romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Vay gidi vay vay, oyunda eze eze başka pvplere yolladığınız, sözde son direniş üyeleri başka pvpden topladığı yandaşlarıyla kelam etmeye gelmişler :) 20bin T lik itemmiş, çöp setiyle övüne övüne bitiremedin, itemlerimin yarısını satsam senin dizeceğin setten iki tane çıkar 8) Duydum ki en son , kimmiş serverin en sağlam karabüyüsü diye havalara girmişsin, almışlar havanı yazık olmuş ;) Hadi yeniden gelinde yeniden ezelim sizleri 8)

O arkadaşınada sor bakalim hahahah ya, Birisi birşeyi atıyor ortaya bunlarda sazan misali düşüyor.Cöp setim? 28 e 7 lik cöp setim haklısın sende.Birşeyler gidince geride kalan arkadaşlar sağlamim diye ortalikta böbünüyor :)

Senin kendince resmi ve düzgün cümleler kurduğun saçma sapan söz yığınlarına f9 tuşum değmez gülüm. Aynı teranede dönün siz hep :ka19:

Canım ben kimseye düzgün cümle ve resim diye reklam atmıyorum siz o hisse bürünüp
kabarıyorsunuz tekrar son uyarı kart atışım f9 veya klavyene ahtapot kollarının yetmemesini geç
ahmetin konusunu lekeleme

O arkadaşınada sor bakalim hahahah ya, Birisi birşeyi atıyor ortaya bunlarda sazan misali düşüyor.Cöp setim? 28 e 7 lik cöp setim haklısın sende.Birşeyler gidince geride kalan arkadaşlar sağlamim diye ortalikta böbünüyor :)
Sabahlara kadar kesilsen ya kristal dersin ya kostüm çıkar. Kendinle yüzleş önce gülüm kır şu cesaretini ilk kez kesmiyoruz senin gibilerden çok kestik :m08:

Sende haklısın havanın tamamını aldırtmamışsın 8) 5vs denilen vslerde 3-0dan sonra kaçmak alışkanlık olmuş sende ;) Tapınaktaki kesilmelerini, yalvarışlarını çıldırışlarını hatırla 8)

Başka server diyip böbürlenme arkadaşim Biz sizin gibi arkadaşlari heryerde ezeriz :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri