- Konular
- 160
- Online süresi
- 15h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 171
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben hızmetlerınden cok memnunum saldırıların hepsi engellı test te ettım tabı 1 2 acık vardı saldırı yedım fakat ticket attıgımda ufak bır acıktan kaynaklandıgını ve engelledıklerını belırttıler 10 numara bir bilişim bosyere konusma ve site felan kapanmadı oyun bıraz laga gırdı ardından duzelttılerbende netmarlisten almıştım sürekli test ettim ufak bi saldırıda site kapanıyor oyun yavaşlıyor
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
net konuşuyorum düşünme al.
1 hafta önce falan aldım. server'i daha yayınlamadım yeni questler kurup kendim deniyorum şuan. ne zaman oyunu bozsam anında müdehale ettiler. saffet bey olsun okan bey olsun yılmadan usanmadan 7&24 ticketlara cevap atıyor.
hadi parayı aldık nasıl olsa konuşur konuşur durur kafası yok bu adamlarda paranın hakkını veriyolar hiç düşünme derim.
1 hafta önce falan aldım. server'i daha yayınlamadım yeni questler kurup kendim deniyorum şuan. ne zaman oyunu bozsam anında müdehale ettiler. saffet bey olsun okan bey olsun yılmadan usanmadan 7&24 ticketlara cevap atıyor.
hadi parayı aldık nasıl olsa konuşur konuşur durur kafası yok bu adamlarda paranın hakkını veriyolar hiç düşünme derim.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 93
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
boş yere konuşmak mıBen hızmetlerınden cok memnunum saldırıların hepsi engellı test te ettım tabı 1 2 acık vardı saldırı yedım fakat ticket attıgımda ufak bır acıktan kaynaklandıgını ve engelledıklerını belırttıler 10 numara bir bilişim bosyere konusma ve site felan kapanmadı oyun bıraz laga gırdı ardından duzelttıler
senin yaşın kaçta farklı konuşmalara giriyosun benimle ? ben olanı söyledim saldırı yaptım ve site 15 dk kapalı kaldı- Katılım
- 11 Ara 2014
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
boş yere konuşmak mı![]()
senin yaşın kaçta farklı konuşmalara giriyosun benimle ? ben olanı söyledim saldırı yaptım ve site 15 dk kapalı kaldı
Yok yanlışınız var. 15 dk kapalı kalmadık. Saldırı tarihinizdendir sitelerimizi açamıyoruz. Halende kapalıyız. Neler ettin bize
Ne kadar gevezelik yapmayı seviyorsun sen. Acaba hangi firmanın yanısın sen . 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)