mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ely2 de görüp görebileceğiniz doluluk oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan queLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Oyuncular istiyorlarsa el çıkarma bence de gelmesinde sakınca yok ama sadece benle olmuyor. Oyun hatası diye kaldırıldı fakat gördüğüm kadarıyla rahatsız değilsiniz.

​Mezameden Çalmişlar Bence

Ozamanlar Arkadia var tabi bir gece yatıyorum sete baktım satsam binlerce t edecek neyse kapadım yattım sabah kalktım oyuna girdim 1. köyde silah satıcı arkaya gittim samanın biri skille tek attı oysa büyü sav 100 dü yani vuramaması lazım o seti dizene kadar canım cıktı baktım 25 den 15 e düşmüş oranlar dedim kurtarılır karakteri değiştireyim ninja açtım o kadar değerli setle dizdiğim ninjada teke gitti türkay beye soruyoruz oylama yaptık diyo ne oylama gördüm ne bişey sonra marketteki savunma efsunlarını kapadılar bahane olarakda vsler bitmiyomus eski editler binlerce t ye satılıyomus simdi adam full atak set verio tane 50 tl den çekip 1 tane normal edit alıyo voltran açıldı sonra 25 oranla dedim tamam burda oynayım sonra bi girdim m2tr mmomt2 birleşmiş svler falan benim editler gene çöp tabi sonra marketten çektik bi set daha çektirdik çalısıp daha dogrusu markette özel nesne yaratma geldi el çıkarmada sura sav lazımdı ona göre ayarlıydı setimiz sonra el çıkarma bug diye kalktı 100 player vardı 50 ye düştü ve 25 tl lik editleri 50 ye satmaya basladılar silahlar 75 falan nese simdide ayarlıyoruzda kimse yok artık 3 4 kişi takılacaklar olmadı ely1le birleşir gene mağdur oluruz 1 set da dizeriz demi @Shorty; hatta markete savunmalarıda getirirsiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri