- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşım başka bir forumdan aldıklarını gelip bana gösterme kendi yaptıklarınla konuşur musun? çok gerisiniz çok..char_battle.cpp
![]()
![]()
Client instancebase.cpp
![]()
![]()
instancebas.h
![]()
python localeinfo.py
![]()
locale tr locale_game.txt
![]()
uicharacter.py
![]()
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Kullandığın source bile kendine ait değil hakaret etmeye devam ediyorsun uslubuna dikkat eder misin.ulan sen nasıl bir adamsın cahil daha derece sınırını halledemeyen sübyan gelmiş bana artislik yapıyor bilgisiz bide bana geri diyor zekasız yardım etmeye çalıştık bide cahil
kendini birşey sanan bir avuç gerisiniz
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 193
- DevLira
- 18
çocuk o src nin ilk halini biliyoruz bence daha konuşma ibrahimin koyduğu kod açıklarınıda biliyorsunKullandığın source bile kendine ait değil hakaret etmeye devam ediyorsun uslubuna dikkat eder misin.
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
Arkadaşım başka bir forumdan aldıklarını gelip bana gösterme kendi yaptıklarınla konuşur musun? çok gerisiniz çok..
sen bu forumdaki tüm konuların bu foruma ait olduğunumu zannediyosun. bide çok gerisiniz demişssin. ileriye selamlar biz geriyiz
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Sizin gibilerin hiç birşey bilmediğin kanıtı forumdaki konular o zaman. Ayrıca paylaştığın şeylere bakıyorum bir kaçı başka kişilere ait böyle birinin gelip burada bu lafı yazması hepiniz kendinize göre geliştiricisiniz ya hanisen bu forumdaki tüm konuların bu foruma ait olduğunumu zannediyosun. bide çok gerisiniz demişssin. ileriye selamlar biz geriyiz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)