Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

MrrOnarchKrad versus OnlyLive( Lacdigest )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NesqaFe0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ely1 oyuncularının her zamanki hali :D 10 kere yenilir 1 kere yener son vs buydu bitmiştir der . Ama şöle bi laf vardır mronarr .. yenen adam her zaman yener degilmi ? Bak benle daha atmadın akşam çölün ortasında hazır ol enerjnide al bekle beni. Bde bnle at bakaym bizde yendiklermzle atmıcaz dha :) vs atıyorsunuz yenince laf yok yenilince bug yapmışlar deyip iftira atıyorsunuz hepiniz sadece sende degil kanıtıda var bunların onlar kendilerini biliyor. Akşam 8 9 gibi hazır ol mronar çölde bide beni yen bakm nasıl yeniyosun göreyim istersen türkay eşligindede atabiliriz bug diyorsunuz ya hani :)

100 kere arena çagirdim niye gelemiyorsun ? Herneyse sen sura oynamayi öğren o zaman seninle atariz belki . Çölde atmiyorum bu da aklinda olsun .

100 kere arena çagirdim niye gelemiyorsun ? Herneyse sen sura oynamayi öğren o zaman seninle atariz belki . Çölde atmiyorum bu da aklinda olsun .

Eski köye yeni adetmi getiriyosun bi kç önceye kdar arenamı vardı ? Oyunda bugu olmayan bni kesemez dyomuşsun? Gel türkay eşliginde atalım bug varsa silsin çarlarmı neden atmıyosun? Geçen haftaya kadar full çölde atıyodun wsyi son 1 haftadr nden arena ? Sanki çölde enerji tek basa bilen bnim ? Sende basacaksın ? Nedir bu geri tepmeler :) hee dogruya bizde bug var ondan atmysn dmi :D :D

Yada diyosun ya sura oynamayı ögren sonra atalm. Bak demene göre bn surayıda bilmiyorum el wermezsin ? Neden atmıyosun ozman :D

Yada diyosun ya sura oynamayı ögren sonra atalm. Bak demene göre bn surayıda bilmiyorum el wermezsin ? Neden atmıyosun ozman :D

Arena da niye atmiyorsun ? Dur ben aciklayayim arena da hepinizin hali ortada . Dün normalde 5.0 olacakti sahibin çakallik yapmayi denedi evcilimin cani dolmadan basladi 3 el oyle aldi sonra belli oldu HERSEY ESIT olunca . Arena atiyorum .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri