Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Winci+Aronhim=Yalanlar+iftiralar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu:Winci

Oyuna uzun ara verdikten sonra oyuna geri döndüm ve öylesine oyunda bulunduğum zamanlarda TURAN AGA beni loncasına davet etti bende kalıcı olarak gelmiyorum ilerleyen zamanlarda çıkarım ve nejatla birlikte kendi loncamı kurarım diye şart koşarak loncalarına gittim.

Gün geldi nejat geri döndü ve ANKA loncasının ortamının çok güzel olduğunu artık bizim lonca işleriyle uğraşamıyacağımızı söyledi banada mantıklı gelen fikirleri uygulamaya karar verdik.

Ve asıl mesele ben loncadan çıkarım kalıcı değilim dememe rağmen Cem-Turan aga-Orhan şahittir dedim ki bu adamları yarı yolda bırakmıyım benle beraber gelsinler ve kabul ettiler birlikte gelmeyi ancak Cem kardeşim kabul etmediği için onlar gelemedi ben buna rağmen Turan aga ve Orhandan müsade isteyerek - rızalarını alarak loncadan çıktım ve ANKA loncasına girdim.

Wincinin iddaasına göre beni o loncadan kovdular yada attılar ( Herkezi kendi gibi sanıyor).Ben kısa bir süre sonra Cem ve loncadaki arkadaşlarla konuşup loncadaki fikirlerimizin uyuşmadığını söyledim ve çıktım.
Soyuldum bahanesiyle item koparmaya çalışanlar (Winci) bugunde iftiralara başladılar Aronhim denilen insan abidsiyle çok edepliymiş kendisi ama yalancı ve iftiracıyı savunup kendiside iftiralar rahatlıkla sıralıyor :)

Wincinin demesine göre ben Anka loncasına yalakalık için gitmişim :D Winciyi satmışım(artık para edermi bilemem) arkamdan konuşmalar adam degılsın demeler .

BUNLARIN HEPSINE TAMAMDA.

ADAM(adam temsili) KENDINI BENLE KIYASLIYOR :D ONA DIYECEK HIC BISEYIM YOK

Konuşuldukça bazı videolar ve resimlerde paylaşacağım :)
!GOBLİNS!

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Erdem...
İlk Önce Ekrem (Winci) Çoktandır Beraber Bu Oyunu Oynuyoruz Eved Çarı Souyuldu Ama Okul Arkdaşı Tarafından Soyuldu Ve Geri Aldık Bu Konusuyu Sana Uzun Uzun AnLatamam Sen AnLamak İstemezsin İşine Geleni AnLarsın İşine Gelmeyeni Kulak Ardı Edersin Eved Çarı Soyuldu Ama Bu Ekremin Miletten İtem İstemesi Gibi Bi Durumu Yok Arkdaşlar Vermeye Çalıştı Ama Ekrem Yene Oralı oLmadı Almadı Senn Gibi Maviyi Anka Basarken Hemen Kırmızı Olupta Maviyi Satmaz Diyelim.. Sen Bu Konuyu Açarken Kendi Karekterininde Ne Kadar Bozuık oLdugunu Gösteriyorsun Ekrem Seni Araneya Çekerken 3 0 Kaçtın Video Vardı Ekreme At Dedim Rezil oLsun Ekrem Hayır Dedi Bize Yakışmaz Dedi oysa Keske Artsaydı Diye DÜşünüyorum Ama Atmadı Senin Gibi Degil Sen Ne Dersen De OokçuLarın Kralı Winci ...
Cem Sıra Sana Gelirse Senin Hakkında Bu Söz Bulmıyorum Çünkü Karekterini Burda Belli Ediyrsun Enka Bizim İçin Bi Hiçtir Ekremlerin Sizin Loncaya Gelmesi İçin Senden İzin Alacakmıs VaLLahamı ? Sen Çok Geniş Düşünen Bi İnsansın Bi Küçük Konusmada Bile Hemn Bi Video Bi Fotoraf Derdindesin ! Harbi Gerçegi Senin İşin Bu DelikanLılIKtan Pasyını Almamıs Bi İnsansın ! O GözLüklerin Camını Temizlde Sonra Forma Gir :) :m08:. . . ! Erdemi Savunuyorsun ODa Senin Abin Senin Karekterine Özenmis Hadi Eyw
erdem ben ekrem adımın carıyla ben Winci ilk once ben kımden ıtem ıstedım yalan konusma :m08:.. artı arena davetı gonderdın kabul etım herkez saıt 3 0 yenıldın kactın . sımdıde baska bı yalan bulmuyon bunlardan bahsedıyon yok anka bu yok anka su benım ıcın ne sen nede anka fark etmez ewet loncayı satın ankaya gectın artı. kovuldun yalanda konusma vay buymus vay suymus benım carım okul arkadasım butun ıtemlerı aldı ve sonrada gerı aldım sen rahat ol erdem bende dızılı 4 car var .kımsenın ıtemındede gozumuz yok senın gıbı degılım sen konu acark benı kucuk dusurdugunu zanedıyorsun ama asıl rezıl olan sensın unutma bunu butun serverde bılıyorr bos laf yapma haydı allah versın ... :m08:

Şu konuda bu Winci'nin nasıl biri olduğu zaten açık ve nettir. http://www.turkmmo.com/ely-metin23/3071162-rezillik.html

Erdem Anka'dan kendi isteği doğrultusunda çıkmıştır. Atılma gibi bir şey söz konusu dahi değildir.

Lonca satma olayıda tamamıyla yalandır Erdem o gece orhan ve turan ile konuştu ve onların rızasını alarak çıktı eğer ben kabul etsem şuan ekrem, orhan ve turan Anka'da olurdu bundan hiç şüphem yok.

Ekrem her zaman ki gibi yalan konuşuyorsun artık bırak şu huyunu :)

Son düzenleme:
Erdem...
İlk Önce Ekrem (Winci) Çoktandır Beraber Bu Oyunu Oynuyoruz Eved Çarı Souyuldu Ama Okul Arkdaşı Tarafından Soyuldu Ve Geri Aldık Bu Konusuyu Sana Uzun Uzun AnLatamam Sen AnLamak İstemezsin İşine Geleni AnLarsın İşine Gelmeyeni Kulak Ardı Edersin Eved Çarı Soyuldu Ama Bu Ekremin Miletten İtem İstemesi Gibi Bi Durumu Yok Arkdaşlar Vermeye Çalıştı Ama Ekrem Yene Oralı oLmadı Almadı Senn Gibi Maviyi Anka Basarken Hemen Kırmızı Olupta Maviyi Satmaz Diyelim.. Sen Bu Konuyu Açarken Kendi Karekterininde Ne Kadar Bozuık oLdugunu Gösteriyorsun Ekrem Seni Araneya Çekerken 3 0 Kaçtın Video Vardı Ekreme At Dedim Rezil oLsun Ekrem Hayır Dedi Bize Yakışmaz Dedi oysa Keske Artsaydı Diye DÜşünüyorum Ama Atmadı Senin Gibi Degil Sen Ne Dersen De OokçuLarın Kralı Winci ...
Cem Sıra Sana Gelirse Senin Hakkında Bu Söz Bulmıyorum Çünkü Karekterini Burda Belli Ediyrsun Enka Bizim İçin Bi Hiçtir Ekremlerin Sizin Loncaya Gelmesi İçin Senden İzin Alacakmıs VaLLahamı ? Sen Çok Geniş Düşünen Bi İnsansın Bi Küçük Konusmada Bile Hemn Bi Video Bi Fotoraf Derdindesin ! Harbi Gerçegi Senin İşin Bu DelikanLılIKtan Pasyını Almamıs Bi İnsansın ! O GözLüklerin Camını Temizlde Sonra Forma Gir :) :m08:. . . ! Erdemi Savunuyorsun ODa Senin Abin Senin Karekterine Özenmis Hadi Eyw

Erdem...

Gerçekten siz neden böylesiniz ya :( Benim loncama gelmek için kimden izin alacak birader? Senden mi izin alsın benim loncama gelmek için?

Bak bu konuyada o ekrem kankanın ne olduğunu gör hala bu konuya bir cevap veremediniz. http://www.turkmmo.com/ely-metin23/3071162-rezillik.html

Ekrem Ankaya gelmek istemiş mi istememiş mi onuda gidip sor. Orhan ve turanı ben kabul etsem Ankaya gelecekler miymiş gelmeyecekler miymiş onuda sor.

Bunları sorduktan sonra cevaplarını bana yaz tamam mı cicim.

Sizin öyle bir karakteriniz var ki oyun için her şeyi yaparsınız. Utanmadan gelip benden özür dilediniz sırf banınızı açtırayım diye ulan ne karakter yoksunu adamlarsınız bide yüzsüz yüzsüz gelip konuşuyorsunuz :D

Gözlüklerime gelince merak etme o gözlükler senin karakterinden daha kalitelidir. Bizde sizin gibi adi mal bulunmaz canısı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri