romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

bufeci

Level 4
TM Üye
Konular
30
Reaksiyon Skoru
165
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkeze Meraba arkadaşlar. Bu konuyu ne birileriyle takışmak nede camur atmak icin acmadım.
Yine sözlerime. Bu bir oyun diyerek başliyorum,ki daha fazlasını bekleyende yok Sadece OYUN'Bi karakteriniz var ve o karakteriniz sizin gercek hayattaki karakterinizide yansıtıyor.Cidden sacma gelebilir bazı arkadaşlara ama bu böyle. Bi düşünün birisi sizi kesince sinirlenip pc'e yumruk attıgınız bile oluyodur. Benim oluyor mesela.Oyüzden lütfen sadece bunun bir oyun oldugunu unutmadan oynayın Şu oyunu,Oyun sonu attıgınızda gercek hayata geciş yapicaginizi unutmayın. Sonucta elinizde bi kılıc olmicak. yada bi Yay :cool:,Neyse asıl konumuza gelelim,Bilindiği üzere MrsCirkin'adlı karakterim birkaç gün önce soyulmustur.Yada ben birkac gün önce giriş yaptıgım icin bana öyle geliyor :) Oyuna HayaL loncası' Olarak kısa süreligine ara vermiştik. Rc'de aksamlari bulusup sadece sohbet ediyorduk. Yeri geliyo ely'nin gidişati hakkında konusuyorduk ha biticek ha bitti,Diye. Ve ben bunları yaparken Güvenip verdigim.Oyundaki söylenişle Abi'dedigim insan carimi boşaltmiş bulunmaktaymış.Bizimle rc'de muhabbet ederken hemde :) Normalde isim vermem ama sadece oyundaki Nickini belirticem.Okyufa'adlı şahis' Kafa dağıtması icin benimde ara vermemin gerek oldugu icin. o kişiye cari vermiştim. Bende biliyorum verilen car üzerinden kimse kimseye işlem yapamaz.Sizinde Anayasanızda bu var :) Oyüzden itemlerin geri gelmesi icin falan Bu konuyu acmıyorum beni kesinlikle yanlıs anlamayın.Derdim item degil.Derdim insanlık.Servarin en saglam carları'arasında gösterilen'Ninja karakterimin Soyulmasıyla ilgili biraz yazip ciziyorum sadece Bu.Sadece Sunu belirtmek istiyorum.Siz oyuna gercekten değer verip Bizi insan yerine koyup.Oyunla ilgilenseydiniz. Bizde sıkılıp başkası car dizsin diye bi başkasına Id'Şifre vermezdik.Şimdi diceksin'ki e kardeşim neden verdin bildiğin halde? Sizin hani şu hiçbirşeyi düzeltmeyen ama düzelticekmiş gibi.Vaazlar veren Mesajlarınız varya.Hani şu İnsanliga sesleniş diye adlandırdım ben onu. Herkezin oyundaki kaderini belirleğen insanlıga sesleniş :o Neyse tabikide suc bende. sonucta bana bağlı olan birşeyi ben verdim sorumluluk bendeydi.Neyse ne desem blaa blaa blaaa. Oyüzden arkadaşlar Uzun lafın kısası bilin istiyorum.Kimseye güvenmeyin.32 Yaşında olup 3 cocugum var diyen insanlarada ki.O insanlardan cıkıcağını umuyorum cünkü belirttigim gibi. oyun'da olsa emek Marketten pot bile ceksen emektir Emek 4 15'item değildir carda yaptıgınız herşey emektir.Ve bunu iyi kullanın.1 carla ne ben Nede bi başkası sevaplanır. Cok uzun yazdım sanırım şiir'gibi oldu yav)

VE SON BİRŞEY.KİMSE YAPTIĞINIZ EMEĞİ ALIP CARINI DEVREDİP BAŞKA Bİ CARLA YENİDEN BAŞLANGIC KURAMAZ.ATTIĞINIZ İMZA SAĞLAMSA. ASLA İZİ SİLİNMEZ.

Not-Asker- seni seviyorum sövme ¿

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Biride gelir atlar ahmetle oğuz der. Ulan ne kadar bilirsen bil karşındakinin anladıgı kadardır dememısler boşa :m08:

Canım benim anladığım sabit kendince takılan üyeyken sonra piyango vurmuş ahtapot misali açtın kollarını
o kolları buraya doğru açma ahmetin konusunu lekeleme derdin varsa başka yerde yazı seansına
müsait olunca erişiriz
Senin kendince resmi ve düzgün cümleler kurduğun saçma sapan söz yığınlarına f9 tuşum değmez gülüm. Aynı teranede dönün siz hep :ka19:

Canım ben kimseye düzgün cümle ve resim diye reklam atmıyorum siz o hisse bürünüp
kabarıyorsunuz tekrar son uyarı kart atışım f9 veya klavyene ahtapot kollarının yetmemesini geç
ahmetin konusunu lekeleme
Öncelikle geçmiş olsun.

ElyM2 yönetimi zaten gerekli ilgiyi gösteriyor. Burada siz böyle ElyM2'ye baltalayıcı laflar atarak anca kendinizi avutursunuz.

Öncelikle Destekte yer alan bi görevlisin.oyun içi ne kadar takipçisin'de bunu yazıyorsun?
Dönüşümler kac ay kapalı kaldı.Kaç kişi bıraktı haberin varmi da,ilgi gösteriliyor diye yorum çakıyorsun.
Burda benim Konumda beni sorguluyorsun,Kaç yıldır elymt2 de görevlisin? 1 sene mi? ben sana söyliyim görevli olmasamda ne kadardır bu servari oynadıgımı. 7 yıldır mmomt2'den beri bu pwp de oynuyorum.Ve eskiye yönelik bakılırsa su son aralar kimse kimseyi takmıyor.Yada ben kime anlatıyorum.Mantıksız yapılan bakımlardan
yenilik başlığı altında dönüşüm kapanması vs. ne kadar kişinin
bırakmasına neden oldu ilgi diye bunu diyorsan çok iyi ilgileniyorlar destekliyorum bu konu da

Bide şu ilgileniyor kısmında,Bu konular haricinde senin payın ne oldu? Atılan ticketlere cevap vermek mi?

DİPNOT'Cevap bekleniliyordu yazdık yorumun silinmemesini umuyoruz *,-
Aynen öyle kesinlikle hak veriyorum her yazdıgın cümleye Kardesim.inşallah hak yerini bulur arkandayız.Bunun sadece oyun oldugunu herkez anlar.ama bi yeri düzeltmek istiyorum en saglam ninja karakteriydin zaten sen aday gösterilmiyordun :o

Gecmiş olsun.:(

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ahmet,item müptelası olmamak için +30 yaşa sahip olmak değil
oyun bile olsa hırsızlık yapmamayı bilmek gerektiğini yine görüyoruz,Oyun içersinde
Oyunda tanışıpta id pw paylaşan arkadaşlara bu durum ışık tutacaktır

Verilen emeğin bakkaldan cips alınır gibi alınması kötü olmuş geçmiş olsun,Çirkin kardeş

Son düzenleme:
Gecmis olsun Ahmet.Diyecek cok söz ve bu göndermeleri Hak eden bir cok Arz-ı Sahsiyet var.Sen gerekenı yapmıssın kardeşim , gerisini Emanete hıyanet edenler düşünsün.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri