HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Derim bende belki bir kaç yıl sonra 

elym2 ve diğer oyunlar üzerindeki bug vb hatalar Teknik uzmanların sorumluluğun da,Admin v.b kişiler bu konuda bişey yapamazlar forum ekibi oyun hatalarından dolayı şikayet eden oyuncuları yatışdırmak ile görevli , forum üzerindeki hatalara ilgi alanlarına girer.elym2 de bu sorunu çözecek kişiler türkay ve ekibi... O sebebden siz dorğudan türkay a iletmenız gerekiyor şikayetinizi yanılmıyor isem tatilde idi gelmiş ise çözer sorununuzu.
6 aylık tatil falan herhalde.
Yöneticiler bug ve hata bildirimine bu kadar ilgili olsa sorun kalmaz herhalde.
Yöneticiler bug ve hata bildirimlerinede bu kadar ilgili. Destek bölümüne gelen ticketların ve cevaplanan ticketların istatistiklerini koymaktan ben yoruldum. Elbette geciken şeyler oluyor fakat ilgilenmediğimiz anlamına gelmiyor bu. Yeni güncellemeler üzerinde çalışıyoruz mesela bir süredir ve bitmek üzere. Pek çok hatanın giderilip çeşitli yeniliklerin geleceği bir güncelleme ki daha önce duyurduk
Hoş geldiniz.
Bende elym2 oyuncusuyum dilerim ki gelecek olan güncelleme sağlıklı bir şekilde gelir ve tüm oyuncuları olumlu yönde etkiler.
Bende elym2 oyuncusuyum dilerim ki gelecek olan güncelleme sağlıklı bir şekilde gelir ve tüm oyuncuları olumlu yönde etkiler.
6 aylık tatil falan herhalde.
Türkay,oyuncularının sayesinde tatil yapacak kadar maddi anlamda durumuna güvendi gitti,Hatalar bug lar tatilde ilgi alanına girmez muhtemelen mevkisine başka birsini bıraktı oda pek tecrübeli olmadığı için işler sarpa sardı,sadece beklemek gerekiyor.Bi ADMİN kaldı onuda yormayın o da tatile gider ise....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)