- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kullandığın source bile kendine ait değil hakaret etmeye devam ediyorsun uslubuna dikkat eder misin.
sen metin2 yi bilmezken ben pvp kuruyodum hatırlamassın. 1forum zamanlarından kalma kimse yok piyasada. tkmt2 demiş bide. ay bana bişeler oluyo. öğrenmiş bide bana eğitim videosu izle diyor helal bravo teprik. elimdekileri satsam şimdi zengin olmuştum
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
Sizin gibilerin hiç birşey bilmediğin kanıtı forumdaki konular o zaman. Ayrıca paylaştığın şeylere bakıyorum bir kaçı başka kişilere ait böyle birinin gelip burada bu lafı yazması hepiniz kendinize göre geliştiricisiniz ya hani![]()
kardeş sen niye paylaşmıyosan elindekileri bende o yüzden paylaşmıyorum herşeyin zamanı var. belki çok iyi değilim ama senden iyi olduğuma eminim
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Satacağın şeyler alıntı biliyorsun değil mi kendi yazdığın olsaydı şimdi bir satış konusu açar olurdun bir iki alıntı konu paylaşmakla kendinizi birşey sanıyorsunuz yasen metin2 yi bilmezken ben pvp kuruyodum hatırlamassın. 1forum zamanlarından kalma kimse yok piyasada. tkmt2 demiş bide. ay bana bişeler oluyo. öğrenmiş bide bana eğitim videosu izle diyor helal bravo teprik. elimdekileri satsam şimdi zengin olmuştum
kod yazacak kapasiten varsa kanıtla o zaman eğer iyi sanıyorsan kendini benden ilgi alanım python buyur buradaki olan herşeyi yap ;http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-r...aves2-alpha-test-sunucusundan-goruntuler.html
Pythonda for döngüsü kur max 20 saniye o kadar iyisin en ufak şeyi söyliyorum sana şu an dereceni görelim. Ayrıca dahada post atmayacağım senin gibi gereksiz birine.
O kadar iyisin karaktere yakın olanlara paket atma fonksiyonunu söyle modülü : net
Son düzenleme:
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
Satacağın şeyler alıntı biliyorsun değil mi kendi yazdığın olsaydı şimdi bir satış konusu açar olurdun bir iki alıntı konu paylaşmakla kendinizi birşey sanıyorsunuz yakod yazacak kapasiten varsa kanıtla o zaman eğer iyi sanıyorsan kendini benden ilgi alanım python buyur buradaki olan herşeyi yap ;
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-r...aves2-alpha-test-sunucusundan-goruntuler.html
Pythonda for döngüsü kur max 20 saniye o kadar iyisin en ufak şeyi söyliyorum sana şu an dereceni görelim.
I'm waiting for you at c++
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)