Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Winci+Aronhim=Yalanlar+iftiralar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen Çok GüzeL Konusuyorsun Cem Hayranım..
Ekrem Sonuçta Suçsuz Band Yemişti Kalktı Ve Yene Senin Zararın oLdu Sen Anca Burda BoyLe Konsursun Sana Dedigim Gibi Senin İşin Her Zamn Fotoraf Yada Video ! O Senin İşin Biz Neden Senn Loncana GeLeLim Benm Demek İstedigim Senin Loncaya GeLmek İçin Sen EkremLere SoyLeseydin GeLir Diye Konusursun ! Ama Ekrem Degil Senn Loncaya Hiç Bi Loncaya Tenezül Edmez Adamı Yatıramıyorsnuz Anca Burda Laf Dalaşı Yaprsın Bak Her Zamn Diyorum Sen O GözLükLerini Temizle Yada Markasını Degiş Olmuyor Boylee ! :) Sen Erdemin Kalıbını Daha İyi Görebilmen İçin Daha Büyük Merecekli Gözlük Kullanman Gerek Erdem Senin Karekterini Görmesi İçin ! Oda Senden Daha İyi i Gözlük Takması Lazım :m08: Senin Oyundaki Amacın Ben Birilerine Band Atım De Emekeleri Hepsi Çöpe Gidsin Çabasındasın oysa Biz Oyuna Zevk İçin Takılıyoruz Sizin Gibi Kişilerle Ugraşmakta Bize Zevk Veridgi İçin Sizle Ugraşıyoruz . Kendini Oyunda Üstün Gören Bi Varlıksın. . . ! Ama Boş Bi İnsansın Ekremin Bandı Nasıl Kalktı Ama ! Senin Arkdaşın İtiraf Eddi O İtemler Ucuzdur Diye Aldık Eee Cem İşte Siz Busunuz Haydi Gelde Sana İte Verem Ucuzdan Ne Dersin ? Ekrmein Bandıda BoyLe Açılır Sen Anca Bakarsın ! :m08: O Camların Ardında ! :m08:

Ekremin banı 60 gün sonra kalkacak tabii 60 gün ban yedi çünkü :D

Sizin oyun anlayışınız size babanızın yapmayacağı iyiliği yapan adamlara iftira atıp adını hırsıza çıkarmak ise aynen devam edin.

Ekremi kesemiyorsunuz demişsinde 4,5k deliciyi ben yemiyorum siz yiyorsunuz :D

Ayrıca Türkçe yazmayı artık öğrenmeniz lazım.

Gidene Yol yakısır kımse umrumuzda değıl gıden aileden dğıldır ztn wincinın soyulmasına gelınce bılıp bılmeden yorum yapmanız cok sacma ne bılııyonuzda kafnıza gore soyuldum dıye yalan soledı dıyonuz adama luttfen kafanızdan bıseyler uydurmayın winciyı sız kotu bılın ıyı bılmesenızde ekrem can dır sıze ole gelebılır demekkı winci zamanında cok sey yapmıs sıze yedırılemıyo :m08: ekrem uzun zamadır tanırım adam olana adamdır fazla soze gerk yok ama herkez kendıne baksın kardeslerım hakkında sacma sacma konusmayım kım nereye gıttıyse gıtsın bız bıze yeterız sızı sevyrm optum bb :l04:

Senin adamlık anlayışın yalan konuşmak mı?

Erdeme Ankadan atıldı diyor ekrem tamamıyla yalan, bizi satıp gitti diyor oda tamamıyla yalan, velata hırsız diyordu oda tamamıyla yalan. Sizin adamlık anlayışınız yalan konuşup millete iftira atmak mı?

Son düzenleme:
cem ben ekrem ewet 60 gun band yedım ama carım 25 gun ıcınde acıldı yanı velat kankı herseyı soyledı ewet ıtemler ucuzdur aldık dıye ve car 60 gun bandlı kalmadı 25 gun bandlı kaldı :m08:ne oldu cem sımdı susda konusma cunku her konustugunda batıyon ne oldu la gozluk lazım olursa soyle sana bı gozluk alayım cunku herseyı yanlıs goruyon cem he bıde bıyıklarına kurban anladın sen :m08:

Ekremin banı 60 gün sonra kalkacak tabii 60 gün ban yedi çünkü :D

Sizin oyun anlayışınız size babanızın yapmayacağı iyiliği yapan adamlara iftira atıp adını hırsıza çıkarmak ise aynen devam edin.

Ekremi kesemiyorsunuz demişsinde 4,5k deliciyi ben yemiyorum siz yiyorsunuz :D

Ayrıca Türkçe yazmayı artık öğrenmeniz lazım.

Ekrem yatmıyormuymuş loncalıkları çok mu iyiymiş biraz sonra yükleyeceğim fotoğraflarda kritiksiz yediği damageleri görün o zaman ben gelince nasıl ok savunmalarını alel acele taktığınıda bir düşünün.

Cem bu özür meselesi bombaymış :D

Bu arada bazı gereksiz arkadaşlarda konuya yorum atıp yalancılıklarını burada kanıtladılar .....

Ekrem*e gelince kendini benimle kıyaslıyor garibim .Unuttuğu bişey var.

GOBLİNS FERRARİ'YSE WINCI' MURAT 131 DIR :D <3

FOTOLAR BIRAZDAN SIZINLE

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri