xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

MrrOnarchKrad versus OnlyLive( Lacdigest )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NesqaFe0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu attığımız son vs de bugün atılmıştır . Arena da atıldı . ilk 3 el evcilin canı dolsun diye bekle dedim arkadaşa beklemedi sonraki eller eşit olunca sonuç ortada ;)

5 - 3 Maç Sonucu .

23.12.2014 & 19:03 Son vs Tarihi ve saati . Daha önce atılan vs ler kimseyi enterese etmez . En son atılana bakar geçeriz ;)

benden sana :D

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konu amacı dışına çıkıyor, kapatıyorum son kez uyarıyorum ceza almak istemiyorsanız kelimelerinize dikkat edin !
Birbirinize o kadar hırsız deyip durmuşsunuz item verirken video almak hiç m aklınıza gelmedi ?
Kanıtı olan varsa: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. adresine yollasın gerekli işlemi yapalım.
2 defa Eline Verdim Son vs felan ilgilendirmez Beni tekrar atacaksan Cuma gunu Saat 20:00 21:00 bekliyorum Kimi çağıracaksan çağır :D 3-3 teklif edince neden sustun hadi bunuda açıkla ? 3-3 glcek varsa buyursun :D
Diğer konuşanlarada cevabı verdik . Kestiklerimizle bida vs atmıyoruz . Son atılan vs de ortada :ka19:

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Bak part part Eline Verdiğimiz Videolar

Buda 2 Gün öncen

1 kestiğimi Birdaha kesmem Diyor Ulan seni Kaç defa Yerden 10-1 10-2 10-3 Skorlarla Kaldırdılar Yenilgiyle Yemedin Bug Dedin :D

Hadi abisi 1 Koyuşuna 4 koyuş Farkını Verelim üstü kalsın Hesabı ;)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri