- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
O kadar iyisin karaktere yakın olanlara paket atma fonksiyonunu söyle modülü : net
game,client taraflı hadi kodır ara ara bulursun![]()
kardeş hadi siz kraizy.tgz den source editleyip kullanın
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Senin kullandığın herhalde 404 rain source anca kendini avutursun milleti kandırınkardeş hadi siz kraizy.tgz den source editleyip kullanın
adam ymir,webzen,ongame,tec'de çalışıyor o kadar büyük bir dıvılıpır ki bütün firmalar şirketler onu istiyor. Böyle davranınca emin olun cool olmuyorsunuz bırakın bu davranışları biz bakkal hüseyin sourcesi mi kullanıyoruz? 2013 zamanında düşen sourceyi yeni geliştirmeye başlıyorsunuz gerisiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
Senin kullandığın herhalde 404 rain source anca kendini avutursun milleti kandırın
adam ymir,webzen,ongame,tec'de çalışıyor o kadar büyük bir dıvılıpır ki bütün firmalar şirketler onu istiyor. Böyle davranınca emin olun cool olmuyorsunuz bırakın bu davranışları biz bakkal hüseyin sourcesi mi kullanıyoruz? 2013 zamanında düşen sourceyi yeni geliştirmeye başlıyorsunuz gerisiniz.
ben öyle bişeymi dedim bak bakayım mesajlarıma. sen 2013 ten beri editliyon tamam
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 193
- DevLira
- 18
geri geri diyorsun kendini birşey sanıyorsun buyur meydan burası bi konu paylaş bekliyoruz ileri çocukSenin kullandığın herhalde 404 rain source anca kendini avutursun milleti kandırın
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Arkadaşım benim sırf sana sourcen kendine ait olmadığını söylediğim için bu kadar sinirlisin bana diyebilirdin evet devsheen source kullanıyorum uslubunu bozuyorsun anca.geri geri diyorsun kendini birşey sanıyorsun buyur meydan burası bi konu paylaş bekliyoruz ileri çocuk
Kendi yaptığım şeyleri paylaşayımda sonra siz kendiniz yapmış gibi davranın başkalarına değil mi?
Sana şunu diyeyim hiç bir zaman ilerleyemeyeceksin hep geri kalacaksın başkalarının kodlarını paylaşacaksın kendin yazamayacaksın sürekli alıntı yapmaya alışıyorsun bunları bırakın. Son posttur daha post atmayacağım sorunun varsa skypemi biliyorsun yazabilirsin.
Alıntı konular paylaşarak önyargı oluşturuyorsun normal.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)