ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Biride gelir atlar ahmetle oğuz der. Ulan ne kadar bilirsen bil karşındakinin anladıgı kadardır dememısler boşa :m08:

Vay gidi vay vay, oyunda eze eze başka pvplere yolladığınız, sözde son direniş üyeleri başka pvpden topladığı yandaşlarıyla kelam etmeye gelmişler :) 20bin T lik itemmiş, çöp setiyle övüne övüne bitiremedin, itemlerimin yarısını satsam senin dizeceğin setten iki tane çıkar 8) Duydum ki en son , kimmiş serverin en sağlam karabüyüsü diye havalara girmişsin, almışlar havanı yazık olmuş ;) Hadi yeniden gelinde yeniden ezelim sizleri 8)

Biride gelir atlar ahmetle oğuz der. Ulan ne kadar bilirsen bil karşındakinin anladıgı kadardır dememısler boşa :m08:

Canım benim anladığım sabit kendince takılan üyeyken sonra piyango vurmuş ahtapot misali açtın kollarını
o kolları buraya doğru açma ahmetin konusunu lekeleme derdin varsa başka yerde yazı seansına
müsait olunca erişiriz

Onu diyorum ya bende anlamakta kıtlık çekiyorsun heralde. Ne geliyorsa başıma oğuzun yüzünden geliyo diyosun diyorum. Açıkca demiyorum aranız bozulmasın diye sen anla diye illa açtırıyorsun ne yapayım cümlelerimi indireceğim illa zeka seviyenize :m08:
Ayrıca kolpa değilim ya söylediğin her lafı gün gelir kozum olur diye video çekeyim. Sen içinde inan yeter ( ki inanıyosun ) tribüne oynamam ben :ka19:

Bak bu hoşuma gitti.Benim her dedigim söz demekki aklından bi nezlede olsa silinmiyormuş.Böbürlendim harbi yaf.Burayı faceebok'mu sandın her konunun altına yorum atabilme lüksünü kim sundu sana? Senin kuruntuların kimseyle kimsenin arasını zaten bozamaz.Eğleniyoruzz :)

Son düzenleme:
Canım klavyeden kargoladığın kelamlara inanacak potansiyelde değilim
her lafı video almıyorsan o lafları güncellemeyeceksin kanıtsız bak şu diğer dalton direnişçiler gibi video al
huzuru sende bul şekerim diğer sallamalarında iyi atışlar dileğiyle zekalı kardeş
Senin kendince resmi ve düzgün cümleler kurduğun saçma sapan söz yığınlarına f9 tuşum değmez gülüm. Aynı teranede dönün siz hep :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri