , sezon sonunda ödülleri otomatik teslim edilir.
o dönemler için çok talibi olurdu diye düşünüyorum ; görüntüler ne kadar cehennem kulesi olsa da videoyu izlerken şeytan kulesinde olduğumu düşündüm.
Hayırlı satışlar eline emeğine sağlık fakat şuanki server gelirlerine inşallah hakimsindir. Tr piyasası için 1 sisteme 35k aşırı fazla, yabancılar da 3-5 euronun pazarlığını yapan 30 euroya sistem satışı yapan kişiler canlarını verirler 1000 euro vermezler.. Bir oyuncu olarak fiyat politikanı tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim..
- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 159
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 7,498
- DevLira
- 0
Hayırlı satışlar eline emeğine sağlık fakat şuanki server gelirlerine inşallah hakimsindir. Tr piyasası için 1 sisteme 35k aşırı fazla, yabancılar da 3-5 euronun pazarlığını yapan 30 euroya sistem satışı yapan kişiler canlarını verirler 1000 euro vermezler.. Bir oyuncu olarak fiyat politikanı tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim..
- Konular
- 1
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 638
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim. Metin2 pvp sunucularında eksikliğini gördüğüm sistemlerin satışını yapıyorum. Bu sistemlerle uğraşmış ve işin karmaşıklığını anlamış kişilerin fiyatları makul bulacağını düşünüyorum. En azından diğer yabancı geliştiriciler gibi 10.000 euroya zodyak zindanı satmıyorumHayırlı satışlar eline emeğine sağlık fakat şuanki server gelirlerine inşallah hakimsindir. Tr piyasası için 1 sisteme 35k aşırı fazla, yabancılar da 3-5 euronun pazarlığını yapan 30 euroya sistem satışı yapan kişiler canlarını verirler 1000 euro vermezler.. Bir oyuncu olarak fiyat politikanı tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim..

- Konular
- 198
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,660
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 278
- MmoLira
- 714
- DevLira
- 103
- Battle royale, Sungmahi istilası , Enigma tapınağı , Hazine adası , Öbür dünyaya seyahat eksikler sadece sıraladığım 5 sistemdir. Başka bir eksiği bulunmamaktadır. Diğer tüm official sistemler oyunda ekli olup tüm kod düzenlemeleri tarafımca yapıldı.
Tamamen meraktan soruyorum paralı asker sistemini yaptınız mı?
- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 159
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 7,498
- DevLira
- 0
Haklısınız satışını yaptığınız bir çok sistem gerçekten emek var dedirten şeyler.. tekrardan başarılar..Teşekkür ederim. Metin2 pvp sunucularında eksikliğini gördüğüm sistemlerin satışını yapıyorum. Bu sistemlerle uğraşmış ve işin karmaşıklığını anlamış kişilerin fiyatları makul bulacağını düşünüyorum. En azından diğer yabancı geliştiriciler gibi 10.000 euroya zodyak zindanı satmıyorum![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)