xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

MrrOnarchKrad versus OnlyLive( Lacdigest )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NesqaFe0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 defa Eline Verdim Son vs felan ilgilendirmez Beni tekrar atacaksan Cuma gunu Saat 20:00 21:00 bekliyorum Kimi çağıracaksan çağır :D 3-3 teklif edince neden sustun hadi bunuda açıkla ? 3-3 glcek varsa buyursun :D

Enerjiyle 5.4k vurunca ilk vsde zoruna gitmiş Bug dediğin ssler var bakıp bakıp gülüyorum :D SheqilDark a pm 3-3 vs için fkat cevap vermedi Burdan soyluyorum 3-3 Atacaksanız Tarih verin Yada Herhangi birinizle 1-1 Enerjili Seç beğen al ;)

Diğer konuşanlarada cevabı verdik . Kestiklerimizle bida vs atmıyoruz . Son atılan vs de ortada :ka19:

Bak part part Eline Verdiğimiz Videolar

Buda 2 Gün öncen

1 kestiğimi Birdaha kesmem Diyor Ulan seni Kaç defa Yerden 10-1 10-2 10-3 Skorlarla Kaldırdılar Yenilgiyle Yemedin Bug Dedin :D

Hadi abisi 1 Koyuşuna 4 koyuş Farkını Verelim üstü kalsın Hesabı ;)

Bak part part Eline Verdiğimiz Videolar

Buda 2 Gün öncen

1 kestiğimi Birdaha kesmem Diyor Ulan seni Kaç defa Yerden 10-1 10-2 10-3 Skorlarla Kaldırdılar Yenilgiyle Yemedin Bug Dedin :D

Hadi abisi 1 Koyuşuna 4 koyuş Farkını Verelim üstü kalsın Hesabı ;)

hmm... ok . Ama biz sonuncuya bakıyoruz canım ya yapcak bişi yok :s :m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:

+en azından sizin gibi küfür de etmiyoruz hadi yol al şimdi konuyu tartışmaya çevirip kapattırma amacına geçme .

DEDİĞİM GİBİ SON VS SON KESEN ORTADA . GERİSİ ENTERESE ETMEZ 10.2 DEĞİL 100.0 OLSA BİLE BU KADAR BASİT .

Çarpı işareti sağ üstte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri