HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tesekkurler
Ely1 oyuncularının her zamanki hali10 kere yenilir 1 kere yener son vs buydu bitmiştir der . Ama şöle bi laf vardır mronarr .. yenen adam her zaman yener degilmi ? Bak benle daha atmadın akşam çölün ortasında hazır ol enerjnide al bekle beni. Bde bnle at bakaym bizde yendiklermzle atmıcaz dha
vs atıyorsunuz yenince laf yok yenilince bug yapmışlar deyip iftira atıyorsunuz hepiniz sadece sende degil kanıtıda var bunların onlar kendilerini biliyor. Akşam 8 9 gibi hazır ol mronar çölde bide beni yen bakm nasıl yeniyosun göreyim istersen türkay eşligindede atabiliriz bug diyorsunuz ya hani
![]()
100 kere arena çagirdim niye gelemiyorsun ? Herneyse sen sura oynamayi öğren o zaman seninle atariz belki . Çölde atmiyorum bu da aklinda olsun .
100 kere arena çagirdim niye gelemiyorsun ? Herneyse sen sura oynamayi öğren o zaman seninle atariz belki . Çölde atmiyorum bu da aklinda olsun .
Eski köye yeni adetmi getiriyosun bi kç önceye kdar arenamı vardı ? Oyunda bugu olmayan bni kesemez dyomuşsun? Gel türkay eşliginde atalım bug varsa silsin çarlarmı neden atmıyosun? Geçen haftaya kadar full çölde atıyodun wsyi son 1 haftadr nden arena ? Sanki çölde enerji tek basa bilen bnim ? Sende basacaksın ? Nedir bu geri tepmeler
hee dogruya bizde bug var ondan atmysn dmi

Yada diyosun ya sura oynamayı ögren sonra atalm. Bak demene göre bn surayıda bilmiyorum el wermezsin ? Neden atmıyosun ozman 

Yada diyosun ya sura oynamayı ögren sonra atalm. Bak demene göre bn surayıda bilmiyorum el wermezsin ? Neden atmıyosun ozman![]()
Arena da niye atmiyorsun ? Dur ben aciklayayim arena da hepinizin hali ortada . Dün normalde 5.0 olacakti sahibin çakallik yapmayi denedi evcilimin cani dolmadan basladi 3 el oyle aldi sonra belli oldu HERSEY ESIT olunca . Arena atiyorum .s
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)