HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler
@Replicant öncelikle paylaşım için teşekkür ederim.
Konu da belirtilen tüm işlemleri eksiksiz bir şekilde uygulamama rağmen sadece 1 adet derece karakter isminin yanında gözükmüyor ve asıl gözükmemesi gereken Tarafsız derecesi beyaz bir renkte görünür halde, tekrar tekrar kontrol etmeme rağmen ne yazık ki nerede hata yaptığımı bulamıyorum. -100.000 & +200.000 olarak bir güncelleştirme sağladım, bu 2 sorun haricin de bir sorun gözükmüyor.
Konu dışı olarak sorunsuz derece bonus sistemi göremedim, yönlendirebilecek arkadaş var mı?
Konu da belirtilen tüm işlemleri eksiksiz bir şekilde uygulamama rağmen sadece 1 adet derece karakter isminin yanında gözükmüyor ve asıl gözükmemesi gereken Tarafsız derecesi beyaz bir renkte görünür halde, tekrar tekrar kontrol etmeme rağmen ne yazık ki nerede hata yaptığımı bulamıyorum. -100.000 & +200.000 olarak bir güncelleştirme sağladım, bu 2 sorun haricin de bir sorun gözükmüyor.
Konu dışı olarak sorunsuz derece bonus sistemi göremedim, yönlendirebilecek arkadaş var mı?
Tarafsızı Nötr olarak ekleyin@Replicant öncelikle paylaşım için teşekkür ederim.
![]()
Sizin örneklerinize baktığım zaman her şey 1/1 uyuyor, nötr olarak eklemekten kastınız tam olarak nedir?Tarafsızı Nötr olarak ekleyin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)