- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelik le geçmiş olsun kardeşim oyunda karatersiz insan çok belki oyuna başladığından beri takılırsın gelir soyar derki kendi çarını kendi soydu gibi ayakalra yatıp küçük oyunlar oynayarak kendilerini temize çıkartıp suçlarlar aynı bana yaptıkları gibi allahların dan bulsun lar elbet çıkar bi gün o emekler tek tek . AMA BİLİYOSUN Kİ HER ZAMAN ARKANDAYIZ VE ALICAĞIN KARARLARI SAYGILA KARŞILAZ KARDEŞİM.![]()
Aynen öyle.Eksik olma eyv kardesim
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kısasa kısas dünyası koçum üzülme bunu da atlatırsın
Sende haklısın.Oyunun icinde kendine göre dünya kurmuşsun yürü be :ka19: Ayrıca ben o yazıda üzülüyorum gibisinden bi yazıda bulunmadım önce konuyu bi sapla sonra yaz'Yada yazma,Koçum demiş birde güldüm hahaha konudan uzaklas. :ka19:
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle geçmiş olsun.
ElyM2 yönetimi zaten gerekli ilgiyi gösteriyor. Burada siz böyle ElyM2'ye baltalayıcı laflar atarak anca kendinizi avutursunuz.
Öncelikle Destekte yer alan bi görevlisin.oyun içi ne kadar takipçisin'de bunu yazıyorsun?
Dönüşümler kac ay kapalı kaldı.Kaç kişi bıraktı haberin varmi da,ilgi gösteriliyor diye yorum çakıyorsun.
Burda benim Konumda beni sorguluyorsun,Kaç yıldır elymt2 de görevlisin? 1 sene mi? ben sana söyliyim görevli olmasamda ne kadardır bu servari oynadıgımı. 7 yıldır mmomt2'den beri bu pwp de oynuyorum.Ve eskiye yönelik bakılırsa su son aralar kimse kimseyi takmıyor.Yada ben kime anlatıyorum.Mantıksız yapılan bakımlardan
yenilik başlığı altında dönüşüm kapanması vs. ne kadar kişinin
bırakmasına neden oldu ilgi diye bunu diyorsan çok iyi ilgileniyorlar destekliyorum bu konu da
Bide şu ilgileniyor kısmında,Bu konular haricinde senin payın ne oldu? Atılan ticketlere cevap vermek mi?
DİPNOT'Cevap bekleniliyordu yazdık yorumun silinmemesini umuyoruz *,-
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Konu başlığını okumadan sadece yazı olsun diye yazan dalton kardeşlere selam olsun
canlarım benim şu post kasma tekniğinizi başka konulara uygulayın
canlarım benim şu post kasma tekniğinizi başka konulara uygulayın
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Üzülmüşsün ki gocunarak konu açmıssın. Üstelik ne konular yeter sana yakışırların yanında ne de soyulmalar. Efendi ol koçum abi tavsiyesi yoksa bu gördüklerin daha başlangıç olacaktır sana:ka19:
ribirt sinek vızıltısı bile daha cazip geliyor ötün bakalım abisinin aslan parcaları:m08:
ribirt sinek vızıltısı bile daha cazip geliyor ötün bakalım abisinin aslan parcaları:m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)