- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bazı insanlar'bazen insanlar diye bi söz vardır mevercik. Sen bazen cümlesini bile yerine getiremiyorsun Samette öyle ely'hunk acıldıgından beri ağlayişlarda :m08:
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
' Allah ceza vermekte acele etmez ' ayeti kerimesini hayatının felsefesi ve çizgisinde gitmen gereken bir yol olarak belirlemen lazım gülüm. Yaptıklarını ceddi alem biliyor. O olaylardan sonra kaç kişinin yanından ayrılıp yanımıza geldiğini de. Sebepsiz mi geldiler ? Kişiliğin otursun sonra geç karşımda söz düellosu et :ka19:
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
bir de zamanında birbiri arkasından ana bacı sövenler şimdi birbirini savunur şekilde konuşmuyor mu bayılıyorum :m08:
Çocukların tutarlı bir hareketleri dahi yok kişilikleri oturmamış daha zaman tanımak lazım bekom :l03:
'ana bacı sövenler ' yahu eleman mermi olmadan ateş etmeye ya da ateş olmadan yakmaya çalışmayın
şu adıma mı bakıp feyz alıyorsun onu da çözemedim ne ahmet ne ben onun aile fertlerine sövmedik
ama size sövdük mü diye soracak olursan vakti zamanında mesafeli konuşan bir üyenin
şimdi yorumlarda bana çocuk diye hitap etmesi sövdüm diye düşündürüyor
yazı fazla uzamasın kayışın kopar sonra selametle yeni dalton direnişçi
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çirkin ban yediğinde söylediklerin, Clors karakteriyle tartısmaya girdiğimizde ne geliyosa basıma onun yüzünden geliyo demelerin hatırdan silinmedi. Senden feyz alacak olsam karakterim kaybolurdu kendini o kadar koyma adam yerine. Ben öttürürüm sen ötmek istiyorum de yeter ki:ka19:
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Çirkin ban yediğinde söylediklerin, Clors karakteriyle tartısmaya girdiğimizde ne geliyosa basıma onun yüzünden geliyo demelerin hatırdan silinmedi. Senden feyz alacak olsam karakterim kaybolurdu kendini o kadar koyma adam yerine. Ben öttürürüm sen ötmek istiyorum de yeter ki:ka19:
Ötüpte öttürüyorum diye arafta kalan direnişçi clors ben değil oğuza ait bir karakter gerçi ne kadar
doğru bu yazdıkların onu da bilemiyorum at bakıyım video
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)