mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ely2 de görüp görebileceğiniz doluluk oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan queLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pazar günü olmasına rağmen oyunun hali bu yöneticiler bişey yapın artık afk kalıyoruz boyuna el çıkarma geri gelse belki canlanır yada ely1 ely2 ile birleşse ely2 magdur olmuyacak sekilde. @Shorty; @admin;

Son düzenleme:
Birleşme olsa ely1 mağdur olacak zaten ely1 e göre hareket ediliyor Full yeni olup da el çıkarma yok diye bırakan çok oyuncu biliyorum oyuncunun isteği doğrultusunda hareket etmeleri lazım shorty mnin sonbahar planını sabırsızlıkla bekliyorum

Birleşme olsa ely1 mağdur olacak zaten ely1 e göre hareket ediliyor Full yeni olup da el çıkarma yok diye bırakan çok oyuncu biliyorum oyuncunun isteği doğrultusunda hareket etmeleri lazım shorty mnin sonbahar planını sabırsızlıkla bekliyorum

:D Yazın Tatilde Dolmayan Oyun Sonbaharda Doldurma Çok Zor El Çıkarma Yoksa o Swde Haraketlilik çok Zor Eskiler Giriyor Bakıyr ws ler Aynı Çıkıyor :D Kısacası Ely1 İn istekleri Ely2 yi Öldürdü :D Umarım Sonbahara El Çıkarmayla Geliriz :D

:D Yazın Tatilde Dolmayan Oyun Sonbaharda Doldurma Çok Zor El Çıkarma Yoksa o Swde Haraketlilik çok Zor Eskiler Giriyor Bakıyr ws ler Aynı Çıkıyor :D Kısacası Ely1 İn istekleri Ely2 yi Öldürdü :D Umarım Sonbahara El Çıkarmayla Geliriz :D

Ely1 in istekleri Ely2 Öldürdü demişsinde sen hiç Ely1 de E.s iteme 2500 - 3000 t verdinmi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri