mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ely2 de görüp görebileceğiniz doluluk oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan queLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Rahatsiz değilsiniz derken ne demek istedin erdem ?

Cümleyi baştan sona bir oku anlarsın, başka bir anlama çekme o kelimeyi.Yok anlamıyorum, yeteri kadar diyorsan açıklayam el çıkarma oyun hatası diye kaldırıldı fakat oyuncular bu hatadan rahatsız değilse açılabilir diyom.Umarım anlamışsındır.

Cümleyi baştan sona bir oku anlarsın, başka bir anlama çekme o kelimeyi.Yok anlamıyorum, yeteri kadar diyorsan açıklayam el çıkarma oyun hatası diye kaldırıldı fakat oyuncular bu hatadan rahatsız değilse açılabilir diyom.Umarım anlamışsındır.

Bende Onu Demek İstiyorum Rahatsız Olmasak Neden Burda Kendimizi Yoralim 2,Aydir Olayi Anlatmaya Çalişiyoruz Oyun Yönetimine

yokmu serzenişimize kulak verecek bi yetkili su anda serverde 50 online var max 30 u pazar 20 side o pazarların asıl karakteri bunlardan 10 afk 5 i item arıo (bulamıo satan yok adam yok) 5 kişi mavi 1 de birbirimize dalıoz gelen gelsin :m08:

yokmu serzenişimize kulak verecek bi yetkili su anda serverde 50 online var max 30 u pazar 20 side o pazarların asıl karakteri bunlardan 10 afk 5 i item arıo (bulamıo satan yok adam yok) 5 kişi mavi 1 de birbirimize dalıoz gelen gelsin :m08:

Demin çay keyfi yaparken bi uğrayım dedim saat 11.02 bukdr kişi var :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri