HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
GECEN GUN BANA 11 K AT SEN OYUNU BIRAKIRIM DIYORDUN BUDAMI GOL DEGIL

DAHA VIDEOLAR VAR PARÇA PARÇA REZIL EDECEM SENI ...
DOĞRUDUR 3 DEFA BENI DEVIRDIN AMA BEN LONCALIKLARIMA SADECE KALKAN EKLERKEN ADAM 1e1 YAPMIŞ AKABINDE BEN SENI GENELDEN PM DEN HERYERDEN DUELLOYA DAVET ETTIM NEDEN KORKTUN GELMEDIN
HADI HAYIR DEDE VIDEOYUDA PAYLAŞAYIM 
Son düzenleme:
ulen cem sizi kabul etse koŞa koŞa ankaya girecektiniz ama ben anka loncasinda olursam oyunda rekabet olmayacaĞini bİldİĞİm İÇİn tek baŞima yİne tek tek tek baŞima lonca aÇtim :d yalama İŞlerini gÖrdÜĞÜm kadariyla İyİ bİlİyorsun benİm hİÇ tecrÜbem olmadi . BugÜn akŞam sari bayrakta anka loncasina tek baŞima dalanda bendİm neden mİ o adamlar sİzİn gİbİ ................. (boslugu doldurun kendiniz) degil bana dÖnÜp laf yapsinlar.
bulunduğu kaba göre şekil alan kıvrak jöle gibisin , bugün mavi bayrakta yalarsın loncaları yarın kırmızı kimbilir bikaç aya sarıda yalarsın loncaları :m08:
Yalayici sensİn yalan sÖyleyenlerİ yaliyorsun Şuanda yala koÇum yala yala oĞlum yalaaa
1-İlk cümleyle-Benim çarım okul arkadaşım bütün itemlerimi aldı cümlelerinin Türkçe açıklamasını yazar mısın?erdem ben ekrem adımın carıyla ben Winci ilk once ben kımden ıtem ıstedım yalan konusma :m08:... sımdıde baska bı yalan bulmuyon bunlardan bahsedıyon yok anka bu yok anka su benım ıcın ne sen nede anka fark etmez ewet loncayı satın ankaya gectın artı. kovuldun yalanda konusma vay buymus vay suymus benım carım okul arkadasım butun ıtemlerı aldı ve sonrada gerı aldım sen rahat ol erdem bende dızılı 4 car var .kımsenın ıtemındede gozumuz yok senın gıbı degılım sen konu acark benı kucuk dusurdugunu zanedıyorsun ama asıl rezıl olan sensın unutma bunu butun serverde bılıyorr bos laf yapma haydı allah versın ... :m08:
2-Sendeki 4 dizili çar bir GOBLINS ediyor mu ?
3-Ben nasıl rezil oldum ? Doğruları kanıtlayarak açıklayıp ...
4-Yukarıdaki damagelerde montaj mı ?

Erdem Sen Neyin Tirbindesin Hacı !! Ben Seni AnLamıyorumEkrem Sana Ne Biçim Yaralar Açıyor Onu Bile AnLamdım Ben Surayla Sana 15 k VURUKEN Fotoraf Çektimmi Ah Dur BU Sefer Yene Vuram Çekecem Bnde Seni Kademe Kademe Rezil Edcem ! Sen Kendini Yükseklerde Gören Bi Varlık Ekrem Geçmişte Sana Çok Yaralar AÇTIRMISTA Sen BoyLe Konusuyorusn Anca Fotoraflar Kendini Avutuyorsun Ne Yapacan Artık Sende Kendini Boyle İdare Ediyorsun Adam Saglam Diye Bütün Sv Ona Kafayı Takmıs NNormaldir Adam Dizmiş ! Sizin Gibi Deqil Sen Arenadan Once 3 4 k Yegerken Araneye Bİ Geldin 800 1k 900 Yiyordun Baktık Sen İtem Degiştin Sadece Kalkan Taktık Sen Hemen 3 Sıfır Kaçı Verdin:m08: Neymiş Ben 13 K Atmısım Winciye Hadi Gözün Aydın Bari Müjdeni İsteseydin Ha NE Dersin Adamlar Neler Neler Peşinde Sen Ne Peşindesin Rezil Ettigibimi Sanıyorsun ! Hiç Umurmuzda Bile Deqil Sende Senin Kankin Cem'e Özenmsin Ha Bire Fotoraf Çekiyorsun Ha bire Video Alıyorsun MMeslek İyi Booyle Dewam İknizde Kavanoz Gözlük Alıp Yollayacam Size Daya İyi Yazıları Gorunde Fotoraf Çekin Diyeee boş İnsanLar Gibi Konsursunuz Dewaam Edin Yükseklerde Biz Varken Siz Aşagalarda Foto Video ALın ! Oke Bide Şekilli Yazı Yazarmıs Ay Kıyamam ÇocukLara Özenmis :m08: Kendini Olgun Zan Ediyorsun Ama DegiLsin ! Çocuksun Hala O Ne La Ben Ben Ferari Sen MURAT 131 O Ne Be Çocuk Ergen Egren Tavırlar ! Az Once Winci Yene Araneye Yolladı GeLmedin Ne Degişti Şimdi Yene O Adamdan Kokruyorsun !! Sana Bi Rep Çıkaracam K Larını Sayarsın !
Craig...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...