Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Winci+Aronhim=Yalanlar+iftiralar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak Senin Kim Oldugunu Az Çok Çıkarıyorum Kızsın Diye Sana Bişey Demiyorum ..
Ben Sana Türkçe Bişeyler Ögretirdim De Sen Dua Ed Ortam Müsait DeqiL Biz 2 Kişi Konsurken 3 Ne Düştügünü Sen Kendinde Biliyorsun Terbiyesizligin Lüzümü Yok Ekrem Benm Öz Amca ogLumdur Ona Ne Denilirse Banaada Denilir Bunu Sorgularkende Sana Hak Düşmez Sen Nerden Türedigini Biliyorsun ? Dimi Sen Nerden Türediysen ? Her İnsan Ogluda Ordan Türemiştir ! Sen onLarı Savunuyorsun Hakkındır Aslında Sana Cevp Vermiyecektim Çünkü Gereksiz Boş Bi İnsansın Gözümde ! Boş İnsanlarla Vaktimi Ayırmam Ama Yene Ortamı Boş Bulma Diye Azının Payını Verim Diyim Forumda Bile Küfürlü ( mk ) Konsuyorsun Bunun Göstergesi Var Göstergesi Sen HaLa Çocuksun Ergen Çalışmaya Davranıyorsun Ama Onu Bile Beceremiyrsun Çocuk ! Sen Gid Büyüde Gel Yada Senin AbilerinLe Konusuyoruz Sana Laf Düşmez Sen Gidde Cemle Erdem GeLisn Sen Gid Evde Cehizini Yap ! Annenle Beraber Örgüler Falan Yap Senin Burda İşin Ne GüzeLim Burda Çocuklara Yer Yok Agzı Bozuk İnsanlara Hele Hiç Yer Yok ! Gereksiz Birisinde Bari Biraz Utan ! Anca Burda BoyLe Konusrsun Sen... Senin Büyümen İçin Önce Bizim Seviyemize Yükselmen Lazım Tabii Oda İmkansız Oldugu İçin Sen Aynı O Seviyede Kalacaksın ! Bi Daha Şaçma Sapan Kelimler Yazma !!...

Craig... !

:) Erdem Sen Neyin Tirbindesin Hacı !! Ben Seni AnLamıyorum
Ekrem Sana Ne Biçim Yaralar Açıyor Onu Bile AnLamdım Ben Surayla Sana 15 k VURUKEN Fotoraf Çektimmi Ah Dur BU Sefer Yene Vuram Çekecem Bnde Seni Kademe Kademe Rezil Edcem ! Sen Kendini Yükseklerde Gören Bi Varlık Ekrem Geçmişte Sana Çok Yaralar AÇTIRMISTA Sen BoyLe Konusuyorusn Anca Fotoraflar Kendini Avutuyorsun Ne Yapacan Artık Sende Kendini Boyle İdare Ediyorsun Adam Saglam Diye Bütün Sv Ona Kafayı Takmıs NNormaldir Adam Dizmiş ! Sizin Gibi Deqil Sen Arenadan Once 3 4 k Yegerken Araneye Bİ Geldin 800 1k 900 Yiyordun Baktık Sen İtem Degiştin Sadece Kalkan Taktık Sen Hemen 3 Sıfır Kaçı Verdin:m08: Neymiş Ben 13 K Atmısım Winciye Hadi Gözün Aydın Bari Müjdeni İsteseydin Ha NE Dersin Adamlar Neler Neler Peşinde Sen Ne Peşindesin Rezil Ettigibimi Sanıyorsun ! Hiç Umurmuzda Bile Deqil Sende Senin Kankin Cem'e Özenmsin Ha Bire Fotoraf Çekiyorsun Ha bire Video Alıyorsun
Craig...

La daha geçen hafta seni yanında 4 kişi varken kesmedim mi sonra gelip abimsin büyüğümsün hata ettiysek affet demedin mi siz kimsiniz kendinizi benle kıyaslıyorsunuz videoysa video resimse resim rezilliğinizi kanıtlıyorum işte niye rahatsız oluyorsunuz.

Winciyle uğraşma sebebim benim arkamdan karı gibi konuşması farkındayım GOBLİNS isminin sizinle uğraşması bile size reklam görenler diyordur GOBLİNS uğraşıyorsa bunlarda bişey vardır diye ama üzgünüm ne gerçek karakter olarak nede oyundaki itemleriniz benimle yarışabilir.
Mavi 2 ye gelip ben çar dizmeye karar verdiğimde sen ve winci 3 4 kişiyle her gece bana daldınız ama ben ne dedim çarımı tamamladığımda sizi rezil edeceğim ben sözümü tuttum o vs liklerinizde sizi kurtarmadı .Sen bana 15 k atmısşın hesapta foto çekmemişsin ama ben çekecem evet yarın öbür gün kendi fotolarını burada göreceksin. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri