HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son düzenleme:
Birleşme olsa ely1 mağdur olacak zaten ely1 e göre hareket ediliyor Full yeni olup da el çıkarma yok diye bırakan çok oyuncu biliyorum oyuncunun isteği doğrultusunda hareket etmeleri lazım shorty mnin sonbahar planını sabırsızlıkla bekliyorum
Birleşme olsa ely1 mağdur olacak zaten ely1 e göre hareket ediliyor Full yeni olup da el çıkarma yok diye bırakan çok oyuncu biliyorum oyuncunun isteği doğrultusunda hareket etmeleri lazım shorty mnin sonbahar planını sabırsızlıkla bekliyorum
Yazın Tatilde Dolmayan Oyun Sonbaharda Doldurma Çok Zor El Çıkarma Yoksa o Swde Haraketlilik çok Zor Eskiler Giriyor Bakıyr ws ler Aynı Çıkıyor
Kısacası Ely1 İn istekleri Ely2 yi Öldürdü
Umarım Sonbahara El Çıkarmayla Geliriz 
Yazın Tatilde Dolmayan Oyun Sonbaharda Doldurma Çok Zor El Çıkarma Yoksa o Swde Haraketlilik çok Zor Eskiler Giriyor Bakıyr ws ler Aynı Çıkıyor
Kısacası Ely1 İn istekleri Ely2 yi Öldürdü
Umarım Sonbahara El Çıkarmayla Geliriz
![]()
Ely1 in istekleri Ely2 Öldürdü demişsinde sen hiç Ely1 de E.s iteme 2500 - 3000 t verdinmi?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)